Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Brando Ci tego nie wybaczy, bo jak sobie jego Pańcia to przypomni to zgoni całe towarzycho na podłogę ;)

No ale kanapa to drugie naturalne środowisko dla setera. Nie można im tego odmawiać!

Posted

A ja się z lekka czepnę bannerka.
Dlaczego Karmel i Presto mają taki sam kolor liter...? A napisu Brando to wogóle nie widać.

Ja bym dała odwrotnie: Karmel i Brando na biało, a Presto - mniej widoczny. Proza zycia... Skupiamy się na "tu i teraz"...

Duzo smakołyków dla Brando:)

Pzdr.

Posted

Hoho, no to małe "najlepszego" dla Brandulca :)
16 miesięcy.. rosnie chłopczysko, rosnie :)
A fotki genialne jak zawsze, super ujęcia, pomysłowe, szczególnie to mnie rozwaliło:
http://img85.imageshack.us/img85/4056/p1370183.jpg
Kontrola wszechstronna :D
Szkoda, że was w Jarosławiu nie będzie, mało rudych, w ogóle mało psów na wystawie, a jeszcze na 2 dni rozłożona, jakoś tak chyba ciulowo będzie... ehh

Posted

McDzik, w obu interesujących nas klasach są starsi konkurenci, nie opłacało mi sie mojego wypłosza brać ;) A z klasą szczeniąt szaleć nie będę ;)

Też nie rozumiem idei rozkładania krajówki na dwa dni, takie małe sale mają?

Posted

A mi się pierwsza wersja banerka bardziej podoba. A czemu Brando taki malutki i z daleka???

Świetną masz "palmę". Nie pamiętam jej na żywo. Świetna jest. Uwielbiam palmy, juki i draceny.

Posted

Ogólnie banner bez napisów jest lepszy, gdyby to była galeria 1ego psa to dałabym bez:) To chyba jedyny minus posiadania więcej niż 1ego futra:D

Posted

Kasiu, Karmel ma zielona obróżkę ;) Specjalnie podpisuję foty, rozumiem, że możecie czuć się zagubieni ;)

Karmela pędzi

Roger i Brando

Dużo i rudo

Czego? Roger ;)