gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 anhata napisał(a):Fajne z nich grubaski :) O nie!!Zgłaszam sprzeciw;) jakie grubaski, jakie grubaski..??:D To pieknisie z talia osy..normalnie misss i mister!!:) A zdjęcia cóz....mówia same za siebie...:):):) Quote
lilith27 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 tanie dranie z dzisiaj moje ulubione Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Piekne są...jestem pod wrazeniem..ale niebawem "zjedzą " Cię lilus pewnie " z kopytami"...;) Takie "maszyny" chyba potrafią zjeść;):D Quote
lilith27 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 nie jedzą obraziły się na kulki Quote
gonia66 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 lilith27 napisał(a):nie jedzą obraziły się na kulkiHihihihi...czyli kulki szczesliwe;):D Quote
lilith27 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 kulki tylko miejsce zajmują pod stołem [quote name='Monday']Zapraszam na MEEEGGGAA wielki bazar dla Lady z rzeczy podarowanych przez Maltankę http://www.dogomania.pl/threads/198706-MEEGGAA-OLBRZYMI-I-TANI-BAZAR-ozdóbki-pierdółki-ciuchy-do-9.01-godz.-20.00 Quote
lilith27 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 nie moge wytrzymać ze szczęscia fionka już kilka razy była ale teraz teraz teraz lilka jest zdjęciem dnia na fotosiku jestem przeszczęsliwa zawsze fioni była ładna i biała zawsze uwagę zwracała lilu nigdy nikt nie powiedział, że jest najpiękniejsza a tu......lilka jest fotką z 30 grudnia 2010 roku Quote
gonia66 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 O nie!!!Nie zgadzam się- dla mnie Lilka to miss od pierwszej chwli,gdy ją poznałam- i nie ma bata, że może byc inaczej:) A ta focia- w ogole mnie nie dziwi, ze została fotką dnia- jesli juz, to dziwi fakt, że dopiero teraz:):) Lilka jest, była i będzie moją ulubienicą na dogo i juz:):) Quote
tula Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Lila jest cudowna:) nic dziwnego ze jej fotka wygrała, a te zdjęcia w łóżeczku tylko potwierdzają że to prawdziwa księżniczka:) Ale Fionka tez wymiata, ja uwielbiam białe psy, to chyba już taki sentyment po mojej ukochanej suni która odeszła kilka lat temu. A czy na tych fotkach z 19 grudnia sunie nie szaleją przypadkiem z Sabą? Quote
lilith27 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 dzięki dziewczyny [quote name='tula']A czy na tych fotkach z 19 grudnia sunie nie szaleją przypadkiem z Sabą? nie wiem jak się suczka wabi spotykamy ją czasem nad zalewem ps. zapraszam ciotki na bazarek pieniążki przeznaczone będą na hotel dla paka i astora http://www.dogomania.pl/threads/199254-broszki-hand-made-w-stylu-SIMPLE-i-SOLAR-do-15-stycznia?p=16022233#post16022233 Quote
tula Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 z fotek wnioskuje że to Saba, sunia mojej siostry ciotecznej, przynajmniej na zdjęciach wyglada jak ona, a moja siostra mieszka własnie na borkach:) ale fajny zbieg okoliczności:) Quote
lilith27 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 fionia poszła dziś na spacer z lalką generalnie było fajnie...... aż do czasu, gdy wypatrzyła coś ciekawego coś czego nie chciała oddać nikomu, ani tym podzielić się z lalką krzyczała: wara, wara .....sio ............wrrrrrrrrrrrr..............moje znalezisko Quote
lilith27 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 no i stało się......fionia się obąblowała pozostałości z sylwestra nadeszły pierwsze wzloty.......... a potem pierwsze upadki, gdy troszkę łapy się zaczęły plątać..........(biedna ma ich aż cztery) wszystkiemu przyglądała się starsza siostra - lilka, początkowo z przymróżeniem oka ale w tym miejscu fiona przegięła......... Quote
lilith27 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 przyszła kryska na matyska!!!!!!!!!!!!! czas szczeniaka moresu nauczyć...... i zajrzeć mu do zadka!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo pić to trzeba umieć !!!!!!!!!!!!!! dziewczyny mówią: WSZYSTKIEGO DOBREGO Z NOWYM ROKIEM!!!!!!! PS. A ŚMIECI KONIECZNIE PROSZĘ ZABIERAĆ ZE SOBĄ, BO POTEM TO NA NAS SIĘ ODBIJA Quote
gonia66 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 uuuuuuuuuhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm...............hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):)Ależ uczta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):) Quote
Monday Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Historyjke super !!!!!!!!!!!!!!!!! lilith to masz wesoło w domu - dwie znajdki :) Quote
lilith27 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 ksiązkę można napisać, co dziewczyny wyrabiają we dwie jedna zazdrosna o drugą jedna chce jeść kulki drugiej i na odwrót lilka kradnie zabawki fionce i pilnuje, żeby ta ich nie ruszała fionka kradnie wszystko inne z pułek najsmaczniejsze są dowody osobiste, karty do bankomatu no i kapcie wcześniej też były super smaczne welury na ścianie i posłanie posłania już nie ma, welurów też całe akwa męza wymalowane jest psim nosem jak również lustra w szafie fionce nie można się położyć na łożko jak jest tam lilka wołasz lilkę idzie fionka, lilka morduje fionę na dworzu i tarza ją w śniegu fionka biega za lilką i ciągnie ją za włosy na zadku razem za to wspólnie kradną kaczkom chleb nad zalewem fiona jest już bardzo duża i ma pseudonim - kuń lilka to kojot rano zawsze kuń i kojot się całują ropki z oczu wylizują i uszy myją a teraz idziemy na dwór może jakieś nowe fotki nam wyjdą Quote
anhata Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Młoda przerosła Lilkę? Czy tylko tak na zdjęciach to wygląda? Quote
lilith27 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 przerosła dlatego mówimy na nią kuń Quote
Recommended Posts