Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małe sa coraz fajniejsze. Martwi mnie to, że caly czas kaszlą. Jakby nie mogły czegoś wyksztusić. Zwłaszcza Balbinka. Co to jest? Już je dwa razy odrobaczałam.

Posted

Margolcia z Otrębusów pojechała do domu w Sochaczewie, ma mamusię adopcyjną i dziadków adopcyjnych i wydaje mi się, że będzie rozpieszczana nieprzytomnie ;-)
Bosman zotał i nie płacze zbytnio za siostrą, bo nie ma konkurencji do siedzenia na kolankach.

Posted

miała dzwonic Pani z Wrocka, moze nie dzwoniła?

do mnie nie dzwoniła na pewno, ale wiem, ze sonikowa miala jej dac namiar na Ciebie.

Nic to, jedna ma juz domek, treraz trzeba zając się resztą :multi:

Posted

Fela napisał(a):
Sonikowa, domek dla Balbi był koło Szczecina. A z Wrocławia to ja nie kojarzę

Koło Szczecina był dla Malwinki ;) Dla Balbinki był tydzien wczesniej we Wroclawiu, transport tez byl, tylko - o ile zrozumialam - Balbi kasłała. Domek miał ewentualnie czekać, być może się rozmyślił ...

Sprawdzić to jeszcze?

Posted

Aaaaa... tak, już mi się przypomniało, trochę za dużo tego :roll:
Nagrałąm się, że jeśli pani zainteresowana, niech dzwoni. Ale nie dzwoniła.
Nic to, dziewczyny są tak piękne, że zaraz się kolejka po nie ustawi, zobaczycie ;-)

Posted

chyba trzeba zdjęcia zamienić...

Aura mozesz mi na maila wyslac zdjecia dziewczynek to wstawię na allegro ;) Tylko opisz która to która, bo ja się nie łapie jak łap nie widać :evil_lol:

Posted

panny nie schodzą mi z kolan. Balbinka nauczyła się już wchodzić po schodach a Malinka jeszcze nie. Żeby tylko tyle nie sikały...;)