roxi-malina Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 A czy ja pisze że ma je zrobić dzisiaj?:p Chodzi mi ogólnie:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='tigrunia']Nie :eviltong: Ciasto to było :grins: Dziś biję rekordy rozkojarzenia :splat: hihihi :roflt: Quote
Pegaza Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Zapomnialam napisac ze jeszcze pozmywalam hihi nie wiem jak dzis wyjdzie z fotkami bo gosci mam miec.. ale cos tam pstrykne...:p Aga ja juz wogole nie wiem o czym Wy gadacie...:evil_lol: spoko Ula sę podladuje jak co:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pegaza napisał(a): Aga ja juz wogole nie wiem o czym Wy gadacie...:evil_lol: Się nie przejmuj wcale, ja dziś odrobinkę majaczę :splat: Quote
Pegaza Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 aaa zlapalas jakiegos wirusa?:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cyeđ DariaŁbzeŁ Gosia2406 napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać.U nas dziś było cudowne słoneczko:loveu: U nas też było:multi::multi::multi: całe popołudnie:multi: Quote
Gosia2406 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Przyszłyśmy się przywitać.U nas dziś było cudowne słoneczko:loveu: Quote
Pegaza Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Hej Goska i Paula:p glowa mi peka:placz: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Goska i Paula:p glowa mi peka:placz: łooo matko ! zaś?! :roll: pewnieś za dużo tapirowała przed pracą Quote
ewa2909 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cze Daria:loveu: Pewno od tej roboty ten jepek Ci pęka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mogłaś zawitać i do mnie cociaz byś ozamiatała albo polatała jak nowoczesna czarownica z nietapirowanym,i włosami:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 " nowoczesna czarownica" fajne :lol: Ewcine powiedzonko mi też pasi. Mąż mnie zawsze pociesza że dobrze że nie żyję w czasach inkwizycji bo stos byłby moim przeznaczeniem :angryy: No może, ale jak by mi było nareszcie ciepło ho ho:razz: Quote
tigrunia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Pegaza'] ale wiecie co:p mialam w domu 1,5 godziny do wyjscia i wymienie Wam co w tymczasie zrobilam..a wiec psy nakarmilam jedna sama je, dwie nie..:roll: ja zjadlam sniadanie,obralam ziemniaki, poszatkowalam kapuste wstawilam na gaz,podsmazylam mieso,umylam lazienkę,pozamiatalam przedpokoj i kuchnie,wycieraczke przed drzwiami otrzepalam z piachu i pozamiatalam, wzielam prysznic po czym wyszlam spokojnie na 10:00 do pracy:cool1: idzie :cool1:idzie jak widzicie wszystko zrobic w tak nieduzym czasie..:cool1:tylko sie musi chciec..a w domu jak siedze to mam czas na wszystko..i sie nie spiesze i polowy nie zrobie..:evil_lol: To ta praca chyba tak na Ciebie wpływa, że powera dostajesz :evil_lol: [quote name='Aga76']Dziś biję rekordy rozkojarzenia :splat: hihihi :roflt: :turn-l: Dzień dobry :loveu: Quote
Aga76 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Pegaza']aaa zlapalas jakiegos wirusa?:evil_lol: Na to wygląda hihihi Dzień doberek Quote
dysia-u Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cześć Daria :lol: jak tam głowa? U nas dziś tak wieje że boję się o swoją głowe. i w dodatku zimno brrrrr:shake: Quote
eria Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 sypie-źle leje-źle wieje-źle nie dogodzisz :shake::evil_lol::evil_lol: ja już wolę jak świeci słonko i wieje niż jak leje/sypie i jest szaro i ponuro;) Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Cze wszystkim:loveu: wieje jakby glowe chcialo komus urwac:roll: czapeczke sobie zalozylam:roll: Quote
roxi-malina Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hej :bye: U nas też wieje:placz: (jak szłam z klasą na rekolekcje to całą droge szalik prubowałam założyć i dopiero w kościele mi sie udało ale wtedy to go zdjąć musiałam:cool1:) Ale wczoraj to dopiero było: Wyszłam po kolezanke bo miała do mnie przyjść a że było całkiem całkiem (nic nie padalo i nic nie wieło) to poszlam i jak już szłyśmy do mnie to leje deszcz za chwile grad a potem śnieg:crazyeye::shake: Quote
dysia-u Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Daria polecam "Dom nad rozlewiskiem" Czytam już drugi tom i jakoś przestałam zwracać uwage na pogode :cool3: wstrętną zresztą :eviltong: Quote
ewa2909 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cze Daria:loveu: Tego jeszcze nie grali-tylko 1 strona do nadrabiania u Ciebie:shake: Ta praca chyba źle wpływa na Ciebie:evil_lol: Quote
Gosia2406 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Przyszłyśmy zajżeć co u was słychać,a tu widzimy że u was wietrznie i deszczowo:crazyeye:,a u nas dziś znów słoneczko:loveu: Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dobry wieczor wszystkim ktorzy nas odwiedzili..:loveu: wiem o czym mowisz Ula bo w empiku patrzalam po tej ksiazce..:p Ewa dzis mnie fryzjer odwiedzil:eviltong: fotek nie ma to i nie zagladają:roll: Gosia nawet popoludniu snieg lecial..:placz: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Cze Be:loveu: no wez przestan fryz jak fryz nic specjalnego:eviltong: Quote
laurin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Przylazłam do Wasz ze śniegiem :evil_lol: Cześć Daria:loveu: Daj zdjęcia, daj:cool3: deserek był pycha :loveu: Quote
Recommended Posts