Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No ja tam chodzę na 8.00 i mi to pasyje bo najdłużej do 15 jestem:multi: Pójdziesz do liceum i już nie będzie tak kolorowo :diabloti: Chyba wszędzie klasy 1 mają na popołudnie :hmmmm: Ale wyskoczyłam :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):17:35 :cool1: I dupa, że się wyśpię, skoro siedzę do północy z lekcjami :x No ja tam chodzę na 8.00 i mi to pasyje bo najdłużej do 15 jestem:multi: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):raczej nie wchodzi w rachube zostawienie miseczek bo Soma im wyzera.. miski chowamy przed nia jak gdzies wychodzimy.. jak wroce to jest czas na drugi posilek miesny:roll:.. osz noo i tak zle i tak niedobrze..najlepiej w domu..:p Daria bo Ci dokope do dupoka noooooo:mad::mad::mad: Jak raz zjedzą 1 posiłek to na drugi dzień sę nauczą że trzeba jeść samemu ze swojej miski:eviltong::eviltong::eviltong:. A tak wogóle to wydawało mi się że dorosłe pieski powinny jeść jeden raz dziennie. Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a)::evil_lol: Daria z pieskami wiadomo trzba wyjść,jedzonko można wsypać do miseczek,jak zgłodnieją to same sie najedzą.a jak nie to nakarmisz je jak wrócisz:evil_lol:. Ja zaczym wsiąde w PKS musz ę do niego dojechać 7 przystanków:eviltong: raczej nie wchodzi w rachube zostawienie miseczek bo Soma im wyzera.. miski chowamy przed nia jak gdzies wychodzimy.. jak wroce to jest czas na drugi posilek miesny:roll:.. osz noo i tak zle i tak niedobrze..najlepiej w domu..:p Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):No i Soma je ale male juz nie:roll: wiem moja wina ale nie mam serca im odmowic ..:roll: Zapewniam Cię że z głodu nie umrą. Jak wypali ta praca to idz chocia na 2 tyg zobacz co i jak.Napewno początki będą trudne ale jeżeli Ci się robótka spodoba to zobaczysz że wszystkie jakieś niedogodności będzie szło pogodzić:roll: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']No zawsze mozna sie zwolnic :roll: :p Widać cień pozytywnego myślenia :evil_lol: Będzie dobrze !!! Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Daria bo Ci dokope do dupoka noooooo:mad::mad::mad: Jak raz zjedzą 1 posiłek to na drugi dzień sę nauczą że trzeba jeść samemu ze swojej miski:eviltong::eviltong::eviltong:. A tak wogóle to wydawało mi się że dorosłe pieski powinny jeść jeden raz dziennie. No i Soma je ale male juz nie:roll: wiem moja wina ale nie mam serca im odmowic ..:roll: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 No zawsze mozna sie zwolnic :roll: :p mam nadzieje ze jutro sie juz czegos dowiem.. bo i na badania czas musze miec.. Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a)::thumbs: dobra od dzis pozytywne mysli :p Aga a Ty jutro ten zabieg nie? tez trzymam kciukasy:loveu: Już my się postaramy, żebyś myślała wyłącznie pozytywnie :evil_lol: :loveu: Tak, jutro o 17-ej. :calus: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Aga76']Widać cień pozytywnego myślenia :evil_lol: Będzie dobrze !!! :thumbs: dobra od dzis pozytywne mysli :p Aga a Ty jutro ten zabieg nie? tez trzymam kciukasy:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Aga76 napisał(a):Już my się postaramy, żebyś myślała wyłącznie pozytywnie :evil_lol: :loveu: Tak, jutro o 17-ej. :calus: Aguś ja też trzymam kciukasy chociaż cimna jestem i nie wiem o co kaman:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Aguś ja też trzymam kciukasy chociaż cimna jestem i nie wiem o co kaman:kciuki::kciuki::kciuki: Przydadzą się :loveu: bardzo Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']No bede myslec:loveu: o was.. a w sobote o fotkach:eviltong:poscielowych Nie odpuścisz :evil_lol: się postaram... Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Aga76 napisał(a):Już my się postaramy, żebyś myślała wyłącznie pozytywnie :evil_lol: :loveu: Tak, jutro o 17-ej. :calus: No bede myslec:loveu: o was.. a w sobote o fotkach:eviltong:poscielowych Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):No ba przecie widziec chcem to czego nie kupilam:evil_lol: Dobry argument :megagrin: Quote
Aga76 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Pegaza']No moze sie skusze na to samo jeszcze:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Aga76']Nie odpuścisz :evil_lol: się postaram... No ba przecie widziec chcem to czego nie kupilam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Aga76 napisał(a):Dobry argument :megagrin: No moze sie skusze na to samo jeszcze:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):No moze sie skusze na to samo jeszcze:evil_lol: Na te fotki pościelowe w swoim wykonaniu:evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):no nie wiem kto by je chcial ogladac:roll::evil_lol: Pewnie pare osób by sie znalazło:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):no nie wiem kto by je chcial ogladac:roll::evil_lol: Tylko wstaw to zobaczysz ie będziesz miała odwiedzających:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pegaza napisał(a):yy tych zenskich by to nie zachwycilo a meskich to juz wcale:evil_lol: zara sie bede zbierac.. E tam Daria ,jeszcze nie jedna żeńska by pozazdrościła ,a tymbardziej męski chciałby popatrzeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też idę lulaśki.Papa:loveu: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Na te fotki pościelowe w swoim wykonaniu:evil_lol::eviltong::evil_lol: no nie wiem kto by je chcial ogladac:roll::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Pewnie pare osób by sie znalazło:eviltong::eviltong::eviltong: yy tych zenskich by to nie zachwycilo a meskich to juz wcale:evil_lol: zara sie bede zbierac.. Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ewa2909 napisał(a):Tylko wstaw to zobaczysz ie będziesz miała odwiedzających:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mowisz ze beda drzwiami i oknami wlazic:evil_lol: sie zastanowie hihi taaa dobranoc Ewka slodkich i kosmatych:loveu: Quote
Recommended Posts