tigrunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):jedne mam te nowe lakierkowe:p chyba w domu zalegne:roll: wiecie co mam drozdzowke z marmolada, w sklepie wygladala fajnie i mam nadzieje ze bedzie mi smakowac:grins: na Drzyzge do kawy bedzie w sam raz:p A pewno - lepiej się z Drzyzga wylegiwać :razz: I drożdżówką :evil_lol: Z marmoladą ? :hmmmm: Podróbka jakaś .. my owoce dajemy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Fajowo :loveu: tyż kce prosiem.. Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Łooo ... mam te same naczynia .. cały zestaw normalnie już sobie nazbierałam :multi: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 tigrunia napisał(a):Łooo ... mam te same naczynia .. cały zestaw normalnie już sobie nazbierałam :multi: ale to nie moje:roll: fotka z netu:eviltong: tez mam biale ale inne, wytluczone polowe...:roll: sie przymierzam do nowego kompletu.. Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):ale to nie moje:roll: fotka z netu:eviltong: tez mam biale ale inne, wytluczone polowe...:roll: sie przymierzam do nowego kompletu.. Wiem, że nie Twoje :razz: Ja sobie zawsze jak ide do marketu to kupuje po 2 talerze np. po misce, po cukierniczce.. Tylko filiżanki z talerzykami kupiłam komplet w makro. Nie mają do tego zestawu tylko kubka na mleko takiego :cool1: Musiałam kupić z innego kompletu ale białe to pasuje :cool3: Quote
roxi-malina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No normalnie Pegaza narobiłaś mi takiego apetytu że aż po ciastka do kuchni musiałam skoczyć:roll: a odnośnie tależy to chyba takie są dość popularne bo moja ciocia ma z tego cały komplet. Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cześć D-e :multi: Mi też smaka narobiłaś :cool3: Cały dzień nic nie jadłam. W szkole wyjmuję kanapkę z plecaka a tam sucha bułka :lol: Zapomniałam sobie zrobić :oops: Quote
ewa2909 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Przyszli my tu na ostatki ni ma ojca ani matki...............:evil_lol: Cześć Daria:loveu: Były u Was przebierańce???? Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Cze Roxi i Sara oraz Ewa:multi: Ewa nie bylo przebierancow:shake: wykapalam Pipi jutro bedzie Livi myta..:p wpadlam na chwilunie.. Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Aga76 napisał(a):Na chwilunieee :evil_lol: taa bo ide papatki:loveu: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):taa bo ide papatki:loveu: Żeś dziś twarda :evil_lol: pa Quote
Mała Rita Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czesc Daria :loveu: Wpadłam wieczornie się przywitac Ja tez trzymam kciuki!!!! Wszystko bedzie dobrze! Musi byc! Ciacho pycha! Tez takie chce! Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 cze z rańca :loveu: nie dadzą mi pospać ani poligać....siedzę w domu a wstaję jakbym do roboty chodziła :shake: Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 I ja się przyszłam z kawusią przywitać :morning: ciacha niestety nie mam ;) Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 moge prosić to z prawej? :crazyeye: na kawke zapraszam do mnie :lol: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 dysia-u napisał(a): moge prosić to z prawej? :crazyeye: na kawke zapraszam do mnie :lol: no jacha!!! ja biorę to z lewej więc jeszcze kawałek zostanie ...:cool3: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 też mam smaka na pączka, tego z cukierni obok :loveu: ale nie mam jak iść - TZ w pracy a ja sama z Łukaszkiem chorym...muszę czekać aż ktoś wpadnie w odwiedziny by wykorzystać moment i wyjść do sklepu :lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 A ten w srodku dla gospodyni?:evil_lol: ja tego nie chce..nie lubie takich ciemnych.. cze dziewczyny:loveu: dzis se krepla z budyniem kupila..do kawy poludniowej:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pegaza napisał(a): dzis se krepla z budyniem kupila..do kawy poludniowej:eviltong: Cze De :loveu: O żesz ty :evil_lol: a będziesz go wieczorem spalać? :cool3: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Aga76 napisał(a):Cze De :loveu: O żesz ty :evil_lol: a będziesz go wieczorem spalać? :cool3: O Kasia czyli masz przymusowy urlop:p Aga jesli myslisz o tym spalaniu tego nie wiem..:diabloti: a te drugie juz nie bedzie mi potrzebne.. ale narazie cichosza..:cool1: Quote
Aga76 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://i44.tinypic.com/2qiwpys.jpg :evil_lol::evil_lol: bomba Leo zawsze blisko :cool3: Quote
eria Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://i40.tinypic.com/2h4gx06.jpg czyżby mieli ciche dni ??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts