Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marciaaa']Daria - jak się spotkamy KIEDYŚ TAM... to sobie 'pionę' przybijemy -
Ty handler KINGKONGA IRISH
Ja handler KINGKONGA SCOTISH :D:D
QUOTE]

Marcia nie widziałaś mojego Atosa- to jest KINGKONG:D

A różnica między Brando i Karmelem w tym samym wieku jest wieeeelka:P

Posted

Kurczaki no...

Wzięłam Karmela na szybkie siku a Brando, od jakiegoś czasu nie przejawiający zainteresowania zawartością blatu kuchennego, wsunął w tym czasie wpółrozmrożony filet z pangi... Mam nadzieję, że draniowi nie zaszkodzi....

No i trzeba rozmrażać kolejny filet ;) Tylko już lepiej zabezpieczony przed rudym złodziejem ;)

Posted

Upss a to złodziejskie nasionko z tego Brando!
Widocznie miał zapotrzebowanie na NKT Omega 3:D..
Nie powino mu zaszkodzić - skoro było na wpół zamrożone, to musiał gryźć - miejmy nadzieję, że strawi jak należy.
A swoją drogą proponuję także dla psiaków nasze rodzime gatunki - pstrążka, dorsza.. śledzika niż PANGEA:D dla psów także - zdrowsze i smaczniejsze!

Posted

WeronikaM napisał(a):
Karmelek ma piękne loczki :loveu:

Może wreszcie sędziowie się nauczą, że loki u setera to nie wybryk natury i nie będą już z byka patrzeć na mojego Eklera. :eviltong:

Posted

Taaaa... Rogi.. Przy okazji szykowania drugiego filetu wyszło na 100% kto jest złodziejem pierwszego - Karmel z obrzydzeniem brał surową rybę do pyska, zaś Brando się rzucał łakomie jak na największy smakołyk - wpadł chłopak ;)

Posted

Biedny Brando nie wiedział, że to śledztwo i szukanie dowodów :evil_lol:

Ja tak zawsze robiłam jak mi moje dwa kundelki zostawały same w domu i potem znajdowałam w pokoju siki ukryte za fotelem. Wołałam obydwa najsłodziej jak mogłam do pokoju i ten, który nie wszedł był winny... :mad: