laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 cze Daria :loveu: Ale narobiłaś mi smaka tym ciastem:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 CCzęść Daria:loveu: Widze że aż tak mocno Cię nie złapało jak masz siłe jeszcze ćwiczenia robić i ciacho.:crazyeye: U mnie Lesiu wczoraj zrobił w-z i Roce babke:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 laurin napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cześć Ewcia:loveu: czy ja dobrze zrozumiałam że Twój mąż ZROBIŁ ciasto??? Ja mam męża który się pomylił z powołaniem .Mamuśka moja zawsze mówi ze powinnien pracowac jako kucharz.:multi: Ja ciasta bardzo żadko robie bo tym zajmuje się Lesiu.A jakie pierożki robi.Palce lizać.:loveu: Ale za to raczej nie potrafi wykonywać niektórych typowo męskich zajęć:shake:.Tym zajmóje się jego starszy synuś:loveu: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):CCzęść Daria:loveu: Widze że aż tak mocno Cię nie złapało jak masz siłe jeszcze ćwiczenia robić i ciacho.:crazyeye: U mnie Lesiu wczoraj zrobił w-z i Roce babke:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cześć Ewcia:loveu: czy ja dobrze zrozumiałam że Twój mąż ZROBIŁ ciasto??? Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja mam męża który się pomylił z powołaniem .Mamuśka moja zawsze mówi ze powinnien pracowac jako kucharz.:multi: Ja ciasta bardzo żadko robie bo tym zajmuje się Lesiu.A jakie pierożki robi.Palce lizać.:loveu: Ale za to raczej nie potrafi wykonywać niektórych typowo męskich zajęć:shake:.Tym zajmóje się jego starszy synuś:loveu: no nie ... normalnie tylko pozazdrościć takiego męża:placz: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):CCzęść Daria:loveu: Widze że aż tak mocno Cię nie złapało jak masz siłe jeszcze ćwiczenia robić i ciacho.:crazyeye: U mnie Lesiu wczoraj zrobił w-z i Roce babke:evil_lol: ciasta nie bedzie jaja zjedzone a do sklepu nie chce mi sie isc.. Ewa sie zaparlam i mowie ze moze po tych cwiczeniach sie rozruszam..:roll: a m-a tez robi dobre deserki:p Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dzień doberek :calus: Ściskamy i pozdrawiamy. Quote
Mała Rita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Czesc Daria :loveu: Daria idz koniecznie do lekarza! z tym nie ma zartów :shake: Quote
roxi-malina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Pegaza']Dzien dobry wszystkim odwiedzającym:multi: Na moją chorobe to chyba wiosna pomoze:roll: (guzik dalej siedzi) jednak sie wczoraj zmusilam do tych cwiczen..i zaraz znow sie zmusze..:roll: ale najpier ide zrobic ciasto kokosowe ciekawe czy wyjdzie:evil_lol: milej niedzieli:loveu: Witam wszystkich w niedzielne popołudnie:multi: Życze smacznego (jak ja robiłam ciacho to nie wyszło grupsze niż 1mm:angryy:) życze udanej niedzieli:loveu: Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Daria :loveu: mam nadzieję że nie siedzisz w domu tylko sanki na ramie i wio na górke. Właśnie wróciłam z takiej jazdy. Mówie ci nawet własny pies mi się przyglądał z powątpiewaniem czy to jego własna pani czy bałwan:crazyeye: Aha :razz: zawsze jesteś mile widziana w naszej galerii:loveu: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Cze Agus:loveu: cze Asiu, Roxi i Dysiu:multi: dziekuje za odwiedzinki...:loveu: Asia cii to musi zniknac...:roll: Roxi nie zrobilam ciasta jajek w lodowce nie bylo:roll: Dysia jakbym poszla na sanki to juz chyba by mnie wnosili do domu hihi nie czuje tego pałera:roll: ale fajnie ze Ty sie wybawilas:mdrmed: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Agus:loveu: cze Asiu, Roxi i Dysiu:multi: dziekuje za odwiedzinki...:loveu: Asia cii to musi zniknac...:roll: Roxi nie zrobilam ciasta jajek w lodowce nie bylo:roll: Dysia jakbym poszla na sanki to juz chyba by mnie wnosili do domu hihi nie czuje tego pałera:roll: ale fajnie ze Ty sie wybawilas:mdrmed: Daria mój szef mówi "uwierz w siebie". Trzeba było wziąść te swoje całe towarzystwo łącznie ze starym i iść na jakąś górke,albo tak pociągac troszke sanki.Dziecię było by zadowolone a i w mielibyście troszke czesu pobyć razem:loveu: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dziecie same jezdzilo na sankach m-a spi po pracy.. ja tez chwile odpoczelam :p Nane mi przypomniala o prasowaniu biore sie za to.. Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dysia-u napisał(a):prasowaniu mówie NIE :angryy: o jak ja tego nie lubię:cool1: ale jak trzeba to trzeba Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):... jakbym poszla na sanki to juz chyba by mnie wnosili do domu hihi :evil_lol: to jest myśl, zastanów się nad tym :cool3: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: to jest myśl, zastanów się nad tym :cool3: Ale by miała fajnie:evil_lol: Ja tyż tak chce:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale by miała fajnie:evil_lol: Ja tyż tak chce:eviltong: :evil_lol: klatkowa lektyka ewentualnie schodowa ja nie wiem co na to Lesio? Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: klatkowa lektyka ewentualnie schodowa ja nie wiem co na to Lesio? Chiba by wymiękł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Jestem na drugim necie ale zamula mi niemozliwie bo m-a cos robi na drugim..:roll: wiecie co wypilam kawe poobiednia i dostalam kopa:eviltong: Ania dzis sobie odpuscilam czasu braklo:roll::oops: Ewa Lesia oszczedzaj.. bo przyjdzie Ci kupowac co inkszego jeszcze:diabloti: Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Chiba by wymiękł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uuu taki wygląd nie jest wskazany :roll: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pegaza napisał(a):Jestem na drugim necie ale zamula mi niemozliwie bo m-a cos robi na drugim..:roll: wiecie co wypilam kawe poobiednia i dostalam kopa:eviltong: Ania dzis sobie odpuscilam czasu braklo:roll::oops: Ewa Lesia oszczedzaj.. bo przyjdzie Ci kupowac co inkszego jeszcze:diabloti: Już chiba starczy:eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Aga76 napisał(a):Uuu taki wygląd nie jest wskazany :roll: Na razie to ja dzisiaj tak wygladam:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 przeginacie no! ja sie na 30stronie zatrzymalam :placz: Quote
Recommended Posts