marciaaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hejo Rudasyyy:) Widzę,że wakacje Wam sie udają pięknie! Zdjęcia jak zwykle karmią oko i zachwycają naturalnoscią:) I tak trzymaj Daria - taki urok seterów, że łapią we włos każde cudne źbło jak w żagle wpada wiatr! Ja swojego P uwielbiam jak ma na sobie liscie, nasiona, rzęsę wodną! Taki szczęśliwy pies wtedy jest:) Owszem jest to dla nich czasem i dla nas męcząco-wkurzające przy wybieraniu tego, ale nieodbieraj im tej przyjemności swobodnego buszowania ubierając w jakieś sorrki za wyrażenie - idiotyczne siateczki - to są psy i niech nie muszą sie wstydzić i tak biedaki muszą znosic nasze 'fanaberie' zwiazane z wystawami.. szmpony,odżywki i koszulki itd wrr 'Świat psiowy' niestety coraz bardziej wariuje,ech! Trzymamy kciuki niezmiennie za Legnicę! Cieszę się,że wyskakujesz z nimi na ring! Pieknie sie prezentujecie, po mału małymi kroczkami i do sukcesików:) My jesteśmy na tym samym etapie:) Pozdrowionka! Quote
marciaaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hejo Rudasyyy:) Widzę,że wakacje Wam sie udają pięknie! Zdjęcia jak zwykle karmią oko i zachwycają naturalnoscią:) I tak trzymaj Daria - taki urok seterów, że łapią we włos każde cudne źbło jak w żagle wpada wiatr! Ja swojego P uwielbiam jak ma na sobie liscie, nasiona, rzęsę wodną! Taki szczęśliwy pies wtedy jest:) Owszem jest to dla nich czasem i dla nas męcząco-wkurzające przy wybieraniu tego, ale nieodbieraj im tej przyjemności swobodnego buszowania ubierając w jakieś sorrki za wyrażenie - idiotyczne siateczki - to są psy i niech nie muszą sie wstydzić i tak biedaki muszą znosic nasze 'fanaberie' zwiazane z wystawami.. szmpony,odżywki i koszulki itd wrr 'Świat psiowy' niestety coraz bardziej wariuje,ech! Trzymamy kciuki niezmiennie za Legnicę! Cieszę się,że wyskakujesz z nimi na ring! Pieknie sie prezentujecie, po mału małymi kroczkami i do sukcesików:) My jesteśmy na tym samym etapie:) Pozdrowionka! P.S. czy jest coś urolkiwszego? Tylko wrażliwa na drobinki piękna dusza utrwali taki szczególik:) Brawo Daria! http://img837.imageshack.us/my.php?image=img8468.jpg Jak będę mieć siateczki;/ to nie zrobisz juz takiego zdjęcia;p Quote
olekg89 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 hahhaa na widok Amika walnąłem śmiechem taki mały gruby ,brzydki Prezes ,albo Prezydent xD Quote
Darianna Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 I do tego wredot, któremu wydaje się że wszystkimi rządzi ;) Brando mu to delikatnie wybił z głowy jak Amik raz do Miśka wystartował :) (drugiego psa na podwórzu, wielkiego kumpla rudych) Quote
olekg89 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dzięki za fote w moim fb ,aż se zapisałem do folderu xD Bo podobieństwo uderzające.Rodzeni bracia ,co razem księżyc ukradli xD Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zdjęcia super :lol: Chociaż jeszcze nie obejrzałam wszystkich :evil_lol: To idę oglądać dalej ;) Quote
zuzolandia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 http://img716.imageshack.us/img716/9046/img8435u.jpg rude wiadomo ze pikne ale ten kociamber mnie rozczulił ........ http://img834.imageshack.us/img834/3797/img8390.jpg ooooooo cosik tłusto rudy jada ..hihih Quote
Darianna Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 na paluszkach skradam się do myszek... Quote
Darianna Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 :diabloti: tak pieski śpią z Panem... :razz: Quote
Darianna Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Moi wszyscy mężczyźni :) pozowanie trzeba odreagować głupawką ;) A teraz na poważnie - Karmel Quote
Darianna Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Rude uciekają dziś wieczorem się lansować weekendowo w Legnicy. Trzymać kciuki za obu... MOCNO!! Quote
Ciapkowa. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Witamy, dawno nas nie było :oops: Rudzielce śliczne :loveu: Trzymamy kciuki ;) Quote
mimi_91 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jasne, że trzymamy ;) i czekamy na relację ;) Quote
werbena520 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 głowa do góry...u Brandulca...ślicznie ... Quote
Izuuus Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tak długo mnie u Was nie było, a tu nic się nie zmieniło - rudzielce jak zwykle harcują ;) Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://img836.imageshack.us/img836/3300/img8740d.jpg nooo widze to co mam widzięc hihihih kciukaski trzymamy !! Quote
McDzik Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://img824.imageshack.us/img824/6513/img8567n.jpg - sliczne :) Trzymamy kciuki za Legnice ! :) Czuję, że super wieści przywieziecie :) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Trzymamy i za Was. Bo w Legnicy będa tez baski ode mnie... Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Oczywiście ja też trzymam kciuki, tylko nie wiem, czy już przypadkiem nie jesteście po :evil_lol: Ale kciuki trzymam ;) Quote
Darianna Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Brando poległ z konkurencją, mamy 2 miejsce, ocena doskonała Karmel ex, naj junior w rasie, BIS junior 7 grupy Foty marne, a na dodatek aparat mi padł... grrr... Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 To dzisiaj się wystawialiście? A ja myslałam, że wystawa jest jutro... Karmelek - cudo nie pies!!! A Brando - no cóż, może to nie był jego dzień...? Gratulacje! pzdr. Quote
Recommended Posts