Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dziwią mnie rozczarowane minki chłopaków.
Seterki to przecież takie mądrale. One doskonale pamiętają, że to ich tereny do biegania i zabawy. A teraz myślą, czemu nagle można tu pływać? :-o
Wspołczujemy Wam, to straszne co się dzieje :shake:
U nas naszczęście nie ma takiej wody.

Posted

Darianna napisał(a):
To Karmelowiec i tylko wąchał :)

Ups, co za wpadka - pomylić chłopaków :D

Ale widzę, że Wisłoka Wam porządnie wylała.
My dzisiaj poszliśmy z Arminem nad Wisłę i jak stanęliśmy tam, gdzie zwykle Armin się kąpie, on zaczął się tak przeraźliwie trzęść. Jednak to są strasznie inteligentne psy, doskonale wyczuł, że coś jest nie tak, nawet nie wąchając wody i nie dotykając nawet pazurkiem, a poziom faktycznie był bardzo wysoki i nurt silny.

Posted

Na Warmii właśnie leje jak z cebra ale nawet w setnej części nie jest tak jak na południu.Za to trąby powietrzne były , na szczęśćie bez ofiar tylko straty materialne.
Dziewczyny z Zabrza już dwa dni milczą o Podkarpaciu nie wspomnę.

Ta fotka oddaje w pełni i mój nastrój

Posted

Ech, niedawno tam spacerowałyśmy...
Dobrze, że wału nie przelało - bloki niedaleko, mam nadzieję, że woda już opada...
I że niedługo znowu będzie można spacerować.
W Krakowie też nieciekawie, a nasz wiejski strumyczek, na szczęscie, nie szaleje za bardzo, jak na razie, to wody u nas brak (w kranie), z nieba ciągle mży...
Pozdrawiamy i oby szybko opadało...

ps. Podkradłam parę zdjęć wcześniejszych z Bońką (nie da się nie zauważyć;)) - super!Nie tylko z Bońką :)

A.

Posted

Uuu jakie tereny zalane, normalnie jezioro... chłopaki widać załamani porządnie.. nie dziwie się.. Nas aż tak nie zalało, ale bajoro i tak mamy niezłe jak chyba każdy... no to spacerujemy drogami, w pola nie chodzimy, Arnoldo średnio zadowolony, ciągle leje...

Posted

Rozety, jak zwykle, arcydzieła!

Daria, deklaruję się w końcu ostastecznie co do wystawy w Ustroniu. Sprawa wygląda tak: ja mam w tym czasie szkolenie w Wiśle i jeszcze nie mam planu zajęć. Jestem zdecydowana urwać się z części zajęć, ale nie wiem, czy uda mi się z tylu, żeby pojechać na wystawę. To jednak nie przeszkadza, żebyście mogli u nas nocować, ostatecznie pojedziecie sobie na wystawę sami, a potem wrócicie do nas.

No i jeszcze jedno, my będziemy na początku przeprowadzki, więc może być lekki bajzel, ale mam nadzieję, że to Wam nie przeszkadza.