Jump to content
Dogomania

HESIA i VIVA - szczeniaki PITBULLKI - OBIE W SUPER DOMACH

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ciotka Wyjątek tzryma go w tajemnicy :p[/FONT]

Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol:

Posted

[quote name='doddy']Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol:[/quote]

jaki nowoczesny tymczas :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']
a karma pedigri jest dla dorastających psów :P
[/quote]
To Nero już prawie dorasta :eviltong: Dzisiaj TZ dał mu przez pomyłkę Brita junior :diabloti:

Posted

[quote name='doddy']Jeszcze nie trzyma, bo tymczasowo Walduś (imię twórczo wymyślone przez An1a) jeździ w aucie. :evil_lol:
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol:własnie ciotka Wyjatek napisała że czeka
[/FONT]

[quote name='Wyjątek']
Sama czekam z niecierpliwością.:razz:
Mają dzwonić jak będą jechać.
Miało to być wieczorem.
Siedzę jak na szpilkach:evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia co do pana z miasta .. jest takie powiedzenie - że murzyna z afryki da sie wyrzucić , ale afryki z murzyna nie :evilbat:

a karma pedigri jest dla dorastających psów :P

Walduś - ślicznie , podoba mi się :diabloti:

Posted

CUDNA :loveu::loveu::loveu:

Pokazałam ją przed chwilą mojemu mężowi, a on na to: „BIERZEMY JĄ???” [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]???”:crazyeye: i pytał całkiem poważnie :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:)

Posted

[quote name='agnieszka32']CUDNA :loveu::loveu::loveu:

Pokazałam ją przed chwilą mojemu mężowi, a on na to: „BIERZEMY JĄ???” [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]???”:crazyeye: i pytał całkiem poważnie :cool3: :evil_lol:[/FONT][/FONT]

Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:)

[FONT=Arial]:razz::razz: czytam ze będziesz miała szczeniaczka :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']CUDNA :loveu::loveu::loveu:

Matko, mój facet zwariował przez tego Fiodorka, teraz to już tylko red nose'y mu w głowie :eviltong: (jutro się chyba przefarbuję :roll: :diabloti:)
Etiopczyk to mini Fiodorek jest :evil_lol::evil_lol:
Pokaż zdjęcie jak się przefarbujesz :diabloti:

Posted

no widzisz ile zamieszania narobiłaś fotką? :evil_lol:

Aga nie dziwię się Twojemu męzowi - red nosy sa najpiękniejsze :multi: :loveu:

a taki gremlino - etiopczyk, to juz w ogole :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'].......................................[/quote]

co Ty, Ciotka, tak wszędzie kropkujesz ostatnio?... :roll:
zaklikaj do mnie na gg, bo odtwarzam listę kontaktów

Posted

[quote name='halbina']co Ty, Ciotka, tak wszędzie kropkujesz ostatnio?... :roll:
zaklikaj do mnie na gg, bo odtwarzam listę kontaktów

[FONT=Arial]kropkuje bo nie zawsze mam co napisać , a jakoś tak myślę :hmmmm:, ze dobrze dziecka na 1szą wyciągnąć ...poza tym czasem wole kropkę postawić niż napisać coś za co mogę dostać po głowie :roll:...pomimo że napiszę prawde ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]postawić niż napisać coś za co mogę dostać po głowie :roll:...pomimo że napiszę prawde ;)[/FONT]

to do mnie było?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a gdzie zdjatka nie-etiopczyka?

Posted

[quote name='andzia69']to do mnie było?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a gdzie zdjatka nie-etiopczyka?

[FONT=Arial]przecież nic nie pisałam o numerkach :roll::p[/FONT]

[FONT=Arial]no .....zobaczyło by się fotaski :p[/FONT]