doddy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Każdy siusiumajtas jest sympatyczny. :loveu: Quote
doddy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ciotka Wyjątek tzryma go w tajemnicy :p[/FONT] Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol: Quote
rufusowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol:[/quote] jaki nowoczesny tymczas :diabloti: Quote
an1a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Vectra'] a karma pedigri jest dla dorastających psów :P [/quote] To Nero już prawie dorasta :eviltong: Dzisiaj TZ dał mu przez pomyłkę Brita junior :diabloti: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol:własnie ciotka Wyjatek napisała że czeka [/FONT] [quote name='Wyjątek'] Sama czekam z niecierpliwością.:razz: Mają dzwonić jak będą jechać. Miało to być wieczorem. Siedzę jak na szpilkach:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Andzia co do pana z miasta .. jest takie powiedzenie - że murzyna z afryki da sie wyrzucić , ale afryki z murzyna nie :evilbat: a karma pedigri jest dla dorastających psów :P Walduś - ślicznie , podoba mi się :diabloti: Quote
doddy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Link do wątku znalezionego zagubionego Waldusia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-szczenie-amstaffa-w-okropnych-warunkach-zamarza-w-wa-128653/ Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [FONT=Arial]:loveu:BOWSKA [/FONT]:loveu: Quote
andzia69 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 zajebiaszcza sunia:loveu::loveu::loveu: Quote
an1a Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wygląda jak sierotka :eviltong: Ręka mi się trzęsła od śmiechu jak robiłam to zdjęcie :) Quote
agnieszka32 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 CUDNA :loveu::loveu::loveu: Pokazałam ją przed chwilą mojemu mężowi, a on na to: „BIERZEMY JĄ???” [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]???”:crazyeye: i pytał całkiem poważnie :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT]Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:) Quote
agaga21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 cudna sierotka! telefonów/smsów pewnie macie mnóstwo...a co jeden to głupszy...?;):evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agnieszka32']CUDNA :loveu::loveu::loveu: Pokazałam ją przed chwilą mojemu mężowi, a on na to: „BIERZEMY JĄ???” [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]???”:crazyeye: i pytał całkiem poważnie :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT] Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:) [FONT=Arial]:razz::razz: czytam ze będziesz miała szczeniaczka :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
an1a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='agnieszka32']CUDNA :loveu::loveu::loveu: Pokazałam ją przed chwilą mojemu mężowi, a on na to: „BIERZEMY JĄ???” [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]???”:crazyeye: i pytał całkiem poważnie :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT] Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:) Etiopczyk to mini Fiodorek jest :evil_lol::evil_lol: Pokaż zdjęcie jak się przefarbujesz :diabloti: Quote
rufusowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no widzisz ile zamieszania narobiłaś fotką? :evil_lol: Aga nie dziwię się Twojemu męzowi - red nosy sa najpiękniejsze :multi: :loveu: a taki gremlino - etiopczyk, to juz w ogole :loveu: Quote
halbina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'].......................................[/quote] co Ty, Ciotka, tak wszędzie kropkujesz ostatnio?... :roll: zaklikaj do mnie na gg, bo odtwarzam listę kontaktów Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='halbina']co Ty, Ciotka, tak wszędzie kropkujesz ostatnio?... :roll: zaklikaj do mnie na gg, bo odtwarzam listę kontaktów [FONT=Arial]kropkuje bo nie zawsze mam co napisać , a jakoś tak myślę :hmmmm:, ze dobrze dziecka na 1szą wyciągnąć ...poza tym czasem wole kropkę postawić niż napisać coś za co mogę dostać po głowie :roll:...pomimo że napiszę prawde ;)[/FONT] Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]postawić niż napisać coś za co mogę dostać po głowie :roll:...pomimo że napiszę prawde ;)[/FONT] to do mnie było?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie zdjatka nie-etiopczyka? Quote
doddy Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Na niebieskim - świecie bez kropek. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='andzia69']to do mnie było?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie zdjatka nie-etiopczyka? [FONT=Arial]przecież nic nie pisałam o numerkach :roll::p[/FONT] [FONT=Arial]no .....zobaczyło by się fotaski :p[/FONT] Quote
doddy Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Hesia dzisiaj zamieszkała w nowym domu na Gocławiu. Quote
rufusowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='doddy']Hesia dzisiaj zamieszkała w nowym domu na Gocławiu.[/quote] :crazyeye: ale ekspresowo! ja mam nadzieje, ze to jest fotograf :placz: Quote
Recommended Posts