Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała biała Hania to obcięta maltanka :D Dali jej luz, bo z wystawami na jakiś czas spokój no i niebawem zamierzają ją kryć, więc będzie wygodniej jak będzie na krótko :)

Posted

Dzisiejszy spacer...

Karmel zafascynowany obserwuje...

... jak głębokie jest błoto do którego wlazł Brando...

... i potem wyglądał tak:

Się naprawdę czepiasz Pańcia, przecież właśnie takiego mnie wszyscy kochają!

A teraz będę śmigał szybko żeby zgubić to błotko!

Posted

Dzisiejszy spacer zaczął się niewinnie:

szaleństwo z Shirą

o, tam coś pachnie... i polazł i się czegoś nażarł, nie wiem co to było ale śmierdziało, brrrr...

powitanie Lokisa

daj pyska Stary!

Lokis

Posted

Jak by tu się napić, żeby się nie zmoczyć?

Brando w grajdołku

projekt plaża, czyli efekt fali powodziowej na części naszego terenu spacerowego...

Fajnie jest!

Posted

czego Karmel nie zjadł, w tym się Lokis wytarzał...

eeeee... Pańcia chyba jest wściekła... Trzeba się dobrze zastanowić, czy bezpiecznie jest do niej podchodzić...

prowizoryczne mycie ogara :)

Łe, kąpcie się sami, mi tu dobrze...

Posted

Karny jeżyk Brando po wytarzaniu się przez niego w zdechłym, rozkładającym się krecie :angryy:. Lokis ćwiczy warowanie dla towarzystwa

ehhhh...

Pańcia, przepraszam, już nie będę, nie gniewaj się...

Posted

o, tam coś pachnie... i polazł i się czegoś nażarł, nie wiem co to było ale śmierdziało, brrrr...

Coś mi to przypomina ... ale co? :hmmmm:
Już wiem .......... ostatni spacer Pepe :evil_lol::evil_lol:

Razem dopiero dałyby czadu ;)

Zdjęcia super :lol:

Posted

Jak to dobrze, że u nas na osiedlu nie widuje się kretów, a co dopiero mówic o padłym i rozkładającym się...
Za to w dowolnej ilości i stanie rozkładu sa różnego rodzaju mięsa, sery, kiełbasy kości (z mięskiem lub bez).... ohyda...

Pzdr.

Posted

Jakby ktoś się stęsknił za rudym, a nie widać ;) to melduję, że spędziliśmy weekend na szkoleniu przepiórkowym gdzieś pod Bełchatowem :) Karmelo odkrył wreszcie w sobie żyłkę myśliwego ;)

kilka wstępnych fot:

Brachol, tam chyba coś jest!

Przybyłem, Znalazłem, Złapałem!

Szukam dalej

Stójka Brandolkowa

Cała ekipa szkoleniowa plus instruktor :)

Posted

Teoretycznie powinien tylko wystawiać, ale że jestem na etapie budzenia w Karmelowym pasji do pola to pozwoliłam pójść na całość, po tym dopiero mu się spodobało, wcześniej nie interesowało go to... :cool3:

przepióra była cała i zdrowa, wypluł ja na komendę a ona gdzieś zwiała i już jej nie znaleźliśmy :diabloti:

Posted

Przybyłam i zaległości nadrobiłam :D Tutaj tych podstron tyle dochodzi w tak krótkim czasie, że trudno wszystko ogarnąć i byc na bierząco :D

http://img709.imageshack.us/img709/7649/img6489o.jpg
Nooo zdobywca :) dobrze, że przepiórki nie uszkodził, ekologiczny chłopak :D chciał się pochwalić umiejętnościami łowieckimi..:D

A Brandulec super stójkę zrobił :) Szkolenie jak widać można uznać za udane :) I chyba Olę tam widze ;-)