Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Będzie chwilka na fotki? :cool3:

Bedzie sie laduja na fotosika..
Livi slyszy dzwiek aparatu jak sie zalacza i od razu mi przylatuje z zabawkami, ją inna sesja niz zabawy w aportowanie nie interesuje:roll:
szogun maly:evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Pachnąco i lśniąco :loveu: Szamponik ok, sprawdza się? :loveu:

No jak widac wlos jest ladny..:cool1:
i nawet jak pochodzi nie poczesana, wezne szczotke przeczesze i znow ladnie wyglada.. dla mnie super ten szamponik:loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Jak skończą się zapasy to go kupię :loveu:

uu i znow na mojej opinii polegasz:roll::evil_lol:
no jak mi sie skonczy to kupie z balsamem 2 w 1 i taki spray chce co go stosuja na wystawy..:p

Posted

eria napisał(a):
to fajnie tak regularnie :evil_lol: możesz sobie planować zajęcia na te dni wypadające bez doła a ten felerny dzień - przespać :evil_lol:

Ania uu jutro mam spotkanie nalesnikowe :eviltong:wiec musze byc w formie:p
ale na niedziele nielubianą chetnie dol przyjme:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Daria skierowanie powinnaś dostać na badania .. dopiero możesz iść :roll:

Cze w piatek tak w ogóle :multi: Weekend wolny mam :crazyeye:

Cze Be taa skierowanie chyba od lekarza rejonowego :roll:w poniedzialek podzwonie do medycyny pracy bo tylko ksiazeczka sanepidowska jest mi potrzebna czyli kal

hah ja tez mam wolny Be ale cos czuje ze zaniedlugo bede tez tak jak Ty sie cieszyc z wolnego weekendu:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']:hmmmm: Cud jakiś czy jak?
No cud chyba :cool1:
[quote name='Pegaza']Cze Be taa skierowanie chyba od lekarza rejonowego :roll:w poniedzialek podzwonie do medycyny pracy bo tylko ksiazeczka sanepidowska jest mi potrzebna czyli kal

hah ja tez mam wolny Be ale cos czuje ze zaniedlugo bede tez tak jak Ty sie cieszyc z wolnego weekendu:evil_lol:
Nie D-E skierowanie z zakładu pracy musi być ! To zakład pracy kieruje Cię na badania i za nie płaci. Badania u lekarza medycyny pracy ale od tego roku jest nowy przepis i nie możesz sobie iść gdzie chcesz tylko tam gdzie dany zakład ma podpisaną umowę z przychodnią czy czym tam..
Co do sanepidu to skierowanie tak samo z zakładu pracy - zakład pracy płaci. U nas kupkę zanosi się w poniedziałek, wtorek i środę a w piatek odbiera wyniki :razz: 3 dni pod rząd musisz nosić :cool3:

Posted

Pegaza napisał(a):
Be wierzysz w cuda hihi ja sobie sama to zalatwie..
i sama zaplace..:p kiedys jak wyrabialam ksiazeczke to tez mnie zaklad skierowal i zaplacil, niestety ksiazeczke wyrzucilam:roll:myslalam ze bedzie niepotrzebna:evil_lol::roll: wiem wiem ze trzeba 3 razy lazic..:roll::evil_lol:

Bez skierowania badań nie zrobisz przecież :roll: A nie wystawią Ci duplikatu tej książeczki ? Może mogą ?

Posted

Be wierzysz w cuda hihi ja sobie sama to zalatwie..
i sama zaplace..:p kiedys jak wyrabialam ksiazeczke to tez mnie zaklad skierowal i zaplacil, niestety ksiazeczke wyrzucilam:roll:myslalam ze bedzie niepotrzebna:evil_lol::roll: wiem wiem ze trzeba 3 razy lazic..:roll::evil_lol:

Cze Ula :loveu:
kuna dzis mam taki luz ze normalnie pozadroscic mi :eviltong:m-a w robocie a Nikol u kolezanki do jutra :multi: a ja mam spokoj :cool1: