Alicja Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :loveu: uśmiech mała ma rewelka :cool2: Quote
WojciechTG Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 agaga21 napisał(a):przepiękna! ciekawe jak teraz wygląda jej siostrzyczka. Nie powiem bo też z chęcią bym zobaczył jej siostrzyczke ;) zobaczyć sobie jakie różnice są między nimi :) Może uda sie jakoś nakłonić właścicieli żeby coś przesłali ?? Quote
doddy Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Musimy odwiedzić Gapę z Martoliną. Może coś po nowym roku podziałamy w tym kierunku. Obiecujem :) Quote
WojciechTG Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Konik na wybiegu :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=XeUDdwzUUt8 Quote
doddy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 W sobotę o 16 jesteśmy umówione z Martą na wizytę u Gapy. Gapa w ostatni weekend została wysterylizowana. Quote
doddy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Wczoraj byliśmy na wizycie poadopcyjnej u Gapy (Hesi). Gapa świeżo po sterylce, ale wszystko ładnie się wygoiło. Sunia wyrosła bardzo fajnie, a stojące uszy dodają jej tylko uroku. Jest doskonałą kompanką dla syna Ani i Janusza. W domu nie sprawia kłopotów, czasami jak powracają zapędy niszczycielskie to zostaje w klatce. Ostatnio wzięła się za buty i jaśki, więc klatka powróciła do łask. Na dworze Gapa bawi się ze wszystkimi psami. Z uwagi na stojące uszy, ludzie nie mają póki co obaw w stosunku do niej. Poniżej kilka fotek, niestety słabych, bo Gapa ciągle próbowała wszystkich zalizać. :mrgreen: Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 po uspokojeniu hormonów , te uchy mogą jej klapnąć - patrz moja Klementyna ;) ale te uchy to są zabójczo ujmujące Quote
WojciechTG Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale wydaje mi sie ze Vivka jest wyzsza i masywniejsza... ile Hesia ma kg ?? Vivula 35-6 kg... A jesli chodzi o wzrost to naprawde Vivka jest ciutke wyzsza... Quote
doddy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Nie pytałam ile Gapa waży. Ale pewnie ok. 30kg. Jest bardzo ładnie zbudowana, nie za gruba, proporcjonalna. Wojtku, jak ze sterylką Vivy? Umówiliście się już z wetem? Quote
WojciechTG Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nic nie omawiałem narazie z Weterynarzem chciałem iść po nowym roku ale Viva sprawiła mi niespodzianke i ma CIECZKE wlaśnie... skończy sie zaczekam z miesiąc od końca cieczki i zrobimy Quote
doddy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Sterylkę się robi 2 tyg od cieczki, by nie dostała ciąży urojonej :) Lepiej w samej ciąży urojonej nie robić, bo hormony są w zawyżonym poziomie. Quote
WojciechTG Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja znowu rozmawialem z wetem z kliniki i tak samo powiedziala mi an1a zeby zaczekać z miesiac... wiec juz nie wiem... Quote
doddy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Jak nie 2 tyg, to dopiero 2 miesiące :) Czyli po uspokojeniu hormonów po ciąży urojonej. Quote
WojciechTG Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 dobrze wiec jak sie skonczy pojedziemy do kliniki i dowiem sie co i jak i jesli bedzie na tak dowiem sie o termin. Quote
dorobella Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Widuję Vivę na spacerach, na razie nie została wysterylizowana. Quote
Recommended Posts