Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Gosia:p
Tobie to dobrze...eh
a ja na wieczorny spacer czapke zalozylam..i rekawiczki

a ja wogóle z domu się nie ruszyłam. Deszcz, wiatr i zimno brrrrr - a wczoraj było tak cudnie ech ;)

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Przyszłyśmy się przywitac.U nas pogoda była ładna:loveu:

Cze Gosia:p
Tobie to dobrze...eh
a ja na wieczorny spacer czapke zalozylam..i rekawiczki

Posted

dysia-u napisał(a):
a ja wogóle z domu się nie ruszyłam. Deszcz, wiatr i zimno brrrrr - a wczoraj było tak cudnie ech ;)

Bo Ty psy wypuscisz z domu i juz a ja musze sie ubrac zejsc wyjsc..buu

Posted

Hej wszystkim poniedziałkowo :bye:
U nas też pogoda do bani:placz::mad: i do tego 2 dni byłam bez czapki i teraz 3 dzień choruje (przynajmniej do szkoły nie poszłam i nie musiałam o 6 na nogach być bo i tak lekcje mamy dzisiaj beznadziejne:multi:):evil_lol:

A u was co tam słychać?

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze poniedzialkowo :loveu:
Aga i Roxi:multi:

ide sprzatac..mimo niedyspozycji gardlowo-migdalowej..:roll: trzeba ogarnac mieszkanie..

U ciebie to dopiero musi być porządek :evil_lol:

Posted

roxi-malina napisał(a):
U ciebie to dopiero musi być porządek :evil_lol:

Hm nie taki jaki bym chciala ..:evil_lol:
ale cos mnie bierze na przedswiateczne porzadki w kuchni.. wiec musze tę chęc wykorzystac..:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Hm nie taki jaki bym chciala ..:evil_lol:
ale cos mnie bierze na przedswiateczne porzadki w kuchni.. wiec musze tę chęc wykorzystac..:evil_lol:

A mnie aż głowa boli jak mama mówi: Roksana mogłabyś choć na święta swój pokój porządnie sprzątnąć, albo ile to rzeczy sprzątnąć nie trzeba a wy tylko siedzicie i sie lenicie:shake: normalnie porażka:evil_lol:

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Cześć poniedziałkowo.Wiosna już sobie poszła:placz:.Cały czas leje deszcz i wieje wiatrzysko omało głowy nie urwie:placz:.A jak tam u was?

A u nas tak sie zbiera na deszcz ale nie leje:-o ale za to za oknem tak szaro i brzydko (okno mam całkiem czyste:evil_lol:) :placz:

Posted

roxi-malina napisał(a):
A u nas tak sie zbiera na deszcz ale nie leje:-o ale za to za oknem tak szaro i brzydko (okno mam całkiem czyste:evil_lol:) :placz:

Tu deszcz tak zacina po szybach że hej.

Posted

Cze Gosia i Eria:p

a ja mam kuchnie juz zrobioną:eviltong:
nawet sie nie narobilam bo jako tako czysto bylo...:p

nastepna bedzie lazienka moze jutro...:roll:

Gosia my rowniez mamy wiatrzysko na cała Polske taką pogode zapowiadali

Posted

U mnie też kuchnia była całkiem całkiem lecz teraz już nie jest:evil_lol: (wkońcu gotowałam przed chwila fryteczki a że leciał taniec z gwiazdami to wolałam oglądać niż sprzątać:evil_lol:)

Posted

Cze Ania i Be:loveu:
no boli boli co chwile jakas infekcja sie przyplacze..:mad:

Be ja z oknami jeszcze poczekam..pogoda za oknem sie nie nadaje do mycia..:roll:

mialam kupic bluzke wybralam jednak ksiazki..
Aga kupilam je sobie :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

Be ja z oknami jeszcze poczekam..pogoda za oknem sie nie nadaje do mycia..:roll:

A jakie ksiażki (baaaardzo lubie czytać książki a szczególnie przygodowe już tyle ich mam na koncie:shake: ) :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):

Ja żeby się do świąt wyrobić z oknami już będę musiała powoli zaczynać :evil_lol:

Ano właśnie ... moja książka coś nie dochodzi :cool1: Kupiłam też doniczki ale dopiero dziś chyba wysyłane będą. Kazałam babce napisać na kopercie "nie zostawiać u sąsiadów" :evil_lol: