reksio7 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale śliczna jest i ta minka, taka _ ja jeszcze pokaże na co mnie stać-:multi: Quote
idusiek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wczoraj zrobilam allegro dla Malwinki i Balbinki :razz: z nowymi zdjeciami do auraa - dziex ! :loveu: Quote
auraa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 małe kochają się ale coraz bardziej się awanturują między sobą. Walczą o przewodnictwo. Coś jeszcze oprócz skarpetek je różni: ogonki!!!;) Quote
idusiek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ciotka, nie przesadzaj, one i tak dla mnie są identol ! :crazyeye: Quote
auraa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja nie przesadzam, ja wiem! Jednej ogonek zakręca się w lewo a drugiej w prawo:evil_lol: Quote
idusiek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 auraa ja nie wiem , podalam nr Feli i Zuzi. :oops: Mała kaszle? Znowu, kurdę co jest? :roll: Quote
Fela Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 dzwonią ludziska, ale na razie niezbyt godne bliższego poznania :oops: Oddajemy je osobno, czy próbujemy razem? Quote
auraa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sama nie wiem:roll: Malwinka jest w lepszej kondycji. Quote
auraa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 obydwie kaszlą, Balbinka wiecej ale Malwinka też. Znów zaczynają się problemy z oczami. Próbuję im wkraplać tobrex ale to się wiąże z urwaniem głowy zwłaszcza Balbince. Ten skowyt i szarpanie:mad:Wydziera siętak,że ją chyba słychac w trzecim domu....:cool3: Quote
sonikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Trochę się ślimaczą te domki, co to gdzies na nie czekają :shake: Biedne suńki. One wszystkie mają allegro? A może wysłać zgłoszenie do wyborczej? Quote
idusiek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 mozna, ale oni to drukuja dopiero w piatek, nie ? Quote
sonikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 idusiek napisał(a):mozna, ale oni to drukuja dopiero w piatek, nie ? Tak, ale myślę, że warto próbować, Szczeniaki powinny szybko pójść w świat, tyle, że nie wiem co z tym ich zdrówkiem.. Quote
auraa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dzień dobry!!!! Coś się zmieniło w imageshack i nie mogę wstawić zdjęć:cool3: Quote
idusiek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 aura, to moze z empika albo fotosika? Quote
auraa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 żeby się ciotka nie nudziła!!!! Balbinka pojechała do nowego domku. Biedna była taka przerażona. Jak mi cięzko w takich momentach:-( Quote
idusiek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kochana nie przerażona tylko smutna, ze się z siostrą rozstała , kazdy by sie smucil....:shake: ale taki juz ich losik, jezeli chcemy, żeby domki znalazły. Do jutra zapomni, szczeniory tak mają.;) W samochodzie troszkę popłakała ale zostala przytulona, wygaskana i poszła spać. Czekamy na wieści z nowego domku. ;) Quote
sonikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kochane, jak myśmy naszego Burina wieźli do domu (z oświęcimia do wwarszawy) to piszczał całą drogę. A jak wysiadł przed domem to schował się pod samochód i nie można go było stamtąd wyciągnąć. tak już jest jak się jest szczeniakiem. Jutro Balbinka będzie już w super formie i zacznie w swoim nowym domku demolkę robić ;-) Quote
auraa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Balbinka otrzymała nowe imię Mela. Jeszcze sie trochę boi ale już merda ogonkiem. Oczka znowu brzydkie. Byc może jutro pani pójdzie z nią do lekarza. Quote
auraa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 sunie znów zostały odrobaczone. Mela( Balbinka) powoli aklimatyzuje się w nowym domku. Śpi w nogach łóżka swojej pani a Malwinka nie schodzi z moich kolan. Teraz też razem piszemy. :loveu: Cały czas jest ze mną.Oczywiście już nie śpi w łazience tylko na fotelu obok łóżka. Dziś u lekarza warczała na dorosłą jamniczkę:crazyeye:. Ma charakterek ;) Mała zaczyna zmieniać się w małego szorściaka, rośnie jej sierść. Ma chyba w swoich korzeniach jamnika szorstkowłosego. Tylko ten ogonek zakręcony jak u prosiaczka..................... Quote
Recommended Posts