Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Zółwik... sie nie chce mi isc okna myc.. buu w sklepie bylam sniadanko zjadlam, psy pojedzone spia,aa musze zadzwonic do tej medycyny.. Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Gdziekolwiek byle sie dowiem gdzie mam isc..i co zrobic..:eviltong: lece b.p :eviltong: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Pegaza']Zółwik... Hehehe :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Cze Gosia:p udalo sie nie musze robic badan wystarczy odpis hihi dzieki dziewczyny za podpowiedz:loveu:.. jutro o ile mi sie uda zakupic ksiazeczke, badania beda wpisane..koszt niewielki i bedzie zalatwione:multi: a teraz ide pozmywac okno umyte pokoj wysprzatany, mala moze znow nasyfic:cool1: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No widzisz :multi: Fajnie, że się udało :multi: Quote
dysia-u Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Daria przypominasz mi o tych oknach , a ja na siłe chce zapomnieć :mad: ja mam ich w domu 20 :-o uuuuu :roll: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Gites, że się udało tak sprawę załatwić :loveu: Quote
eria Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ehh ja mam 7 okien :roll: też by wypadało się zabrać..... a fotki jakieś futrzaste gdzie?? Quote
eria Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 żebym to ja miała kiedy :cool1: praca/futra/remont/randki boszeeeee ja ich nigdy nie umyję :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 dysia-u napisał(a):Daria przypominasz mi o tych oknach , a ja na siłe chce zapomnieć :mad: ja mam ich w domu 20 :-o uuuuu :roll: Ile Ula :-o szok chyba bym przez caly miesiac czyscila dziennie po jednym:evil_lol:.. I znow przychodze z dobrymi wiesciami:multi:bede tu na miejscu:multi:czyli dwa kroki odemnie... :multi: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 eria napisał(a):ehh ja mam 7 okien :roll: też by wypadało się zabrać..... a fotki jakieś futrzaste gdzie?? No Ania a dzis pogoda dopisuje by je myc:eviltong: ciiii choo bo reszta uslyszy:roll::evil_lol: Quote
eria Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Swieta za poltora miesiaca wiec zdazysz:evil_lol: uu chyba o czym nie wiem..:evil_lol: dopiero były jedne i już następne ? :evil_lol: to jest obłęd jakiś :evil_lol: niewiele osób wie :diabloti: i tego się trzymajmy:p Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 eria napisał(a):żebym to ja miała kiedy :cool1: praca/futra/remont/randki boszeeeee ja ich nigdy nie umyję :evil_lol::evil_lol: Swieta za poltora miesiaca wiec zdazysz:evil_lol: uu chyba o czym nie wiem..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 eria napisał(a):dopiero były jedne i już następne ? :evil_lol: to jest obłęd jakiś :evil_lol: niewiele osób wie :diabloti: i tego się trzymajmy:p no widzisz jak ten czas leci...:eviltong: spoko cii:cool1: zara beda fotki.. Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://i40.tinypic.com/334mbfc.jpg [SIZE="3"]Fajowa fotencja :smilecol: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Aga76']http://i40.tinypic.com/334mbfc.jpg Fajowa fotencja :smilecol: taa siedzi taka rozwalona..:roll: brzuchol jej zwisa..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):Ile Ula :-o szok chyba bym przez caly miesiac czyscila dziennie po jednym:evil_lol:.. I znow przychodze z dobrymi wiesciami:multi:bede tu na miejscu:multi:czyli dwa kroki odemnie... :multi: Czekaj niech no ja policze ile mam okien :hmmmm: 3 na korytarzu, 1 łazienka, 2 małe w pokojach, kuchnia i sypialnia to 2 dość spore (tak jakby podwójne) i 2 razy zestaw balkonowy (po 3 okna i drzwi balkonowe) :cool1: no i piwnica jeszcze .. 1 pralnia, 1 pokój, 1 garaż, 1 schody :cool1: Wszystkie to stare okna drewniane, podwójne które rozkręcać trzaba do mycia :diabloti: No to gratulacje :multi: Już jesteś pół godziny do przodu z wstawaniem :loveu: Quote
Pegaza Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No to tez masz ich sporo:evil_lol: noo masz racje:multi: i sie sztiglowac nie musze hihi bo w busie nikt mnie ogladac nie bedzie...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Pegaza napisał(a):No to tez masz ich sporo:evil_lol: noo masz racje:multi: i sie sztiglowac nie musze hihi bo w busie nikt mnie ogladac nie bedzie...:evil_lol: No ale wszystkich nie myje :diabloti: Piwnicy w ogóle ... tam są kraty i nie widać, że brudne okna :diabloti: I jedno balkonowe mi odpada bo to taty a tam nie wchodze :p Malować znaczy sie nie musisz ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts