Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak 'bonie dydy' masz Ty siłę do tylu zdjęć!!:) i rękę.. ze spaceru na spacer robisz coraz lepsze ujęcia!
Jest w czym wybierac:)
Twój komp ..musi mieć dysiorrr.. ablo karta musi być MEGA MEGA!!
Przy codziennej dawce takich OSOBISTOŚCI:diabloti:

Twoje rude nadal tropię po kalalendarzu - stawiam na czerwiec?!

Chciałam zapytać o TO - http://img51.imageshack.us/img51/262/p1360115.jpg
Twoj Brando to.... GUUUUUUUUMAAAA:crazyeye:??
O św. Franciszkuuu mój Porter by się ZABIŁ przy takim obrocie hehehehe !!

Absolutnie najlepsze zdjęcie tego spaceru - http://img689.imageshack.us/img689/5387/p1360122.jpg
Faberge na okładkę!!!!!

Posted

Marciaaa - tak, czerwiec :)

Brando to elastyczny chudzielec, daje radę przy wygibasach, Karmelowi by już ta sztuczka raczej nie wyszła ;)

Zima raczej tylko na fotach u nas, topi się wszystko, a że dużo do stopienia to powoli idzie... Breja jest niesamowita...

A co do zdjęć - taki mój konik ;) Powoli myślę nad dyskiem zewnętrznym, bo robi się ciasno na laptopie ;)

Posted

Zagadka roztrzygnięta, a ja właśnie weszłam tu z myślą, żeby podpowiedzieć czerwiec :D Ale zastanawiałam się jeszcze nad kwietniem, jako drugim zdjęciem Brandulca, tylko obroża w motylki mi nie pasowała. :-)

Posted

Koniecznie zakup dysk zewnętrzny - my już to zrobiliśmy , bo tych zdjęć to od groma i ciut ciut :)

Ja też 'zabawkę z obiektywem' zabieram gdzie się da.. ale stwierdziłam, że nie będę gromadzić zdjęć byle jakich i zrobiłam czystki - te co lipne poszły w kosz, tylko miejsce na dysku zajmują.
Potem i tak ich sie nie ogląda, zapomina..a i ile można tego 'zbierać' ?!

Daria Karmel rośnie niemożebnie szybko.. coś mi się wydaję,że już praktycznie równy z Brando?
Tylko patrzeć jak go przerosnie:)

W Stolycy też topniawka - wczoraj nawet była namiastka przedwiośnia - słonko i świergolące ptaszydełka:)

Posted

aaa zapomniałam dodać.. Czy Ty masz obróżki wydzielona na dni tygodnia:D?
Bo co spacer to one w innych..coraz to ładniejszych:)
Gdybym się im dobrze nie przyglądała to bym myślała że mnożą się Ci te rude na 'polowaniach' hihihi
No jak nic - GADŻECIARSTWO:D:D

Posted

Śnieg się powoli wytapia, chyba zrobię kilka dni przerwy z terenem spacerowym, bo dziś sie szło miejscami utopić w roztopach...

Domowy Karmelo (marne i niewyraźne - bez flesza)

Zzzzzzzz.... (jedyne, z którego jestem zadowolona ;)

Spacerowo - Karmel i Faberge