Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Gosia2406 napisał(a):Przyszliśmy się przywitać. Witamy sie rowniez:p i 10 znakow tez:lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='roxi-malina']Ojj to współczuje. Jak przed chwilą z kościoła wracałam to tak gorąco jest że aż ludzie na ulicy chodzą bez czapek w wiatrówkach :crazyeye: a słońce tak świeci że aż rolety musiałam zasłonić i ogrzewanie wyłączyć :-o yy nigdzie nie wychodze wiec mi nie zalezy moze u Was poswiecic:eviltong: ciasto robie i juz sie machlam noo, przepis mnie zmylil..ale jesli bedzie dobre to nastepnym razem bledu nie popelnie:cool1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Do obiadu sobie chlapnę, na lepsze trawienie i ciśnienie ;) Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przez goopie skaczące posty nie wiem gdzie wyląduję :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nie zaluj sobie Aga ino lyj :evil_lol: no to chlup w tyn gupi dziob, gdzies to slyszalam..:evil_lol: hmm jutro zrobie te ciasto musi polezec..zanim je rozkroje.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja dopiero ide za obiad się zabrać :oops: Szorowałam narożnik :cool1: W sumie to tylko ten krótszy bok :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Ci pomoge Aga sie znalezc na odpowiedniej:evil_lol: zdrowko Waszedziekuje ze wpadaliscie do nas Dziękuję, bo moje dwie próby wyszły raczej średnio :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a): Szorowałam narożnik :cool1: W sumie to tylko ten krótszy bok :evil_lol: :evil_lol: a wyszorowałaś chociaż tak na glans? Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Ja dopiero ide za obiad się zabrać :oops: Szorowałam narożnik :cool1: W sumie to tylko ten krótszy bok :evil_lol: obiad ja juz o obiedzie zapomnialam chyba kawke se zrobie..:lol: Be Ty ciagle te narozniki szorujesz albo kanapy:evil_lol: co Ty na nich wyprawiasz:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76'] lalalaaa lalalaaa la la la Ci pomoge Aga sie znalezc na odpowiedniej:evil_lol: zdrowko Waszedziekuje ze wpadaliscie do nas Quote
Mała Rita Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Kto opija z nami 100-tke? do zjedzenia tez sie cos znajdziea jaaa, jaaaa :drink1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Kto opija z nami 100-tke? do zjedzenia tez sie cos znajdzie Aleś ty zdolna :cool3: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kto opija z nami 100-tke? do zjedzenia tez sie cos znajdzie Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: a wyszorowałaś chociaż tak na glans? A jakże :grins: Pegaza napisał(a):obiad ja juz o obiedzie zapomnialam chyba kawke se zrobie..:lol: Be Ty ciagle te narozniki szorujesz albo kanapy:evil_lol: co Ty na nich wyprawiasz:evil_lol: To nie ja .. to psy :mad: Ten narożnik jest jasny dość i zaraz wsio na nim widać :cool1: I się załapałam na 100 :multi: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']przeszlam szybki kurs :evil_lol: Ale skuteczny! Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Aleś ty zdolna :cool3: przeszlam szybki kurs :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Kto opija z nami 100-tke? do zjedzenia tez sie cos znajdzie No no no widze że tu sie imprezka zaczyna :p A ja tam wole zjeść coś zdrowszego na kolacyjke: np. sałatke owocową (mniam) Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Ooo mniamusnie wyglada:loveu: Noo ale to z neta bo moja wcale taka piękna nie jest:oops: bo składa sie tylko z pomarańczy, jabka, banana, ananasa i brzoskwini i jeszcze udało mi sie mamie skubnąć troche bitej śmietany (bo robi ciacho):evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 roxi-malina napisał(a):Noo ale to z neta bo moja wcale taka piękna nie jest:oops: bo składa sie tylko z pomarańczy, jabka, banana, ananasa i brzoskwini i jeszcze udało mi sie mamie skubnąć troche bitej śmietany (bo robi ciacho):evil_lol: OO to tez dobra bedzie :loveu: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):OO to tez dobra bedzie :loveu: No już raczej nie będzie bo już zjadłam:roll: ale była pyyyyszna:loveu: Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ja tam na kolacje skubne... oscypka.:evil_lol: prosto z gór znajomy przywiózł. Ale jaki słoooooony :roll: uuuuu ale mnie będzie suszyło :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dysia-u napisał(a):ja tam na kolacje skubne... oscypka.:evil_lol: prosto z gór znajomy przywiózł. Ale jaki słoooooony :roll: uuuuu ale mnie będzie suszyło :evil_lol: Ooo to ci zazdroszcze bo uwielbiam oscypki (ale tylko takie prosto od górala a nie ze spożywczaka):loveu: Quote
Recommended Posts