Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 tigrunia napisał(a):Bez skierowania badań nie zrobisz przecież :roll: A nie wystawią Ci duplikatu tej książeczki ? Może mogą ? Alez zrobie prywatnie:p mowisz ze taka opcja bylaby mozliwa.. juz chyba nawet ten zaklad tam nie istnieje to bylo 11 lat temu.. Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Alez zrobie prywatnie:p mowisz ze taka opcja bylaby mozliwa.. juz chyba nawet ten zaklad tam nie istnieje to bylo 11 lat temu.. No jak uważasz :niewiem: Tylko szkoda Twoich pieniędzy skoro to zakład pracy powinien płacić :cool1: Nie wiem D-E może zadzwoń i zapytaj ? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 tigrunia napisał(a):No jak uważasz :niewiem: Tylko szkoda Twoich pieniędzy skoro to zakład pracy powinien płacić :cool1: Nie wiem D-E może zadzwoń i zapytaj ? :hmmmm: no wiem Be ale wiesz nie kazdy chce placic z wlasnej kieszeni.. zwlaszcza prywatny przedsiebiorca.. ta 100 wke odzaluje..:roll: ale zadzwonie a moze cos sie uda..:p ide zrobic sobie kawe i na Drzyzge popatrzec.. Quote
tigrunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):no wiem Be ale wiesz nie kazdy chce placic z wlasnej kieszeni.. zwlaszcza prywatny przedsiebiorca.. ta 100 wke odzaluje..:roll: ale zadzwonie a moze cos sie uda..:p ide zrobic sobie kawe i na Drzyzge popatrzec.. A te badania u lekarza medycyny pracy też musisz zrobić ? :roll: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Be ja nic nie wiem poza tym ze potrzebne tylko te badanie.. ta Drzyzga dzis nudna..blee Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Paulina czesc:p dziekuje ale narazie zimowy sobie zostawie a po drugie mam kolezanke, ktora mi robi banerki chyba, ze kolezanka ta nie bedzie miec czasu.. ja banerki zazwyczaj zmieniam do pory roku:p Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Znalazlam cos takiego na necie hihi YouTube - Milionerzy (Niemcy) - które krzesło wybrać? (PL Napisy) Quote
roxi-malina Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witam wszystkich:multi: Sporo sie tutaj działo:roll: A ten filmik.... Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 roxi-malina napisał(a):Witam wszystkich:multi: Sporo sie tutaj działo:roll: A ten filmik.... Cze Roxi:multi: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: o tą starą książeczke to musisz się zapytać w sanepidzie może Ci wystawią duplikat jak powiesz że się zgubiła.Jak się nie myle to te badanie robi się raz(wiem że sie zanosi 3 razy)na całą ważność książeczki. Co do pozostałych badań to również musisz je mieć,i tu dobrze Tirgunia pisze że powinien Cię na nie zakład skierować,oni mają z danym lekarzem podpisaną umowe. Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Cze Ewa:p i tak zrobie..zapytam.. co do skierowania bede o tym gadac w poniedzialek.. glupia jestem po co ta ksiazeczke wyrzucalam jak teraz by sie przydala..eh Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Ewa:p i tak zrobie..zapytam.. co do skierowania bede o tym gadac w poniedzialek.. glupia jestem po co ta ksiazeczke wyrzucalam jak teraz by sie przydala..eh Wydaje mi sie że nie będziesz musiała ich jeszcze raz robić. Czy teraz byś miala w tym samym miejscu????? Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gdzieś czytałam o szamponie co to za super specyfik:cool3: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):Wydaje mi sie że nie będziesz musiała ich jeszcze raz robić. Czy teraz byś miala w tym samym miejscu????? ale ten zaklad juz nie istnieje i nie wiem gdzie sie przeniesli..i czy sie da to zalatwic..czy one gdzies maja te moje badania...:roll: znaczy co w tym samym miejscu?:roll:nie kumam Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 ewa2909 napisał(a):Gdzieś czytałam o szamponie co to za super specyfik:cool3: Szampon ESPREE:p Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Pegaza'] 26 to duzo.. a o ktorej wstajesz? a wychodzisz jeszcze rano z Fidlem? sniadanko mu szykujesz? ja chyba bede musiala wstac bardzo wczesnie zeby sie wyrobic..:roll: Do pracy mam na 7.30, wstaję o 5.50 i oczywiście wychodzę z Fidlakiem. Jeść mu nie daje bo jada tylko raz dziennie - jak wracam z pracy. Jest wtedy na tyle głodny, że zjada wszystko co mu przygotuję i nie ma wybrzydzania ;) D-E dasz radę - dla chcącego nic trudnego ewentualnie tylko trzeba będzie zmienić co niektóre przyzwyczajenia ;) Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):ale ten zaklad juz nie istnieje i nie wiem gdzie sie przeniesli..i czy sie da to zalatwic..czy one gdzies maja te moje badania...:roll: znaczy co w tym samym miejscu?:roll:nie kumam Daria chodziło mi o sanepid Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):Szampon ESPREE:p jA WŁAŚNIE ZAMÓWIŁAM SZAMPON I ODŻYWKE Z TEGO ZA 30 ZŁ KOMPLET A masz też odżywke.Kupowałam w ciemno a tu się może okazać że nie jest to takie złe Quote
Kasia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a): No Kasia jedno zapewne wstawanie o 4:30 lub 5:00 to zalezec bedzie gdzie mnie dadza..na miejscu czy dojezdzac.. i tego wstawania nie umie przezyc..:roll: dasz radę, kwestia przyzwyczajenia :lol: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pegaza napisał(a):No Kasia jedno zapewne wstawanie o 4:30 lub 5:00 to zalezec bedzie gdzie mnie dadza..na miejscu czy dojezdzac.. i tego wstawania nie umie przezyc..:roll: ZAPEWNIAM ŻE PRZEŻYJESZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Daria a ile w sklepie to wogóle kosztuje?????? Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przyszliśmy się przywitać wieczorową porą:hand: Quote
Pegaza Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 No Kasia jedno zapewne wstawanie o 4:30 lub 5:00 to zalezec bedzie gdzie mnie dadza..na miejscu czy dojezdzac.. i tego wstawania nie umie przezyc..:roll: Quote
Recommended Posts