Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a): musze jakies foty Somie porobic..ino ona ciagle spi :roll: To będzie śpiąca królewna :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Fotki na zyczenie:loveu: schodz i oddaj mi zabawke:razz: zawziecie ją tlamsi:p i Pipi w objeciach Leosia,najpierw go podgryza potem przechodzi do konkretow:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAA :mdleje: http://i41.tinypic.com/2nhj3mb.jpg Przepiękna jest :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Cze Paula:loveu: dziekuje:oops::loveu: musze jakies foty Somie porobic..ino ona ciagle spi :roll: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76']Uuu, seanse powiadasz, i że nocne... :cool1: Noo ino nie powiedziała z kim te seanse :mad: D-E może Soma ma cukrzyce ? :-o Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']Noo ino nie powiedziała z kim te seanse :mad: D-E może Soma ma cukrzyce ? :-o A wiesz ze dzis na temat gadalam z tą kolezanką...hmmm ...nigdy nie nalezala do psow aktywnych..moze z wiekiem lubi wiecej spac.. mlodzik to ona juz nie jest.. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):A wiesz ze dzis na temat gadalam z tą kolezanką...hmmm ...nigdy nie nalezala do psow aktywnych..moze z wiekiem lubi wiecej spac.. mlodzik to ona juz nie jest.. Psiaki ogólnie dużo śpią, a z wiekiem to się tylko pogłębia. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):tez tak mi sie wydaje.. Somcia jest w kwiecie wieku oczywiście, tylko snu więcej potrzebuje. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']:p widze m-a parkujacego lada moment i przybedzie a ja odejde buu do jutra:loveu: To papa Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Psiaki ogólnie dużo śpią, a z wiekiem to się tylko pogłębia. tez tak mi sie wydaje.. Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Somcia jest w kwiecie wieku oczywiście, tylko snu więcej potrzebuje. :p widze m-a parkujacego lada moment i przybedzie a ja odejde buu do jutra:loveu: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):A wiesz ze dzis na temat gadalam z tą kolezanką...hmmm ...nigdy nie nalezala do psow aktywnych..moze z wiekiem lubi wiecej spac.. mlodzik to ona juz nie jest.. A badałaś jej krew kiedyś ? Może warto by sprawdzić czy wsio ok ;) Dzień dobry ślązaczki :loveu: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jak na moje oko to ona chyba po prostu więcej snu potrzebuje ;) http://i41.tinypic.com/2nhj3mb.jpg Jejciu jak pięknie włos jej lśni :loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześć D-E :multi: Nie mogę się napatrzeć na Livkę, ona jest po prostu cudowna, te jej włosy, mmm :loveu: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No Livi jest piękna ale Pipi i Soma też są cudowne:loveu::loveu::loveu: Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be Roxi i Sara:loveu: wpadlam na moment bo jestem w trakcie gotowania i sprzatania w kuchni.. musze pozmywac... dziekuje w imieniu Liv:oops: psa leczyc na cukrzyce nie jest latwo,jest bardzo ryzykowne..ale obserwuje ją.. Jejciu gdzie te moje dobre maniery:shake: Witam niedzielnie:loveu: a byłaś z nią już u weta? Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cze Be Roxi i Sara:loveu: wpadlam na moment bo jestem w trakcie gotowania i sprzatania w kuchni.. musze pozmywac... dziekuje w imieniu Liv:oops: psa leczyc na cukrzyce nie jest latwo,jest bardzo ryzykowne..ale obserwuje ją.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Moze jest niskociśnieniowcem po prostu ? :roll: Ja bym zbadała krew na wszelki wypadek ;) Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cze Aga u nas slonka nie ma ale jest cieplo mam caly czas okno uchylone.. a teraz ide robic kluski.. do potem.. Quote
roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Aga u nas slonka nie ma ale jest cieplo mam caly czas okno uchylone.. a teraz ide robic kluski.. do potem.. Ojj to współczuje. Jak przed chwilą z kościoła wracałam to tak gorąco jest że aż ludzie na ulicy chodzą bez czapek w wiatrówkach :crazyeye: a słońce tak świeci że aż rolety musiałam zasłonić i ogrzewanie wyłączyć :-o Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześc Daria:loveu::loveu::loveu: My po kapieli siulków w nowych kosmetykach. Tośkowi napewno bardziej one odpowiadają niż zielone jabłuszko.Włos zeczywiście jest super po nich.Prosty ,lejący takijak jedwab.Nawet po ALL SYSTEMIE takiego nie miał. Co do Aksy to po pierwszym razie nie zauważyłam żadnej różnicy,więc ona będzie chyba wykańczać ten z ISB. Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześc Daria:loveu::loveu::loveu: My po kapieli siulków w nowych kosmetykach. Tośkowi napewno bardziej one odpowiadają niż zielone jabłuszko.Włos zeczywiście jest super po nich.Prosty ,lejący takijak jedwab.Nawet po ALL SYSTEMIE takiego nie miał. Co do Aksy to po pierwszym razie nie zauważyłam żadnej różnicy,więc ona będzie chyba wykańczać ten z ISB. Cze Ewa:loveu: Wiesz co ja na mojej Pipi tez za duzej roznicy nie widze ale ona narazie ma wlosy odrastajace i jak tylko sie rozciepli bedzie scieta:p ale Liv to co innego musi blyszczec:loveu:bo bedzie miec dlugi wlos.. a z allu ja stosuje odzywke i ten spray..i akurat ja jestem zadowolona.:lol: Quote
Recommended Posts