Marta_Ares Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 [quote name='Czasowa']Jakie gumki :crazyeye:[/quote] do wlozenia pod miske, zeby sie nie slizgala po pododze;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 [quote name='Marta_Ares']do wlozenia pod miske, zeby sie nie slizgala po pododze;)[/quote] Aaa... to też się męczyłam. Tacie to wcisnęłam, żeby włożył:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewarka Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 A ja tak jak pisałam - wyrzuciłam :eviltong: [quote name='Czasowa']Ciekawe. Mam 2 i 3 numer. Bo 1 jeszcze nie zakupiłam xD Ale zakupię, jak będzie w archiwum :-o[/QUOTE] 1. wysyłali za free :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavalierkaa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ja chciałam zapytać czy to pisemko można dostac w normalnym sklepie z prasą? np. Empik ??? A jeśli nie to czy można jeszcze zamówić poprzednie numery na stronie tej gazety? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='CaneSs']Ja chciałam zapytać czy to pisemko można dostac w normalnym sklepie z prasą? np. Empik ??? A jeśli nie to czy można jeszcze zamówić poprzednie numery na stronie tej gazety? :roll:[/quote] Gazetę można kupować tylko w Empiku i prenumerować na ich stronie [url=http://www.dogandsport.pl]Strona główna - Kwartalnik Dog&Sport - Fundacja Przyjaciel[/url] ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwcza Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 A jeszcze ja mam pytanie, bo tam jest do wypełnienia "Od którego numeru" i "Ilość egzemplarzy". Nie wiem teraz co wpisać, bo pierwszy był podobno za darmo :hmmmm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='iwcza']A jeszcze ja mam pytanie, bo tam jest do wypełnienia "Od którego numeru" i "Ilość egzemplarzy". Nie wiem teraz co wpisać, bo pierwszy był podobno za darmo :hmmmm:[/quote] No piszesz czy np. od nr. 1 to dostaniesz wszystkie dop aktualnego. A ilość, to ile chcesz ich dostać, jak wpiszesz dwa, to z każdego egzemplarza dostaniesz po 2, i tak za każdym razem( tylko wtedy będą tylko aktualne). ;););) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavalierkaa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 W takim razie wybiorę się niedługo do Empiku :lol: Ale jak ostatnio byłam to nie widziałam tej gazetki. O psach był tylko MP, PP i Kynologia :eviltong: A mniej więcej w jakim czasie przysyłają numery archiwalne ??? :cool1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwcza Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='Czasowa']No piszesz czy np. od nr. 1 to dostaniesz wszystkie dop aktualnego. A ilość, to ile chcesz ich dostać, jak wpiszesz dwa, to z każdego egzemplarza dostaniesz po 2, i tak za każdym razem( tylko wtedy będą tylko aktualne). ;););)[/quote] Ah, no tak :lol: Dzięki za odpowiedź :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='CaneSs']W takim razie wybiorę się niedługo do Empiku :lol: Ale jak ostatnio byłam to nie widziałam tej gazetki. O psach był tylko MP, PP i Kynologia :eviltong: A mniej więcej w jakim czasie przysyłają numery archiwalne ??? :cool1:[/quote] Nie wiem, nie zamawiałam jeszcze archiwalnych :oops: bo mam wszystkie oprócz 1-szsego, bo w archwium u Nich na stronie, jeszcze nic nie ma ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavalierkaa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Acha... szkoda. Ale dzięki za pomoc. A jeszcze ile kosztuje jeden numer? w empiku? :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='CaneSs']Acha... szkoda. Ale dzięki za pomoc. A jeszcze ile kosztuje jeden numer? w empiku? :roll:[/quote] Nie wiem, nie orientuję się bo prenumeruję, ale płacę 18 zł za 4 numery :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavalierkaa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 O to nie tak drogo... W sumie chyba większość gazet "psich" tak kosztuje c'nie? :lol: No coż... jak wroce do wawy to wybiore sie do empiku i zakupie sobię tą gazetkę :D Dzięki za info:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czasowa Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='CaneSs']O to nie tak drogo... W sumie chyba większość gazet "psich" tak kosztuje c'nie? :lol: No coż... jak wroce do wawy to wybiore sie do empiku i zakupie sobię tą gazetkę :D Dzięki za info:eviltong:[/quote] Nie ma za co ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewarka Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Jeden nr normalnie kosztuje 6zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alusia Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Mi przyszedł nowy letni kilka dni temu bodajże 2 ...Co podoba mi się ... jedynie te różne techniki rzutów a prócz tego pierdoły dobrze że nie była droga ta prenumerata - no może jeszcze micha fajna:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokka Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 [quote name='Alusia']Mi przyszedł nowy letni kilka dni temu bodajże 2 ...Co podoba mi się ... jedynie te różne techniki rzutów a prócz tego pierdoły [/quote] No cóż, ja tam znalazłam sporo bardzo ciekawych tematów. Może Ty po prostu nie powinnaś prenumerować takich poważnych czasopism, skoro nie możesz w nich znaleźć nic interesującego dla siebie ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
as_kate Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ja też mam zamiar zaprenumerować, w najbliższym czasie (praktyczne poradniki, zdjęcia, aktualne dla nas tematy, no i kuszącca cena). znajomi czasem przynoszą, to przeglądam pobierznie, bo jak się tyle osób naraz rzuci ... ;) można w każdym okresie roku, czy to tak dopiero od nowego roku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rottie Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ja dzisiaj zaprenumerowałam i mam nadzieję, że szybko przyjdzie do domu to nowe wydanie :eviltong: Szkoda, że nie udało mi się nigdzie nabyć pierwszego numeru, ale może jak będę kiedyś w empiku (u mnie w mieście nie ma :roll:) to się coś znajdzie :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molli Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 [quote name='Rottie']Ja dzisiaj zaprenumerowałam i mam nadzieję, że szybko przyjdzie do domu to nowe wydanie :eviltong: Szkoda, że nie udało mi się nigdzie nabyć pierwszego numeru, ale może jak będę kiedyś w empiku (u mnie w mieście nie ma :roll:) to się coś znajdzie :p[/QUOTE] Pierwszy numer był za darmo. Wystarczyło wysłać maila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rottie Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 [quote name='Molli']Pierwszy numer był za darmo. Wystarczyło wysłać maila.[/quote] No i wczoraj wysłałam z pytaniem czy go jeszcze mają ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiulka Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Powiedzcie mi, proszę, jaki jest teraz aktualny numer.. Trzeci? Bo pierwszy posiadam, drugiego niestety nie, i nie wiem, gdzie by go kupić? U mnie w mieście nie widziałam (chociaż z tego, co wiem, to kiedyś były). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feigned Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 [quote name='psiulka']Powiedzcie mi, proszę, jaki jest teraz aktualny numer.. Trzeci? Bo pierwszy posiadam, drugiego niestety nie, i nie wiem, gdzie by go kupić? U mnie w mieście nie widziałam (chociaż z tego, co wiem, to kiedyś były).[/quote] teraz jest trzeci. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olka_Olga Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Oglądam zawsze, troszkę czytam, w empiku, bo tylko tam widzę Dog&Sport. Nie kupuję, ale wiem, że gazeta jest bardzo cennym materiałem dla wszytskich "sportdogów" i ich dwónożnych partnerów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rottie Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Dzisiaj doszło do mnie wydanie pierwsze i teraz czekam na trzecie :p Ciekawe artykuły, fajne dla kogoś kto nie wie co jeszcze robić z psem. Czyli po części dla mnie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts