an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Viva zaczyna chyba przypominać psa (albo to moje marzenia przekłamują rzeczywistość :evil_lol:) "Zostaw watę z misia" Ona naprawdę ma talenty elektryczne. Wczoraj zdrzemnęłam się w ciągu dnia i to był błąd - kabel od odkurzacza ucięty przy samej wtyczce. Wszystko przez TZ'a, bo taki bałagan zostawił :shake: Odkurzacz zreanimowany :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 kiedy w końcu ten cukiereczek pójdzie do swojego domku? Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 agaga21 napisał(a):kiedy w końcu ten cukiereczek pójdzie do swojego domku? Mam nadzieję, że już niedługo ;) Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 rufusowa napisał(a):ale z niej goopol :evil_lol: Ona ma fioła na punkcie kabli i wszystkiego co pluszowe :diabloti: Nie wiem jak to połączyć, ale jeśli chodzi o pluszaki, to nowy właściciel będzie musiał zaopatrzyć się w ich zapas. Mała waty nie zjada, co najwyżej przeżuwa i ładnie (jak na zdjęciu) wypluwa wszystko na komendę "zostaw". Ale pluszaki, które przeżyły Nera i wszystkie dotychczasowe maluchy, są teraz pozbawione wypełnienia głów :evil_lol: Ona nie niszczy ogólnie mieszkania. Niszczy to, co jest zostawione przez naszą nieuwagę na wierzchu. To, co jest nieruszane i nieprzesuwalne zostaje nietknięte. Quote
rufusowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 pluszaki przezyły Nera i szczeniory? :-o u mnie zaden pies nie potrafi sie bawic zabawką tak jak trzeba. zabawka jest po to zeby ja zniszczyć :diabloti: Wyjątkiem jest Santa, ktora szmatką stworzoną z t-shirta bawila sie conajmniej miesiąc :evil_lol: Przyszły własciciel powinien sie cieszyc ze mebli nie rusza no i przygotowac odpowiednio mieszkanie :evil_lol: kable sa rzeczywiscie problemem... a ja sie je okleja to wtedy taśma jest fajna zabawką ;) Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nero tylko oślepia misie i nic więcej nie robi, lubi je glumać :evil_lol: On chyba nigdy nie zdewastował żadnej swojej zabawki. Kabli jako takich nie próbuje nawet gryźć. Uwielbia wtyczki, lub inne zakończenia, które można odgryźć od reszty. Na przemiał poszły słuchawki do laptopa, przejściówka od słuchawek do telefonu (odgryzła wtyczkę od kabla), ładowarka od nawigacji (też wtyczka się oddzieliła :evil_lol:) i wczoraj w odkurzaczu odpadła wtyczka od kabla :diabloti: Nie powiem, zabolała mnie przejściówka do telefonu, bo bez muzyki się nigdzie nie ruszam, miałam ochotę jej zrobić dziuplę na drzewie za oknem :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 an1a napisał(a):Nie powiem, zabolała mnie przejściówka do telefonu, bo bez muzyki się nigdzie nie ruszam, miałam ochotę jej zrobić dziuplę na drzewie za oknem :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 an1a napisał(a): Ona nie niszczy ogólnie mieszkania. Niszczy to, co jest zostawione przez naszą nieuwagę na wierzchu. To, co jest nieruszane i nieprzesuwalne zostaje nietknięte. to tak jak u mnie , one nie niszczą wcale :-o ostatni materac , który oglądały od środka - też został przez naszą nieuwagę zostawiony na wierzchu , podobnie dwa poprzednie ... :evil_lol: Uprzedź nowych właścicieli Wiesi , żeby wszytsko chowali , najlepiej na strychu lub w piwnicy - strych lub piwnicę zamykali na kłódkę ... Nie wiem jak będzie ze ścianami , tymi zostawionymi przez nieuwagę - może tel do architekta który projektował budynek ? może podpowie jak schować ściany/sufit/ podłogę ? Quote
an1a Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Vectra napisał(a):to tak jak u mnie , one nie niszczą wcale :-o ostatni materac , który oglądały od środka - też został przez naszą nieuwagę zostawiony na wierzchu , podobnie dwa poprzednie ... :evil_lol: Uprzedź nowych właścicieli Wiesi , żeby wszytsko chowali , najlepiej na strychu lub w piwnicy - strych lub piwnicę zamykali na kłódkę ... Nie wiem jak będzie ze ścianami , tymi zostawionymi przez nieuwagę - może tel do architekta który projektował budynek ? może podpowie jak schować ściany/sufit/ podłogę ? I zobacz, że my się tak wściekamy na te biedne prosiaki, a wszystko nasza wina :shake: Wszystkie te rzeczy są niepotrzebne i zbędne i ukazujące naszą słabość do zbyt silnego przywiązywania się do rzeczy jakże ulotnych... No bo ja gąbkę w łóżku też zostawiłam na wierzchu :roll: Przyznaję - mój błąd. No ale żeby przynajmniej centymetr kabla zostawiła w tej przejściówce... nawet 0,5cm, to można zreanimować :placz: Ale już mam nowe :razz: I dokładnie wszystko zamykam, albo leży (mam nadzieję) wysoko... Quote
Vectra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 kable to norma, że są w 1mm odcinkach :evil_lol: tylko co przerwy między zębami :evilbat: w bullowatym słowniku nie ma terminu - za wysoko :diabloti: Quote
andzia69 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a gdzie netoperek????:crazyeye: Ania - co ty jej z uszami zrobiłaś? ciężarki przytwierdzałaś czy co?:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 :loveu::loveu:zakoffałam siem :oops: http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/Viva/DSC04395.jpg Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Viva chyba powoli myśli o pakowaniu zabawek, a tymczasem Hesia vel Gapa. Quote
doddy Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Viva właśnie w drodze do nowego domku. Ania, dzięki za DT, za wszystkie pogryzione kable, odkurzacze itd. Quote
rufusowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 an1a napisał(a):Ależ proszę, przyjemność po eee.... chyba ich stronie :evil_lol: Etiopskie dziecię, całe zaplute ze stresu oddałam w ręce Wojtka. Viva oczywiście się popisała i w trakcie zakładania szelek zaczęła wcinać smycz :cool3: niech wiedza co ich czeka :diabloti: Quote
an1a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='doddy']Viva właśnie w drodze do nowego domku. Ania, dzięki za DT, za wszystkie pogryzione kable, odkurzacze itd. Ależ proszę, przyjemność po eee.... chyba ich stronie :evil_lol: Etiopskie dziecię, całe zaplute ze stresu oddałam w ręce Wojtka. Viva oczywiście się popisała i w trakcie zakładania szelek zaczęła wcinać smycz :cool3: Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ania - ty się chociaż nadajesz na dt:diabloti: co weźmiesz - wydasz w pierony - nie to co ja:mad: - co wezmę...to zostaje:placz: to którego psiaka teraz zapodajesz do siebie?:diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='andzia69']Ania - ty się chociaż nadajesz na dt:diabloti: co weźmiesz - wydasz w pierony - nie to co ja:mad: - co wezmę...to zostaje:placz: to którego psiaka teraz zapodajesz do siebie?:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co mogę se poskakać :razz::razz:................:multi::multi: Quote
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 sorki za offa, ale ten maluch potrzebuje kogoś do sprawdzenia domku na Mokotowie: zagłodzony mały astek szuka domu!!! - kto chętny do wizyty przedadopcyjnej w W-wie? __________________ Quote
WojciechTG Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 an1a napisał(a):Ależ proszę, przyjemność po eee.... chyba ich stronie :evil_lol: Etiopskie dziecię, całe zaplute ze stresu oddałam w ręce Wojtka. Viva oczywiście się popisała i w trakcie zakładania szelek zaczęła wcinać smycz :cool3: Dobry wieczór wszystkim ;) to właśnie ja jestem tym szczęśliwcem u którego Vivka jest ;) pisząc tą wiadomość właśnie mam ją na plecach ;) Ksieżniczka jest juz zaklimatyzowana, wszyscy w około już ją znają i kochają ;) kiedy jechałem z Warszawy nawet za bilet nie musiałem płacić... wszyscy Konduktorzy się z nią bawili ;) Ślicznotka dziś w nocy robiła dla mnie jako szalik :P 9kg na szyji :P kable jak narazie całe ;) Vivka już wykąpana ;) a chyba lubi się pluskać. Chciałem wszystkim zaangażowanym serdecznie PODZIĘKOWAĆ za to, że przebiegło to tak starannie i systematycznie ;) Zobowiązuję się samowolnie do tego, że zdjęcia Vivy (DIVY) ;) będę umieszczał na bierzaco w ramach moich możliwości. Aniu Specjalne podziekowanie dla Ciebie i Twojego ;) gdyby nie Wy ;) Pozdrawiam ;) Wojtuś z Tarnowskiech Gór ;) Quote
agaga21 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 viva-diva:evil_lol: ale chyba pozostanie księżniczką-przynajmniej dla rodziny...?;) Quote
Recommended Posts