Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie taki wilk straszny jak go malują - czyli nasz pierwszy raz z kurzymi korpusami ;)

(przymiarka do BARFowania)

Tylko rozdzielaj po równo!

Jeszcze nie pozwala jeść....

Ej Młody! Nie pozwalaj sobie!

Chrupiemy

Chłopakom smakowało, chwilę po zdjęciach przenieśli się na podłogę :D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podziwiam chłopaków. Ja czasem jak robię obiad, to rzucam Arminowi resztki surowego kurczaczka, albo surowe podroby, ale on na to nawet nie spojrzy. Ugotowane to owszem, ale na surowe, to odpowiada: sama sobie zjedz. :D

Posted

Podziwiam chłopaków. Ja czasem jak robię obiad, to rzucam Arminowi resztki surowego kurczaczka, albo surowe podroby, ale on na to nawet nie spojrzy. Ugotowane to owszem, ale na surowe, to odpowiada: sama sobie zjedz. :D

Posted

Podziwiam chłopaków. Ja czasem jak robię obiad, do Rzucam Arminowi resztki surowego kurczaczka, albo surowe podroby, ale na na to nawet nie spojrzy. Ugotowane na owszem, ale na surowe, do odpowiada: sama sobie skręta. : D

Posted

Ło matko!!!!! a tego jadła to czasem nie trzeba rozdrobić? Jak się chłopaki czują, bo mój nie je tylko połyka i nie czuł się dobrze, żeby nie pisac o detalach jego zachowań. Wet sugerował, że mój się do barfa nie nadaje bo zbyt łapczywie je i nigdy nie wiadomo co i czemu mu zaszkodzi(znaczy nadto zjadliwy:diabloti:).

Posted

To korpursy, Barfowcy mnie uspokajali że to się fajnie gryzie i nie ma tam kości, które się tak niebezpiecznie łamią... I faktycznie, dzieciaki to zjadły wzorowo :) Jakbym rozdrobniła to by właśnie połykały, jak jest jedna duża całość to kombinują i gryzą ładnie :)

Posted

Nie rozumiem, czemu takie halo....

A Pańcia nie pozwoliła mi się wycierać w swoje spodnie... A ja taki mokrutki...

... rany znów te zdjęcia, głodny jestem, do domu chodźmy!

:)

Posted

eeeeee.... Brando już pewnie wybarwiony, chociaż w zimie nieco zjaśniał, pewnie z braku słońca...

A brat Pepka nie wiem, ale to grzeczne dziecko, nie to co Pepino :) Śpi, je , poszwęda się... Cichy jest ;)

Posted

Tak się zastanawiałam, czy Karmelek ściemnieje.

Darianna napisał(a):

A brat Pepka nie wiem, ale to grzeczne dziecko, nie to co Pepino :) Śpi, je , poszwęda się... Cichy jest ;)

Podmienili mi psa, bo właśnie taki miał do mnie trafić :evil_lol:

Ale nie jest źle, Pepe też ma potencjał i ... już leniuchuje razem z Lenką. Oby się to nie zmieniło :diabloti: