anhata Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 PIĘKNE ZDJĘCIA. nie umiem takich robic... Quote
lilith27 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 robię im mase fotek większość wychodzi nieudana tym bardziej, że aparat jest popsuty ale na ileś tam prób czasem kilka ładnych fot wyjdzie zdjęcia z 08.10.10 ze spaceru Quote
gonia66 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Sliczne te focie:) I sliczne psiaki..taki "komplecik":);) Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='lilith27']tak wiem.....pasują do siebie[/QUOTE] Hehehhehe....czy to aby jakies "prorocze słowa.."..????:p Quote
lilith27 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 chwilowo Fionia jest chora w niedzielę mąż i dziewczyny przeżyli ekstremalny i zmasowany atak kleszczy niestety Fionia zachorowała Na razie mała się leczy a nam jest bardzo smutno Quote
gonia66 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Liluś...że tak niesmiało zapytam:D;)a czy ten białasek to w ogole szuka domku..???:o Quote
Monday Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czyli z fioną lepiej??? Ona śliczna...i niestety wydoroślała :( A domku nie widać.... Quote
lilith27 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 dzwonił jakiś Pan szukał białaski w typie szwajcara sąsiad ma samca BOSa jak się okazało, że fionia nie jest biała a żołta jak labek, pan zrezygnował i dobrze...bo nie dałabym jej na rozmnażanie (to było oczywiste, że po to ją chce) no cóż.......nie wiem co to będzie chyba klops.......albo dożywotnia subloktorka ale w sumie to przyzwyczailiśmy się do niej Quote
anhata Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ooo jaka duża już jest. Ale urosła. Obie świetnie sie dogadują. Quote
lilith27 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 różnie bywa na razie lepiej niż gorzej ale to zupełnie inne charaktery fionia jest równa już lilią patrzeć tylko jak ją przerośnie tyle, że lilu jest grubiutka odkąd jest koleżanka lili zjada na zaś.........i wygląda jak rottek z głową wipecika Quote
gonia66 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 JAk dla mnie cudna pareczka:) Ale fakt- FIonka urosła jak ciasteczko drożdżowe:) W tempie kosmicznym- ale to od ciepełka, ktore ma wokół:):):) Quote
gonia66 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 O żesz..............:o TO jest Fionka Liluś..??:o Normalnie nie wierzę... Liluś....to znaczy, że Fionka zostaje u Was..??CZy szukacie jej jeszcze naprawde domku..(tylko mnie nie bij:p) Quote
lilith27 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 nie szukamy już na siłę... dziewczyny się całują....śpią ze sobą..... chyba się zaakceptowały..... Quote
gonia66 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 lilith27 napisał(a):nie szukamy już na siłę... dziewczyny się całują....śpią ze sobą..... chyba się zaakceptowały..... HAhahahahha....no i sie głośno zasmiałam do monitora;):D DLaczego ja sie nie dziwie..??;) JAk myślisz:p Lilus...z Ciebie taki sam DT jak ze mnie;):p Ale fakt pozostaje faktem, ze dziewczynki wyglądaja "jak komplet"...prawdopodobnie, gdyby tylko nie moj TZ ktory jest najwieksza przeszkodą- zrobiłabym dokladnie to samo co TY... Tak więc gratuluję kochana cioteczko decyzji:loveu::loveu::loveu::loveu: A Fionce gratuluję takiego domku...a Lilce gratuluje siostrzyczki;):D:loveu::loveu::eviltong: Quote
lilith27 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 zobaczymy co będzie jak fionka urośnie martwię się trochę.....bo mała jest łobuzem......i strasznym niszczycielem...... robi pobudki w nocy, bo woła na spacer dziś byłam o 5.30 na dworzu w piątek o 4.00 rano jak się gnój nie wylata, to mam demolkę w domu zjedzono mi książki, listwy, koczyki, opaskę do włosów, kilka par kapci, welury ze ścian, dywan w przedpokoju, i takie tam szpargały i elementy garderoby lilce wsadza głowę pod brzuch i podnosi jej tułów w górę....... ale jak są spokojne to się całują....... Quote
Recommended Posts