Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shaunell- kojarzę Ciebie :) Wszystko przed Tobą z ustawianiem :)

No wreszcie mam net po burzy... Wstawiam wczorajsze popołudniowo/wieczorne foty :)

o jaaaaa... rzeka...

Pańcia, rzuć coś!

stoicki spokój Lokisa

nurkowanie

popatrzę, pomyślę, bo ja jestem miś o bardzo małym rozumku i to mi sporo czasu zabiera...

Posted

Sio, a kysz, ja i trzeci pies? Jestem stuknięta, ale nie aż tak :)

Toffik jest bezrodowodowiec, syn Aksela. Pan postanowił, że przecież takie śliczne szczeniaczki będą... Eh... Słodki mały, no ale...:flaming:

Na razie szukają mu domu, nie charytatywnie rzecz jasna. A że mały szczeniaczek jest słitasny to pewnie dom się znajdzie. Tylko strach myśleć, co będzie jak słitaśny sceniacek podrośnie i zacznie dokazywać :shake:

Posted

[quote name='Darianna']Sio, a kysz, ja i trzeci pies? Jestem stuknięta, ale nie aż tak :)

Toffik jest bezrodowodowiec, syn Aksela. Pan postanowił, że przecież takie śliczne szczeniaczki będą... Eh... Słodki mały, no ale...

Właśnie, jest to ale ...... zdjęcie pewnie może mylić a i ja nie ekspert żeby oceniać szczeniaka , słodziak na pewno , oby zdrowo się chował i już nie miał swojego potomstwa
http://img697.imageshack.us/my.php?image=img0487x.jpg .
Rude super , najważniejsze ,że potrafię już ich odróżniać nawet jak mają te same obroże :eviltong: