ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa wlasnie przy lampce m-a lubi:roll::evil_lol: Ale chyba nie przy takiej widowni:eviltong::evil_lol::eviltong: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='ewa2909'] Ale chyba nie przy takiej widowni:eviltong::evil_lol::eviltong: bo to wiesz jak nie wiesz :evil_lol: chłopom to różne kosmate myśli łażą po tych łepetynach :diabloti: cze D-E :loveu: jak samopoczucie? Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 No Kasia ma racje:evil_lol: Cze Ania i Kasia sobotnio:multi: noo od 7 juz nie spie jakos nie umie... teraz jestem po sniadanku biore sie za okna..musze tę energie spozytkowac..:cool1: Kasia echo:roll: rozumi?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cze D-E :multi: I jak tam po nocce ? :razz: Głodna jestem a nie chce mi się złazić do tej zimnej kuchni :cool1: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 D-E to w takim razie nie dziwię się, że energia wciąż jest i trza ja spożytkować w inny sposób :evil_lol: przyjdź do mnie umyć też, mi się nie chce... Quote
roxi-malina Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cze wszystkim:multi: Ja dopiero wsałam i śniadanko zjadłam (musiałam odespać ten cały tydzień):shake: a mama już krzyczy żebym pokuj sprzątała:shake: No i co tam słychać u naszych 3 księżniczek:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']No Kasia ma racje:evil_lol: Cze Ania i Kasia sobotnio:multi: noo od 7 juz nie spie jakos nie umie... teraz jestem po sniadanku biore sie za okna..musze tę energie spozytkowac..:cool1: Kasia echo:roll: rozumi?:evil_lol: Cześć Daria :loveu::loveu::loveu: Kosmetyki dzisiaj mi przyszły.Będzie zbiorowa kąpiel:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Cze Be Roxi Ewa i Aga:loveu: heh Kasia dalam rade z dwoma jeszcze na poniedzialek mam jedno.. Ewa mm to dzis psy beda piekniscie pachnialy..:loveu: Be jakiej nocce ja grzecznie spalam..:p Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ewa2909 napisał(a): Kosmetyki dzisiaj mi przyszły.Będzie zbiorowa kąpiel:eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: ale będzie akcja :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 roxi-malina napisał(a):Cze wszystkim:multi: Ja dopiero wsałam i śniadanko zjadłam (musiałam odespać ten cały tydzień):shake: a mama już krzyczy żebym pokuj sprzątała:shake: No i co tam słychać u naszych 3 księżniczek:loveu: Tez mi sie juz nie chce sprzatac..a jeszcze mi sporo zostalo.. 3 ksiezniczki maja sie dobrze jedna spi ta najwieksza a dwie sie krecą po mieszkaniu..:p Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a): 3 ksiezniczki maja sie dobrze jedna spi ta najwieksza a dwie sie krecą po mieszkaniu..:p Łóżko już się znudziło? :cool3: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Łóżko już się znudziło? :cool3: :evil_lol: Nie, znow sie na nim znalazly i cwiczy Liv zawziecie na Pipi:-o:evil_lol: co najlepsze Pipi to odpowiada:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):Nie, znow sie na nim znalazly i cwiczy Liv zawziecie na Pipi:-o:evil_lol: co najlepsze Pipi to odpowiada:evil_lol: Pipi ma chyba bardziej ugodowy charakter? Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga76 napisał(a):Pipi ma chyba bardziej ugodowy charakter? noo Livi jest taki zadzior a Pipi lagodna jak baranek.. jest bardzo przyjacielska do ludzi i psow..:p Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']noo Livi jest taki zadzior a Pipi lagodna jak baranek.. jest bardzo przyjacielska do ludzi i psow..:p Też bym tak chciała buu moje to dwie zadziory, z tym, że Fionka bierze na przeczekanie, a Kapryśka jest jak wulkan. Tyż kce baranka :loveu: Quote
dysia-u Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cześć Daria:loveu: próbowałam sobie właśnie wyobrazić jak wygląda wasze grupowe spacerowanie :crazyeye: Mejsi jak dziś poszła za kotem to siwy dym :evil_lol: ale jak wróciła to podwoziem po ziemi bo taka była skruszona :roll: i znów do wanny. Kurna po ca ja ją wczoraj wykąpałam , wypachniłam ?!:angryy: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Wiesz jak widze je trzy.. to z takim zadziorem moze i jest wesolo ale na spacerach trzeba uwazac bo ona z nikim sie nie chce kolegowac.. znow Soma jest spokojna dopoki ktos jej nie wejdzie w droge. jak pies obszczekuje juz za dlugo... zapamieta sobie i wtedy koniec spokojnego omijania sie na drodze..:roll: Pipi znow mysli ze wszyscy to przyjaciele a jak wiadomo nie kazdy pies lubi sie witac przyjacielsko.. na szczescie znamy sie juz tu z ludzmi i wiemy kto z kim moze stanac zagadac a psy sie pobawic.. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kapryśka też nie wszystkich lubi :cool1: a Fionka po niej papuguje :roll: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):noo Livi jest taki zadzior a Pipi lagodna jak baranek.. jest bardzo przyjacielska do ludzi i psow..:p To tak samo jak Jess i Buff :loveu: Te same charaktery :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a): jade z kolezanka na nalesniki ona stawia:cool1: cos czuje ze znow w talie pojdzie hihi do potem... Baw się dobrze :multi: Ciekawe z czym będą :roll: te naleśniki Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tzn jak Be kto zadzior a kto baranek..? Aga one poprostu ze soba sztame trzymia.. jade z kolezanka na nalesniki ona stawia:cool1: cos czuje ze znow w talie pojdzie hihi do potem... Quote
ewa2909 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pegaza napisał(a):Tzn jak Be kto zadzior a kto baranek..? Aga one poprostu ze soba sztame trzymia.. jade z kolezanka na nalesniki ona stawia:cool1: cos czuje ze znow w talie pojdzie hihi do potem... a TO SMACZNEGO ŻYCZYMY Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No oczywiście Buff zadziora a Jess baranek :evil_lol: Quote
Recommended Posts