ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa kupilam to u fryzjerki..nie pamietam 36 lub 38 To właśnie też jest z likwidowanego zakładu fryzjerskiego Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):jA WŁAŚNIE ZAMÓWIŁAM SZAMPON I ODŻYWKE Z TEGO ZA 30 ZŁ KOMPLET oo to potem powiesz jak sie sprawdza..bo ja mam odzywke z alla i ten spray ale potem bym juz przeszla na to.. mam to na miejscu do kupienia..wiec dla mnie lepiej.. Kasia i Ewa wiem kwestia przyzywczajenia juz kiedys pracowalam na 6 rano ale wracalam i kladlam sie spac na dwie godziny poniewaz brakowalo mi snu..i wtedy bylam panna wiec zero obowiazkow a teraz:roll: Cze Gosiu:multi: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): Ty a Ty prorok czy co:cool1: bo ja też i to pewnie dlatego :p Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria a ile w sklepie to wogóle kosztuje?????? Ewa kupilam to u fryzjerki..nie pamietam 36 lub 38 Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia masz wyczucie heheh ale u mnie za godzine sie to zmieni..:roll: u mnie też - TZ poszedł do kolegi, który kupił se właśnie nowy teleobiektyw do lustrzanki...a że jest to taki, za którym my patrzymy właśnie to poszedł go oblookać :p Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza']Ale to dwie sztuki masz za 30 ? czy masz ten szampon 2 w 1? Kasia masz wyczucie heheh ale u mnie za godzine sie to zmieni..:roll: DARIA TO JEST COŚ TAK IEGO(ZARAZ WUKASUJE Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia napisał(a):D-E samaś w chałupie?:cool3: Ty a Ty prorok czy co:cool1: ja nie wyjde od tego neta :roll: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): A Lukaszek juz spi? bo moja dzis u kolezanki nocuje.. wzielo Was na dobre z aparatosem:p u babci dziś śpika :lol: noo...:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tu masz nr aukcji,tylko że ona już się skończyła.Były wystawione 2 komplety i poszły jak świeże bułeczki Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):To właśnie też jest z likwidowanego zakładu fryzjerskiego Ale to dwie sztuki masz za 30 ? czy masz ten szampon 2 w 1? Kasia masz wyczucie heheh ale u mnie za godzine sie to zmieni..:roll: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ESPREE szampon+odżywka / komplet ! (563845352) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia napisał(a):u mnie też - TZ poszedł do kolegi, który kupił se właśnie nowy teleobiektyw do lustrzanki...a że jest to taki, za którym my patrzymy właśnie to poszedł go oblookać :p A Lukaszek juz spi? bo moja dzis u kolezanki nocuje.. wzielo Was na dobre z aparatosem:p Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='ewa2909']DARIA TO JEST COŚ TAK IEGO(ZARAZ WUKASUJE zostaw mi to nie przeszkadza ;) daj mi tego linka.. to ja za ten z lewej tyle zaplacilam..:roll: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia to my dzis sa obie same hihi znaczy tylko z chlopami.. cos planujesz?:diabloti: planów ni mom, samo się wszystko wyklaruje :razz: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] aa czyli spontan:evil_lol: no raczej :evil_lol: [SIZE="1"]jakoś tak nie wymyślata jestem, jak ma cos byc to zawsze wtedy kiedy ma się ochotę i kiedy się chce a nie planowane... Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 No to byla okazja kurcze szkoda ze juz nie ma..:roll: Kasia to my dzis sa obie same hihi znaczy tylko z chlopami.. cos planujesz?:diabloti: Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] za to m-a juz snul pomysly:roll: hihi T też zawsze snuje plany i pomysły ale rzadko kiedy się realizują...wolę spontan :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia napisał(a):planów ni mom, samo się wszystko wyklaruje :razz: aa czyli spontan:evil_lol: bym musiala se wlosy isc umyc..a mi sie nie chce... Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): Ci faceci hihi wszyscy jak jeden mąz tacy sami...:evil_lol: dużo im nie trzeba - kawałek doopy się ukaże niechcący albo dziecko u babci na noc czy koleżanki i już pomysły wydziwiaste na całą noc :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Kasia']no raczej :evil_lol: jakoś tak nie wymyślata jestem, jak ma cos byc to zawsze wtedy kiedy ma się ochotę i kiedy się chce a nie planowane... no bo planowane nie wychodzi czasem:evil_lol: za to m-a juz snul pomysly:roll: hihi Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ci faceci hihi wszyscy jak jeden mąz tacy sami...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia napisał(a):dużo im nie trzeba - kawałek doopy się ukaże niechcący albo dziecko u babci na noc czy koleżanki i już pomysły wydziwiaste na całą noc :evil_lol: Noo a to my raczej mamy fantazje a nie oni ale mi tam nie przyjdzie do glowy o tym myslec.. edit oni maja fantazje a my wyobraznie:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Kasia zycze stosunkowo udanej nocy dobranoc:loveu: i Tobie Ewa tez :loveu: bo ja juz tez lece..sie myc.. E Daria zgaś se lampke bo Ci się dalej pali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobranocka,nie męczcie tych chłopów za bardzo.:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Kasia zycze stosunkowo udanej nocy dobranoc:loveu: i Tobie Ewa tez :loveu: bo ja juz tez lece..sie myc.. Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):E Daria zgaś se lampke bo Ci się dalej pali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobranocka,nie męczcie tych chłopów za bardzo.:eviltong::eviltong::eviltong: Ewa wlasnie przy lampce m-a lubi:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts