Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Witam :)
Przybyłam sprawdzić u kogo w bannerze będzie mój pies ;) :evil_lol:
Pieski ładne, zdjęcia też są dobrej jakości więc wszystko tak jak powinno być :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']uffff... Dostanę certyfikat ISO albo coś? :D

[FONT=Georgia]tak a w nagrodę specjalnie dopasowany szelek do aparatu coby był tak wyprofilowany aby w szyje Ci się nie wpijał :)[/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']o, ale taki certyfikowany? z klubu? Żeby pasował na Polkę z małą nadwagą?

[FONT=Georgia]no oczywiście, wykonany w Afryce bo w Polsce takich nie umieją :shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Przeglądnęłam sobie Waszego FB i wcale nie kłamałaś pisząc że Twoje psiaki mają dużo psich przyjaciół :-o
Widziałam owczarka, wyżełka, ogara, terrierka, dalmatyńczyka i dużo innych seterów...do wyboru, do koloru :)
Nie masz problemów w odróżnianiu Rudzielców? :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Przeglądnęłam sobie Waszego FB i wcale nie kłamałaś pisząc że Twoje psiaki mają dużo psich przyjaciół :-o
Widziałam owczarka, wyżełka, ogara, terrierka, dalmatyńczyka i dużo innych seterów...do wyboru, do koloru :)
[/FONT]

A tylko dwa psy w bannerku :shake:

Daria, uwielbiam Twoje rozetki :loveu:

Posted

Darianna napisał(a):

a banner był taki od conajmniej maja... Coś czuję, że ktoś na mnie raporcik nasmarował :D

Któż? :diabloti: