Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś te ciotki całkiem cię olewają :roll: Aresiku-chyba znudził im się twój wątek :cool3:
Gdzieś się zaganiały i wcale nie zaglądają.:eviltong:
Nawet nie pytają o twoje zdrówko .......

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć nowych brak, moim staruszkiem i bez niczyjej pomocy lepszych niż Ihabe nie zrobię.
Nie wiem, co rozumiesz przez radzenie sobie w schronisku... Jak każdy pragnie czułości i bliskości człowieka, której w schronisku ma tyle, na ile czas pozwoli wolontariuszom. I tak ma szczęście, mógł gorzej trafić. Ale w depresję nie popadł, takie odnoszę wrażenie, wychodzi sobie do kojcowych klat i obserwuje, trochę poszczeka...

Posted

No wiem,wiem że czekacie na wiadomości :eviltong: ale niestety droga Aresika do domu to nie rzut beretem :evil_lol:
Jeeeesteeeśmy w domu :loveu: oboje bardzo umęczeni -chociaż Aresik przez drogę był cudowny ,leżał grzecznie ,czasami przewracał się na drugi bok.W domku jest trochę niespokojny ,chodzi za mną krok w krok teraz na chwilę się położył więc korzystam :evil_lol:
Zdjęcie z podróży wysłałam z komórki do p.Krzysia a na resztę będziecie musiały poczekać-nie umiem wrzucać :oops:

Posted

W domku dostał troszkę jedzonka (minę miał że chyba mało) przez drogę wypił 1 l wody,byliśmy jeszcze na spacerku-po schodach to on nie umie chodzić ,więc troszkę to nam zajmuje czasu ,ale wszystko pomalutku,damy radę (koty oglądają go jako dziwne zjawisko)
Jakiś taki czarny :crazyeye::crazyeye:
Dosłownie padam,od 6 rano do 21 w podróży :p