WeronikaM Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Darianna']Brando poległ z konkurencją, mamy 2 miejsce, ocena doskonała Karmel ex, naj junior w rasie, BIS junior 7 grupy Foty marne, a na dodatek aparat mi padł... grrr... srebro też super :) !! Karmel wow !!!!! nieźle :multi: Quote
Darianna Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Bo dziś była krajowa psów myśliwskich, jutro zwykła krajówka :) A w klasie Brando wygrał młodzieżowy zwyciążca świata z tego roku, więc wiadomo ;) Krzywda nam się nie stała :) KArmelo na bis junior Brando Karmel Quote
Darianna Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dziś w sumie prawie powtórka z wczoraj ;) Brando znów drugi i srebro, ale sędzia się tym razem długo wahał.. No i I miejsce w grupie młodszej JH z Sarą Górką :) Karmel ex zw mł, naj junior, bis-junior 7gr :) i o mały włos zgarnął BOB, sędzia się nie mógł zdecydować czy dać jemu, czy dorosłemu psu :) Piszę z doskoku od mamy, zaraz zjemy i wracamy do dębicy, więc foty jutro :) Quote
Kisses Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Łaa, Daria, super! A na zdjęciach z Sarą Brandulca już widziałam :D Quote
Asiaczek Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Darianna napisał(a):Dziś w sumie prawie powtórka z wczoraj ;) Brando znów drugi i srebro, ale sędzia się tym razem długo wahał.. No i I miejsce w grupie młodszej JH z Sarą Górką :) Karmel ex zw mł, naj junior, bis-junior 7gr :) i o mały włos zgarnął BOB, sędzia się nie mógł zdecydować czy dać jemu, czy dorosłemu psu :) Piszę z doskoku od mamy, zaraz zjemy i wracamy do dębicy, więc foty jutro :) Brawo!!!! I smacznego:) Czekamy na fotki... Pzdr. Quote
McDzik Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Gratulacje super wyników! :) Czekamy na fotki Quote
MM. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Gratuluję wyników! ;) Szkoda tylko, że zdjęcia nienajlepszej jakości i tak niedużo, ale mam nadzieję, że coś jeszcze wstawicie :razz: Quote
Darianna Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Kilka fot, a dokładnie 3 :D Brando na MP Lecimy po bis junior 7grupy :D Quote
Kisses Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/8146/img0304z.jpg Świetne ;) Quote
Darianna Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Czas na oficjalne wyniki, najpierw sobota, czyli Krajowa Wystawa Psów Myśliwskich SALFORD WIZARD z Arislandu klasa młodzieży, ocena doskonała, lokata I/I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS Junior 7grupy (razem z wyżłem niemieckim) "Bardzo mocny 11-miesięczny pies. O ładnej samczej głowie, dobrej linii górnej i dolnej, nieco wydłużonym tułowiu. W ruchu przeplata kończynami" Neiven AMOR'S ARROW klasa pośrednia, ocena doskonała, lokata II/III "pies o dobrej głowie, dobrej szyi, prawidłowej linii górnej i dolnej. Nieco stromym kątowaniu kończyn. Mało swobodny w ruchu. Ładna ciemna szata" Quote
Darianna Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 no i niedziela, czyli Miedziowa Krajowa Wystawa Psów Rasowych SALFORD WIZARD z Arislandu klasa młodzieży, ocena doskonała, lokata I/I, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS Junior 7grupy "Mocny pies, o dobrych proporcjach, o bardzo dobrej górnej i dolnej linii, głębokiej klatce piersiowej i dobrym przedpiersiu, uzębienie pełne, zgryz nożycowy, b.dobry w ruchu" Neiven AMOR'S ARROW klasa pośrednia, ocena doskonała, lokata II/III "Pies o dobrych proporcjach, b.dobrej dolnej i górnej linii, dobrej szacie, dość dobrze kątowany, głębokiej klace piersiowej, dość dobry w ruchu" + zwycięstwo z Sarą Górką w JH grupa młodsza Quote
Zuza i Noddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Mogę sobie ukraść fotkę moją z Brandkiem? Cudnie się go prezentowało i tak mało brakło. Quote
dancingqueen Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jak Pani pozwoli to wstawię te dwa zdjęcia z MP na swoją stronę. ;) Karmelkowi poszło super. Gratuluję. Quote
FLY Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 ale super się rudzielce pokazały:)) gratulacje:) i deszcz Was chyba też oszczędził..przynajmniej tak po fotach wygląda..;) Quote
marciaaa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Daria - gratulacje za udany weekend! :) Rozkręcajcie się tak dalej!!! Super! Quote
Darianna Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Bo my mieliśmy namiot :) I cały czas poza wyjściem na ring rude grzały dupki w namiocie :) Dziękuje za gratulacje :) Quote
Recommended Posts