Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SKŁADAMY ZAŻALENIE!!

Pańcia od kilku dni nie ma na nas czasu, siedzi do nocy przy biurku a na dodatek dziś nas kąpie!!! Powiedzcie jej coś! My chcemy być brudni i mieć dłuuuuuugie spacery! :mad::mad::mad:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja przyjmuję to zażalenie!!!:) Precz z kosmetykami i kąpielami z bąbelkami!
Brudny Naturą seter - to szczęśliwy seter!

Tylko - chłopaki - wiecie, jutro klubówka, jak by nie patrzeć ŚWIĘTO WYŁŻŁÓW, dacie radę:)
Odegracie swoje role czyścioszków - picusiów i.... potem hulaj duszaaaa na zlocie:D Dacie czadu Pańci, tak, że Was nie pozna ;p;p;p hihih
POWODZONKAAAA!

Posted

Darianna napisał(a):
A powodzenie przyda się jutro, wtedy jest klubowa wyżłów ;)

tak tak no o klubówke mi chodziło oczywiście;) myślałam że w sobotę jest.. trzymamy kciuki:)

Posted

Darianna napisał(a):
SKŁADAMY ZAŻALENIE!!

Pańcia od kilku dni nie ma na nas czasu, siedzi do nocy przy biurku a na dodatek dziś nas kąpie!!! Powiedzcie jej coś! My chcemy być brudni i mieć dłuuuuuugie spacery! :mad::mad:

To prawdziwa granda :evil_lol: , wymaga powiadomienia TOZ-u tym bardziej że wody z pól schodzą ,biegać można i jest dużoooooo świeżego błotka :diabloti:.

Posted

marciaaa napisał(a):
Odegracie swoje role czyścioszków - picusiów i.... potem hulaj duszaaaa na zlocie:D Dacie czadu Pańci, tak, że Was nie pozna ;p;p;p hihih
POWODZONKAAAA!
Niestety, zlotu nie będzie, więc rude nie odreagują wystawy. :(
Właścicielka ośrodka nas wyrolowała :(

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Niestety, zlotu nie będzie, więc rude nie odreagują wystawy. :(
Właścicielka ośrodka nas wyrolowała :(

No to Daria ma teraz problem, jak Ona to Rudym wytłumaczy!:obrazic:

Posted

HOP HOP!!
I my i my GRATULUJEMY!! Kolejne CWC dla Brandolino i debiut Karamello w młodzieży!!
Mimo tylu niedogodnień - pogoda, termin, dojazd - wszystko się pięknie udało!
Miałam niemal relację 'na zywo' i nerwówkę czy moi dojadą czy nie.. ech
Klubowka Wyżłów 2010 przeszła do historii - także z minirozetkami i ciastem Darii w tle:):)
Ach ..a ja musiałam znów to sobie ..tylko .. wyobrażać...;( Mam nadzieję, że nie stanie się to tradycją - wyobrażanei sobie polskich klubówek wyzłów hehe

P.S. Brando - jak miegłka taki zgrabnioch! Coraz ładniejszy sie robi!
Karmel - jaka KLATAA i przedpiersie! Mocno, piękny pies z niego rośnie - oj bedzie się działo:):)