Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Starocie:p
spotkania pod kloszem..:evil_lol:

Pipi lata mlodosci i jej Leos w tle:evil_lol:

takie cos mam na zbyciu za pare groszy...:roll:
torba do przewozu psow lub psa na wystawy np.

wiecej informacji na pm jesli ktos bylby zainteresowany..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
No ba :evil_lol:ale jeszcze wtedy chlopak mial duzo kudelkow i taka piszczalke w srodku jak nacislas to kwakal 3 razy, teraz biedak juz kwakac nie potrafi:roll:

Głos zabierał na początku związku...

Posted

Pegaza napisał(a):
od pracy?:roll:
a ja moja Niki zapedze do odkurzania bo w tym czasie tylko obiad zrobilam..a mama zaraz przybedzie wiec niech mi poodkurza..jeszcze po jakies ciacha bym musiala leciec bo tych krepli to za malo...:roll:

tia, przypadki dziwnej treści i atmosfera z lekka wisielcza, fuuuj

A co kupisz dobrego? Ciasto z owockami, z kremem?

Posted

od pracy?:roll:
a ja moja Niki zapedze do odkurzania bo w tym czasie tylko obiad zrobilam..a mama zaraz przybedzie wiec niech mi poodkurza..jeszcze po jakies ciacha bym musiala leciec bo tych krepli to za malo...:roll:

Posted

teraz tak se wywróżyłam, że ja jeszcze nigdy w życiu ani jednego ciasta sama nie upiekłam, ba ciasteczka małego nawet też nie...zawsze kupne serwuję :cool1:

Posted

Ja piekę tylko jedno ciasto takie biszkoptowe z wisniami jak już. Ostatnie 3 razy mi nie wyszło :cool1:
Aaa i karpatka była ale to taka z paczki i też jedna warstwa sie na węgiel zjarała :evil_lol:

Posted

Jejciu ile tutaj sie działo od mojej ostatniej wizyty:evil_lol:. No to ja mam sie czym chwalić:evil_lol: bo mimo tego że jestem taka mała i niedoświadczona to już mam na kącie ciasto czekoladowe, szarlotke, faworki i babeczki i wszystko było pyyyszne (nie licząc ciast zrobionych z mamą oczywiście:eviltong:) chociaż nie raz miałam ciasto do du** (sorcia za słownictwo) bo to było moje pierwsze ciasto czekoladowe i nie było grubsze niż 1mm:roll::evil_lol:.

Posted

D-E oglądałaś Drzyzgę? :cool3: niezłe przypadki mają, co nie?
w piątek może być ciekawy odcinek, widziałaś zapowiedzi? o tej babie co to nie umie nerwów na wodzy utrzymać i boi się, że z nożem na dziecko wyskoczy...:-o

Posted

Ciast nie pieke jedynie moge zrobic co nie trzeba zapiekac czyli na herbatnikach.. bo nie umie pieca wybadac.. zawsze mi sie zakalec robil..
a ciasteczka kupne tez dobre:p
Roxi fotki dzis byly..na dzien serwuje ich sztuk 3:p
Kasia nie ogladalam znaczy tv byl wlaczony ale jak mama przyszla siora i tata wiec nic nie slyszalam.. ale wiem ze cos o sex bylo:diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
tez je zrobilam na swieta i T wyjsc z podziwu nie mogla i nawet chciala zebym jej takie na urodziny zrobila:roll: oczywiscie ze.... nie zrobilam:grins:

:mad:jak mogłaś być tak nieczuła

ale ciacho super nie :loveu:
aż sobie sama smaka narobiłam :rolleyes:

Posted

laurin napisał(a):
takie na herbatniczkach też są przepyszne :loveu:
mam jeden przepis na ciasto z tofi:cool3: mmm palce lizać , pyszniutkie

tez je zrobilam na swieta i T wyjsc z podziwu nie mogla i nawet chciala zebym jej takie na urodziny zrobila:roll: oczywiscie ze.... nie zrobilam:grins:

Posted

Dobre tylko za duzo zjesc tego nie mozna bo mnie mdli..
zrobie na swieta znow wielkanocne:p
i jeszcze chce zrobic rafaello tez na herbatnikach, jest przepis na krakersach ale sprobuje na maslanych ciastkach.. mialam robic w niedziele ale jaj mi braklo wiec moze teraz w tę sie uda:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Dobre tylko za duzo zjesc tego nie mozna bo mnie mdli..
zrobie na swieta znow wielkanocne:p
i jeszcze chce zrobic rafaello tez na herbatnikach, jest przepis na krakersach ale sprobuje na maslanych ciastkach.. mialam robic w niedziele ale jaj mi braklo wiec moze teraz w tę sie uda:p

ja tylko jeden kawałeczek zmieszczę ;)
zrobię je w piątek:loveu:
A to rafaello to sprawdzony przepis???