Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomnialam napisac ze jeszcze pozmywalam hihi

nie wiem jak dzis wyjdzie z fotkami bo gosci mam miec..
ale cos tam pstrykne...:p

Aga ja juz wogole nie wiem o czym Wy gadacie...:evil_lol:

spoko Ula sę podladuje jak co:evil_lol:

Posted

Cze Daria:loveu:
Pewno od tej roboty ten jepek Ci pęka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie mogłaś zawitać i do mnie cociaz byś ozamiatała albo polatała jak nowoczesna czarownica z nietapirowanym,i włosami:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

" nowoczesna czarownica" fajne :lol: Ewcine powiedzonko mi też pasi. Mąż mnie zawsze pociesza że dobrze że nie żyję w czasach inkwizycji bo stos byłby moim przeznaczeniem :angryy: No może, ale jak by mi było nareszcie ciepło ho ho:razz:

Posted

[quote name='Pegaza']
ale wiecie co:p mialam w domu 1,5 godziny do wyjscia i wymienie Wam co w tymczasie zrobilam..a wiec psy nakarmilam jedna sama je, dwie nie..:roll: ja zjadlam sniadanie,obralam ziemniaki, poszatkowalam kapuste wstawilam na gaz,podsmazylam mieso,umylam lazienkę,pozamiatalam przedpokoj i kuchnie,wycieraczke przed drzwiami otrzepalam z piachu i pozamiatalam, wzielam prysznic po czym wyszlam spokojnie na 10:00 do pracy:cool1: idzie :cool1:idzie jak widzicie wszystko zrobic w tak nieduzym czasie..:cool1:tylko sie musi chciec..a w domu jak siedze to mam czas na wszystko..i sie nie spiesze i polowy nie zrobie..:evil_lol:

To ta praca chyba tak na Ciebie wpływa, że powera dostajesz :evil_lol:
[quote name='Aga76']Dziś biję rekordy rozkojarzenia :splat: hihihi

:roflt:
:turn-l:

Dzień dobry :loveu:

Posted

sypie-źle
leje-źle
wieje-źle
nie dogodzisz :shake::evil_lol::evil_lol:
ja już wolę jak świeci słonko i wieje niż jak leje/sypie i jest szaro i ponuro;)

Posted

Hej :bye:
U nas też wieje:placz: (jak szłam z klasą na rekolekcje to całą droge szalik prubowałam założyć i dopiero w kościele mi sie udało ale wtedy to go zdjąć musiałam:cool1:)
Ale wczoraj to dopiero było:
Wyszłam po kolezanke bo miała do mnie przyjść a że było całkiem całkiem (nic nie padalo i nic nie wieło) to poszlam i jak już szłyśmy do mnie to leje deszcz za chwile grad a potem śnieg:crazyeye::shake:

Posted

Dobry wieczor wszystkim ktorzy nas odwiedzili..:loveu:
wiem o czym mowisz Ula bo w empiku patrzalam po tej ksiazce..:p
Ewa dzis mnie fryzjer odwiedzil:eviltong:
fotek nie ma to i nie zagladają:roll:
Gosia nawet popoludniu snieg lecial..:placz: