Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetne te rozety! Daria kupię od Ciebie taką z napisem Super Ares :P ]:->

A Wasz banner... Postaram się dziś jeszcze zrobić. Mam pełno grafik dla fundacji, zrobiłam dopiero połowę, a teraz odpoczywam i zaraz znowu zaczynam. Sorki

Posted

Daria banner jutro... chciałam się zabrać za to po tofikowym i kundziowym i jak na złość dogo nie działało! A teraz muszę już spadać, bo jutro do tej okropnej szkoły.. ;)

Posted

Spacerek poranny

Karmela na tropie

chłopaki (Zdjęć Brando jest niewiele, bo pracoholik ciągle w trawach latał)

Wypłoszona czapla

Arystokracja w biegu ;)

niuchanie

Posted

Chłopaki - pozowanie

Karmelka postanowiła mi podnieść rano ciśnienie i wpadł do rzeki. Nie widziałam, czy wpadł, czy wskoczył, ale tam było dość stromo i podejrzewam że ciapa wpadł. Zobaczyłam kręgi na wodzie i mi się słabo zrobiło... Poleciałam na brzeg, Brando stał na brzegu a Karmela w wodzie... Za stromo było żeby wlazł, to nie było rady, wlazłam do wody... Tyle dobrze, że płytko było, ale strachu się najadłam i ja i on... A potem szybko do domu...

Tak wyglądał wodołaz już pod blokiem

Dostał polopirynę i rutinoskorbin i śpi pod kaloryferem...

Jakby ktoś pytał - Brando dziś wyjątkowo był suchy na spacerze ;)

Posted

Się pchał tam z zaciekawieniem od kilku dni to w końcu wpadł... Mam nadzieję, że wyleczy to go z kąpieli aż się ociepli.... No i aż woda opadnie, bo po tych śniegach trochę tej wody w rzece jest...