Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Max

Dooooobrze mi!

Zagryzamy Karmelka :loveu:

Shira

i to koniec serii :multi:

cieszyć się, bo znów zarobiona jestem i nie wiem, kiedy znów wstawię coś :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']

Zagryzamy Karmelka :loveu:
http://img685.imageshack.us/my.php?image=img3989.jpg

cieszyć się, bo znów zarobiona jestem i nie wiem, kiedy znów wstawię coś :diabloti::diabloti::diabloti:

Pewnie,że się cieszymy :lol: ale przy okazji ....wyszło szydło z worka:diabloti:. nie dość ,że w Dębicy pod pozorem spacerków ćwiczą psy do walk to jeszcze ich nie karmią ! i skutek taki ,że "najmniejsze maleństwo" jest podżerane :evil_lol:.

Posted

[quote name='Darianna']Rude w Krośnie
Trenuję, nie śmiać się... Jeszcze ten tył i będzie gites :D
Karmel - wo I NSzwR
"dobra budowa, mocna kość, doskonała głowa, ciemne oko, dobra górna i dolna linia, kl piersiowa i front dobre w tym wieku, dobre kątowanie, w ruchu słabsza dynamika w tyle."
Brando - ex. I CWC
"dobra budowa, średnia kość, dobrze modelowana głowa, doskonała górna linia, trochę strome kątowanie w przedzie, trochę wąski front, dobra mechanika i prezentacja w ruchu, prawidłowa szata"
Brawo!
Troche spoźniona jestem w zaprzyjaźninych Galeriach, ale gratulacje szczere:)

No i "koty za płoty" , oby nie moje koty za FT. W takiej sytuacji, to rzeczywiście najwazniejsze jest, że wiesz, co masz u Brando poprawić, nad czym mocniej popracowac itp. No i to samo odnosi się do Karmelka, prawda?

pzdr.

Posted

to Ty daj znać na 100% do wieczora, bo potem zostanę z grzywkiem na cały dzień :D

Ja mam w niedzielę komunię, więc jak nawet nie przyjedziesz to będe miała co robić :D

Posted

[quote name='Darianna']Rude w Krośnie

Karmel - wo I NSzwR
"dobra budowa, mocna kość, doskonała głowa, ciemne oko, dobra górna i dolna linia, kl piersiowa i front dobre w tym wieku, dobre kątowanie, w ruchu słabsza dynamika w tyle."

Brando - ex. I CWC
"dobra budowa, średnia kość, dobrze modelowana głowa, doskonała górna linia, trochę strome kątowanie w przedzie, trochę wąski front, dobra mechanika i prezentacja w ruchu, prawidłowa szata"

GRATULACJE !!! :laola:

Pięknie Ci te rozetki wychodzą :lol:
http://img265.imageshack.us/img265/8482/img3245i.jpg

Karmelek a'la pijana baletnica mnie rozłożył na łopatki ze śmiechu :roflt::roflt::roflt:
http://img179.imageshack.us/img179/8840/img3852e.jpg

Posted

[QUOTE=NATKA;14672968

Karmelek a'la pijana baletnica mnie rozłożył na łopatki ze śmiechu ...... /QUOTE]

Mnie też , jak patrzę na tą fotkę to oczyma wyobraźni widzę Jezioro Łabędzie Czajkowskiego :lol:.

Posted

Darianna napisał(a):
Niufciak, ale żeś się zapuściła daleeeekooooo w galerię :D Szacun dla Ciebie :)

Bardzo miło się ogląda twoje psiaki:loveu:
A ja mam sentyment do seterków:loveu: