Kasia_zg Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Nie chce mi sie dzisiaj nic robic:roll: lenia dostalam przez Age:evil_lol: zdayzlam zurek ugotowac...a kto teraz posprzata ten syf?:roll: Dario z chęcią posprzatam Ci ten "syf"( bo znając Ciebie to Ty masz czyściuteńko w domku i nie bedzie co sprzatać) ale za małą miseczke tego smaczgo żurku...ja tak uwielbiam a u mnie w domu nikt nie lubi poza mną i sie nie gotuje...a mi takiego smaka teraz narobiłaś:lol: Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Kasia ale masz fajny banerek:crazyeye: To oblizujące się stworzenie to pewnie też na ten żurek Darii. Ja mam chałke z lukrem i rodzynkami to możecie wpaść. Kawa kocha towarzystwo - tak mówi Mój i zawsze liczy na ciasto:lol: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cze Ula Kasia i Roxi:loveu: oj Kasia akurat bys trafila na niezly sajgon w kuchni:evil_lol: a chodz jeszcze zostalo na jedną porcję:eating::p Roxi a nic ciekawego plecy mnie bola i gardlo cos zaczyna szwankowac..juz biore leki..:roll: jak wypije herbatke to porobie fotki.. Quote
***Paulina*** Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pegaza napisał(a):jak wypije herbatke to porobie fotki.. Będą fotki:multi::multi::multi: Quote
roxi-malina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mnie też boli gardło:-( wziełam już 3 cholinexy i wciąż boli (a nie powinnam brać więcej niż4 wg mamy:shake:) No to czekamy na focie:multi: i powodzenia z plecami;) Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Dla wiernych fankow:cool1: psy w wersji potarganej:evil_lol: chyba ciche dni mają:evil_lol: Soma z stojącymi ucholami:evil_lol: oraz lampa:pnarazie stoi tutaj, potem bede szukac dla niej miejsca.. Quote
laurin Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześć Daria one śpią na fotelu??? http://i43.tinypic.com/rmntjp.jpg jeśli tak to maleniusie są:loveu::loveu::loveu: a lampusia to z Ikea:cool3:??? ja choruję na taką ale tą prostokątną beżową:loveu: Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ale laski :crazyeye: różnią się troche kolorem albo mnie od tego śniegu ślepia odmówiły posłuszeństwa:razz: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Dla wiernych fankow:cool1: psy w wersji potarganej:evil_lol: chyba ciche dni mają:evil_lol: http://i43.tinypic.com/rmntjp.jpg obrażone puuupciaki Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza'] Aga slodko je nazwalas...:lol: Fotka jest słodka Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cze Ania:loveu: tak spia na fotelu:p lampa prosta zwyczajna ale mi sie tez podoba:p Ula roznią sie mial byc drugi york ciemny i jest:loveu: Aga slodko je nazwalas...:lol: Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Daria opowiedz jak to jest, jak się ma 3 ale można powiedzić różne psy:crazyeye: dają żyć? a jak jest między nimi?:roll: Quote
Gosia2406 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 przyszliśmy sie przywitać.A psiulki obrażone są na siebie? Quote
dysia-u Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no jeśli dobrali się pod wzglądem charakteru to ok Quote
Kasia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cze D-E :loveu: leżą jak odbite w lustrze :p jak w pracy? moze byc? Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cze Goska:p nie nie są obrazone one czasem tak leza obok siebie i dopcie sobie grzeją:p Ula no normalnie dla mnie normalnie..hihi miedzy nimi jest idealna harmonia:p Soma na dworze pilnuje czy kurczeta sa blisko nas..jak nie to czeka na nie..:p Soma jest bardzo tolerancyjna.. Pipi w tej trojce jest taką suczką ciapowatą:p malo kiedy wybucha zloscią jest zawsze nastawiona pokojowo a Liv jest hersztem tej bandy:evil_lol: ona rzadzi :evil_lol: i reszta jej sie poddaje :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Kasia napisał(a):cze D-E :loveu: leżą jak odbite w lustrze :p jak w pracy? moze byc? Cze Kasia kope lat:loveu: no jak siostry syjamskie:evil_lol: wiesz narazie z wlasnej nieprzymuszonej woli chodzilam sie szkolic na kase i w sumie juz polapalam to, tylko musi mi pokazac jak sie rolki zmienia bo nie mialam okazji je zmienic..i w zasadzie pojde moze ze dwa razy i koniec:p poczekam az w koncu otworza ten sklep..no narazie jest spoko..:p Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza'] Liv jest hersztem tej bandy:evil_lol: ona rzadzi :evil_lol: i reszta jej sie poddaje :evil_lol: i na końcu Daria jako kucharz pokładowy, hihihi Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Pegaza napisał(a):zapomnialas dodac ze i majtek pokladowy:roll: upsss :evil_lol: :roll: majtkiem może Be będzie chciała zostać... hihihi Ja mogę robić za maszt albo stół kuchenny, hihihi Czyżby znów siedziała na jakiś nadgodzinach? Noo smutno bez niej, oj buu Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Nie:shake: widze Be w roli majtka ona nie lubi sprzatac:evil_lol: nic nie mowila ale byc moze...:roll: biedna i jeszcze jej za to nie placa:roll: Trza znaleźć dla Be etat na statku :evil_lol: Oglądałaś Statek Miłości? :cool3: Polska żałosna rzeczywistość... Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76'] i na końcu Daria jako kucharz pokładowy, hihihi zapomnialas dodac ze i majtek pokladowy:roll: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Aga76 napisał(a):upsss :evil_lol: :roll: majtkiem może Be będzie chciała zostać... hihihi Ja mogę robić za maszt albo stół kuchenny, hihihi Czyżby znów siedziała na jakiś nadgodzinach? Noo smutno bez niej, oj buu Nie:shake: widze Be w roli majtka ona nie lubi sprzatac:evil_lol: nic nie mowila ale byc moze...:roll: biedna i jeszcze jej za to nie placa:roll: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76']Trza znaleźć dla Be etat na statku :evil_lol: Oglądałaś Statek Miłości? :cool3: Polska żałosna rzeczywistość... hm ciezko bedzie bo Be to obibok:evil_lol: nie nie ogladalam:shake: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']hm ciezko bedzie bo Be to obibok:evil_lol: nie nie ogladalam:shake: Obibok na statku pewnie może się opalać :evil_lol: śkoda, że nie, śmieszny film hihihi Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76']Obibok na statku pewnie może się opalać :evil_lol: śkoda, że nie, śmieszny film hihihi tos trafila ona opalac sie lubi:evil_lol: hmm a o czym byl? Quote
Recommended Posts