Pegaza Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 (edited) Usuniecie fotek Edited March 28, 2013 by Pegaza usuniecie fotek Quote
ewa2909 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Podłoga super-chiba mi sie podoba ta druga,taka nie spotykana:loveu::loveu::loveu: Ciasteczkapychotka aż ślinka leci:evil_lol: Livka piękniutka:loveu: Quote
Pegaza Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ula no taka szybka wymiana :evil_lol: ja nie wiem sie przyzwyczaic nie umiem..do tego..moze z nowymi meblami bedzie dobrze wspolgrac..:roll::p tylko fajna jest ze jest nieposlizgowa, taka lekko chropowata..:p no i brudu nie bedzie widac hihi wlosow od Somy no chyba zaczynam widziec zalety tej podlogi..:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cześć Dario :) Fajowa ta podłoga teraz...zreszta wczesniej też fajnie wygladała ale jak sie robi takie czary mary?? Ale Livka ma długie włoski:-o i slodkie duże oczęta :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pegaza napisał(a):Ula no taka szybka wymiana :evil_lol: ja nie wiem sie przyzwyczaic nie umiem..do tego..moze z nowymi meblami bedzie dobrze wspolgrac..:roll::p tylko fajna jest ze jest nieposlizgowa, taka lekko chropowata..:p no i brudu nie bedzie widac hihi wlosow od Somy no chyba zaczynam widziec zalety tej podlogi..:evil_lol: To faktycznie ekspresowa wymiana...mi sie podoba i też z czasem sie napewno przyzwyczaisz tym bardziej że ma tyle zalet a z nowymi mebelkami bedzie elegancko :lol: Quote
Pegaza Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Cze Kasia :loveu: ja widze ze my obie takie nocne marki:evil_lol: nie moge sie przyzwyczaic bo tamta byla w jednym kolorze a ta jest pstrokata:roll: ale z czasem juz tego widziec nie bede...:evil_lol: no Kasia zalety ma super hihi co do wymiany to duzo tych panel nie bylo wiec szybko poszlo..:p Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Łał .. świetna ta podłoga D-E :multi: Nowoczesna bardzo .. lubię takie :loveu: Ta poprzednia to taka już niemodna w sumie .. wszędzie gdzie nie pójdę tam takie właśnie panele mają :cool1: Tylko co to za bajer, że wkoło kafelki? :-o Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cześć D-E :multi: Fajna ta podłoga :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cześ Daria:bye: Bardzo fajna podłoga:loveu::loveu::loveu: W niecałą godzinę taka zmiana:crazyeye: Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Cze Be i Sara:loveu: super ze sie podoba:p ja tez dzis wstalam i juz inaczej na nia spojrzalam.. Be masz racje tamta byla juz stara, jak weszly panele w mode to ją zrobilismy.. m-a tak wymyslil zeby byla podloga inna niz wszystkie...:cool3: Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześ Daria:bye: Bardzo fajna podłoga:loveu::loveu::loveu: W niecałą godzinę taka zmiana:crazyeye: Cze Paula:loveu: dziekuje:loveu: no migusiem to TZ zrobil..:lol: Quote
Kasia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 niezły bajer z ta podłogą :lol: fajnie wygląda, tak inaczej ;) Quote
Aga76 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Kasia i Aga:loveu: :grins: ....... Quote
Aga76 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pegaza napisał(a):Piekny usmiech a biel tych zebow powalajaca:evil_lol: hihihi niczym światło latarni w nocy Quote
Aga76 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pegaza napisał(a):albo jak latajce swietliki :lol: nocą :evil_lol: robaki górą, hihihi Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Piekny usmiech a biel tych zebow powalajaca:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Pegaza napisał(a):ale ja lubie te robaki..:loveu: :evil_lol: białe mięsko to chyba jest? hihihi Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Aga76 napisał(a): hihihi niczym światło latarni w nocy albo jak latajce swietliki :lol: nocą Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: robaki górą, hihihi ale ja lubie te robaki..:loveu: Quote
roxi-malina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hej :bye: Panele sweetaśne i takie niespotykane:-o:eviltong: właśnie takie mi sie podobają:p Co tam u was ciekawego słychać:lol: Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: białe mięsko to chyba jest? hihihi Biale blee to takich niet:evil_lol: Cze Roxi i Ewa:loveu: Roxi dzieki, kaszle sobie hmm i tera ogladam Na dobre i na zle..pogoda za oknem brr Quote
Recommended Posts