haliza Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Coś te ciotki całkiem cię olewają :roll: Aresiku-chyba znudził im się twój wątek :cool3: Gdzieś się zaganiały i wcale nie zaglądają.:eviltong: Nawet nie pytają o twoje zdrówko ....... Quote
Sally (od Koanka) Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 nieoficjalne wiadomości się nie zmieniły :eviltong: Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ale jak Aresik sobie radzi w schronisku, może jakieś nowe zdjęcia ? Quote
haliza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No,dobrze dobrze proszę się nie wymądrzać :eviltong: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Zdjęć nowych brak, moim staruszkiem i bez niczyjej pomocy lepszych niż Ihabe nie zrobię. Nie wiem, co rozumiesz przez radzenie sobie w schronisku... Jak każdy pragnie czułości i bliskości człowieka, której w schronisku ma tyle, na ile czas pozwoli wolontariuszom. I tak ma szczęście, mógł gorzej trafić. Ale w depresję nie popadł, takie odnoszę wrażenie, wychodzi sobie do kojcowych klat i obserwuje, trochę poszczeka... Quote
haliza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ihabe robi faktycznie cudne zdjęcia ,ciekawe czy futerko dużo mu urosło od ostatnich zdjęć ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ta wyłysiała plama mu już zarasta i prawie jej już nie widać :multi: Quote
haliza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 To super,robi się psio misio :evil_lol: myślę że strzyżenie nie wskazane :p Quote
haliza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No i co tam u mojego pupilka :evil_lol: jakoś cichutko..... Quote
Ana_Zbyska Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ares wygląda ślicznie, stan się już w miarę ustabilizował. Tęskni, ciągnie do człowieka..ciągle przy kojcowej kracie.. Quote
haliza Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ciągle coś się chrzani :cool3: Jestem taka zła..... Quote
szachrajka14 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mam wspaniaŁĄ wiadomoŚĆ aresik pojechaŁ dzisiaj do domku:) Quote
Sally (od Koanka) Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 A ja wiedziałam o tym i nie mogłam się z nim pożegnać :shake: Ale mam nadzieję, że odpowiednia osoba zaraz nam napisze więcej i jak najszybciej wrzuci zdjątka :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 wiadomo do kogo trafił? Będą jakieś informacje z domu? Quote
siekowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Super :multi: :) Jeśli pojechał do halizy to domek ma wspaniały. :loveu::loveu::loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Moim skromnym zdaniem nawet więcej niż dobry i mam nadzieję, ze taki pozostanie do końca Aresikowych dni ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Daga & Maks napisał(a):Będą jakieś informacje z domu? Również z niecierpliwością na nie czekam :lol: Quote
haliza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No wiem,wiem że czekacie na wiadomości :eviltong: ale niestety droga Aresika do domu to nie rzut beretem :evil_lol: Jeeeesteeeśmy w domu :loveu: oboje bardzo umęczeni -chociaż Aresik przez drogę był cudowny ,leżał grzecznie ,czasami przewracał się na drugi bok.W domku jest trochę niespokojny ,chodzi za mną krok w krok teraz na chwilę się położył więc korzystam :evil_lol: Zdjęcie z podróży wysłałam z komórki do p.Krzysia a na resztę będziecie musiały poczekać-nie umiem wrzucać :oops: Quote
haliza Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 W domku dostał troszkę jedzonka (minę miał że chyba mało) przez drogę wypił 1 l wody,byliśmy jeszcze na spacerku-po schodach to on nie umie chodzić ,więc troszkę to nam zajmuje czasu ,ale wszystko pomalutku,damy radę (koty oglądają go jako dziwne zjawisko) Jakiś taki czarny :crazyeye::crazyeye: Dosłownie padam,od 6 rano do 21 w podróży :p Quote
Onaa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Haliza czyli tak jak myślałam, to Twój jest Aresik :lol:. Quote
izzie1983 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No ja też tak myślałam, podejrzenia były :lol: Wszystkiego dobrego! Quote
Recommended Posts