Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foxowa napisał(a):
Świetne rude :loveu:

A was nie podmywa?..

Właśnie , źle się tam dzieje ,w TV mówili o ewakuacjach części miasta i od razu pomyślałam o "naszych" Rudych:shake:

Posted

Hehe, no Daria mi w piątek pisała, że policja prosi o ewakuacje, ale oni na 3 piętrze w bloku mieszkają, a na cały weekend wybyli do Leszna na wystawę :)

Posted

jestem, żyję, wróciłam, nie zalało nas :D

Widzę, że o wystawie już napisane :) Upał był niemiłosierny, cieszę się, że nad ringami był namiot - tam było chłodno w miarę i przewiewnie. Jednak upał zrobił swoje i Karmelo odmawiał biegania w takiej aurze. Najszybciej ruszającym się seterem na ringu był Brando, który aż dostał adnotację w opisie "pies o bardzo dobrej kondycji" :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

zanim zrzucę foty weekendowe - kilka jeszcze z Truskolas ;)

nie będę pozował, nie chce mi się...

ja i Brandoś

trzeba mieć dobre argumenty żeby siedziały spokojnie ;)

Mi daj! Teraz MI!

Posted

Darianna napisał(a):
Najszybciej ruszającym się seterem na ringu był Brando, który aż dostał adnotację w opisie "pies o bardzo dobrej kondycji" :diabloti::diabloti::diabloti:

mój dostał " pies o wspaniałej kondycji" haha ale miałam z tego ubaw :P

Posted

Dwie moje liche foty z Leszna:

Karmel (Salford Wizard z Arislandu) - klasa młodzieży (9miesięcy i 1 tydzień) bdb lokata 3/4
"Ładny pies, ładnie się prezentuje, ładna głowa i linia górna, niepoprawnie porusza się z tyłu"
(co oznaczało tyle, że dzieciakowi się wogóle ruszać z gorąca nie chciało ;)

Brando (Neiven Amor's Arrow) - klasa pośrednia (18 miesięcy) ex, 1/1, CWC, resCACIB
"Bardzo dobry junior, typowy pies rasowy, bardzo dobre kątowanie przednie i tylne, dobrze się porusza, bardzo dobra kondycja"

ps. CACIB dostał brandolkowy wujek - Ekler :) To zaszczyt przegrywać z rodziną ;)

Posted

Daria, na Karmelka jeszcze przyjdzie czas... i lepsza pogoda ;).
A Brando to wymiatacz ringowy :D. Uwielbiam z nim biegac, super sie chłopak porusza!
Jeszcze troche czasu żeby nabrał siersci i zobaczysz, bedzie genialny pies ;).