zuzolandia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/262/p1360115.jpg aaaaa fillll guttt .....fonetycznie napisalam hihihiih swietne fotyyy ... witankoo........ Quote
Kalunia_C Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ho ho, ile tu znowu fotek! Ale widzę, że u Was jeszcze zima pełną gębą. U nas naszczęście już się topi i robi się wiosennie. Quote
konikowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Super są te zdjęcia!! A najbardziej podoba mi się latający Brando;) Quote
marciaaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jak 'bonie dydy' masz Ty siłę do tylu zdjęć!!:) i rękę.. ze spaceru na spacer robisz coraz lepsze ujęcia! Jest w czym wybierac:) Twój komp ..musi mieć dysiorrr.. ablo karta musi być MEGA MEGA!! Przy codziennej dawce takich OSOBISTOŚCI:diabloti: Twoje rude nadal tropię po kalalendarzu - stawiam na czerwiec?! Chciałam zapytać o TO - http://img51.imageshack.us/img51/262/p1360115.jpg Twoj Brando to.... GUUUUUUUUMAAAA:crazyeye:?? O św. Franciszkuuu mój Porter by się ZABIŁ przy takim obrocie hehehehe !! Absolutnie najlepsze zdjęcie tego spaceru - http://img689.imageshack.us/img689/5387/p1360122.jpg Faberge na okładkę!!!!! Quote
Darianna Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Marciaaa - tak, czerwiec :) Brando to elastyczny chudzielec, daje radę przy wygibasach, Karmelowi by już ta sztuczka raczej nie wyszła ;) Zima raczej tylko na fotach u nas, topi się wszystko, a że dużo do stopienia to powoli idzie... Breja jest niesamowita... A co do zdjęć - taki mój konik ;) Powoli myślę nad dyskiem zewnętrznym, bo robi się ciasno na laptopie ;) Quote
ewtos Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przytaczana fotka Brando to chyba ostatni trening przed kolejną edycją you can dance:lol:. Quote
Kalunia_C Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Zagadka roztrzygnięta, a ja właśnie weszłam tu z myślą, żeby podpowiedzieć czerwiec :D Ale zastanawiałam się jeszcze nad kwietniem, jako drugim zdjęciem Brandulca, tylko obroża w motylki mi nie pasowała. :-) Quote
jamnicze Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 zdjęcia jak zwykle świetne, a te ich miny - tylko boki zrywać i uważać aby nie spaść z krzesła :) Quote
Darianna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Kilka zaległych zdjęć z poniedziałku Wściekła Karmela Ktoś tam się pałęta... Karmela atakuje! Chłopaki Quote
Darianna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Brando i Karmel Karmelek Idziemy Don Karmelo Quote
marciaaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Koniecznie zakup dysk zewnętrzny - my już to zrobiliśmy , bo tych zdjęć to od groma i ciut ciut :) Ja też 'zabawkę z obiektywem' zabieram gdzie się da.. ale stwierdziłam, że nie będę gromadzić zdjęć byle jakich i zrobiłam czystki - te co lipne poszły w kosz, tylko miejsce na dysku zajmują. Potem i tak ich sie nie ogląda, zapomina..a i ile można tego 'zbierać' ?! Daria Karmel rośnie niemożebnie szybko.. coś mi się wydaję,że już praktycznie równy z Brando? Tylko patrzeć jak go przerosnie:) W Stolycy też topniawka - wczoraj nawet była namiastka przedwiośnia - słonko i świergolące ptaszydełka:) Quote
marciaaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 aaa zapomniałam dodać.. Czy Ty masz obróżki wydzielona na dni tygodnia:D? Bo co spacer to one w innych..coraz to ładniejszych:) Gdybym się im dobrze nie przyglądała to bym myślała że mnożą się Ci te rude na 'polowaniach' hihihi No jak nic - GADŻECIARSTWO:D:D Quote
Darianna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Kilka obróżek mam i zależnie od kaprysu zakładam ;) Inaczej byście pomyśleli, że ciągle z jednego dnia zdjęcia wstawiam ;) Quote
konikowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No, no, no:) Karmel to już dorosły mężczyzna a nie dziecko! Rośnie jakby conajmniej 2 razy dziennie drożdże dostawał:P A Brando dostojny i jak zawsze przyciąga wzrok;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Chłopaki jak zawsze slicznie wyglądają. Quote
Kalunia_C Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Faktycznie Karmel rośnie tak, że Brando już przy nim wygląda drobniutko. :-D Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Rzeczywiście czułe przywitanie a Amber! http://img691.imageshack.us/img691/3440/p1350536.jpg Nadal tyle śniegu u Was...? pzdr. Quote
Darianna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Śnieg się powoli wytapia, chyba zrobię kilka dni przerwy z terenem spacerowym, bo dziś sie szło miejscami utopić w roztopach... Domowy Karmelo (marne i niewyraźne - bez flesza) Zzzzzzzz.... (jedyne, z którego jestem zadowolona ;) Spacerowo - Karmel i Faberge Quote
Darianna Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 A Karmelek kończy dziś 6 miesięcy :laola: Dumny solenizant:B-fly:: Quote
konikowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Klata Brando wymiata:D Teraz tylko czekać aż zarośnie i facet pełną gębą;) Quote
marciaaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A gdzież ta pataszyna się ukrywa:D:D? http://img692.imageshack.us/img692/6595/p1360178.jpg Zaczajkę robi? Ale widzę, że aż usnął potem.. hehe Daria bez 'flesza' bo FLESZ u Oli hehe! KARMELEK - rośnij dalej tak pięknie, żebym mogła jeszcze bardziej się w Tobie zakochać:)! Umiziaj go Daria dziś od 'ludzkiej cioci' Marty mocnoooooo:*** Szatę ma fantastyczną! Quote
Recommended Posts