Isadora7 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 majqa napisał(a):Isadorko, zrobiłabyś mu banerek z nowej fotki? Plizzz... Też o tym pomyślałam i robię własnie Quote
ihabe Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Ten psiak jest cudny i jakie ma piekne białe ząbki:loveu: Quote
majqa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Isadorko, zrobiłabyś mu banerek z nowej fotki? Plizzz... Quote
ihabe Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A oto wyróżnione allegro dla Areska: Ares Mix sznaucera po metamorfozie szuka domu!!!! (633190746) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sally (od Koanka) Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Dzięki Isadora :loveu: Już zmieniam banerek Dzięki Ihabe - za zdjęcia i za allegro, piękne (ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać, że mogłaś dodać już gotowy tekst, który napisała Majqa - nie dlatego, że twój nie jest fantastyczny :loveu:) No i dzięki wielkie dla wszystkich, którzy są z Areskiem. To bardzo ważne. :loveu::loveu::loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Daga & Maks napisał(a):jaki on piękny na tych zdjęciach :loveu: A jaki jest piękny na żywo :loveu: Quote
Onaa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ale cudo ten Aresik, ja nie mogę ! Wygląda jak słodki duży szczenior :loveu:. Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ihabe napisał(a):Nie widziałam innego tekstu, jeśli był to przepraszam ale proszę prześlijcie, bo jeszcze alegratkę chce zrobić:loveu: Tekst i wykaz stron, na których poogłaszałam psiaka jest na str. 6, a wśród nich również ale.gratka. Quote
ihabe Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):Dzięki Isadora :loveu: Już zmieniam banerek Dzięki Ihabe - za zdjęcia i za allegro, piękne (ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie dodać, że mogłaś dodać już gotowy tekst, który napisała Majqa - nie dlatego, że twój nie jest fantastyczny :loveu:) No i dzięki wielkie dla wszystkich, którzy są z Areskiem. To bardzo ważne. :loveu::loveu::loveu: Nie widziałam innego tekstu, jeśli był to przepraszam ale proszę prześlijcie, bo jeszcze alegratkę chce zrobić:loveu: Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):(...) Tekst do ogłoszeń jest na stronie drugiej (...) A nie na 6 tej? ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ihabe napisał(a):Nie widziałam innego tekstu, jeśli był to przepraszam ale proszę prześlijcie, bo jeszcze alegratkę chce zrobić:loveu: Ależ nie musisz przepraszać :p Przejrzyj sobie pierwszy post, aktualizuję go na bieżąco (zrobiłam to znów przed chwilą)- są tam wszystkie potrzebne dane do ogłoszeń ("Aresik w pigułce", czy jakoś tak) i miejsca, gdzie był już ogłaszany. Tekst do ogłoszeń jest na stronie drugiej, napisała go Majqa, za co jej bardzo dziękuję :loveu: Bardzo dziękuję za zaangażowanie :loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 majqa napisał(a):A nie na 6 tej? ;) Na 6 stronie? Ja mam tylko 3 :roll: W każdym razie 53 post (nie wiem, czy dobrze licze, bo już późno:roll:) Quote
majqa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A myślałam, że niewiele mnie zadziwi... :-o Ja mam stron 10, tekst mój widzę na 6, czyli...jedno co nam się zgadza to post 53. :evil_lol: Quote
ihabe Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 kochani wspomóżcie dwie inne bidy na bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-dla-niej-dla-niego-dla-dziecka-zbieramy-na-leczenie-freli-do-15maja-137294/index6.html http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dla-staruszka-dropsika-do-17-maja-137331/index2.html Quote
Recommended Posts