Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze ślązaczki :multi:
U mnie wczoraj na maxa biało było.. Jeżdżę na oponach letnich więc jak z pracy wyjechałam to trza z górki i potem w inną ulice pod górkę .. z górki jakoś poszło bo mam ABSy więc wyrobiłam, żeby się zatrzymać ale pod górkę to już ruszyć nie mogłam :crazyeye: Na jedynce się człapałam :crazyeye:
Dziś mokro :p Wsio się stopiło i do tego deszcz pada :cool1:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze ślązaczki :multi:
U mnie wczoraj na maxa biało było.. Jeżdżę na oponach letnich więc jak z pracy wyjechałam to trza z górki i potem w inną ulice pod górkę .. z górki jakoś poszło bo mam ABSy więc wyrobiłam, żeby się zatrzymać ale pod górkę to już ruszyć nie mogłam :crazyeye: Na jedynce się człapałam :crazyeye:
Dziś mokro :p Wsio się stopiło i do tego deszcz pada :cool1:

Samobójczyni :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Na letnich oponach:crazyeye:
Ja to histeryczka jestem i nie dałabym rady:shake:

Posted

laurin napisał(a):
Samobójczyni :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Na letnich oponach:crazyeye:
Ja to histeryczka jestem i nie dałabym rady:shake:

Ja mialam przeboje z alufelgami bo nie miałam klucza do śrub "złodziejskich". ł mi to odkręcił jakoś 2 tyg temu może no i stwierdziłam, że już nie ma sensu kupować opon zimowych bo prawie po zimie :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja mialam przeboje z alufelgami bo nie miałam klucza do śrub "złodziejskich". ł mi to odkręcił jakoś 2 tyg temu może no i stwierdziłam, że już nie ma sensu kupować opon zimowych bo prawie po zimie :evil_lol:

Mój mąż kupił sobie jakiś tydzień temu alufelgi i już chce dostać szału bo mu ich nie pozwolę załozyć:shake: nie ma szans, dopiero jak będzie ciepło :evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
Mój mąż kupił sobie jakiś tydzień temu alufelgi i już chce dostać szału bo mu ich nie pozwolę załozyć:shake: nie ma szans, dopiero jak będzie ciepło :evil_lol:

A opony i letnie i zimowe mu do nich pasują ? :razz:

Posted

tigrunia napisał(a):
A opony i letnie i zimowe mu do nich pasują ? :razz:

nie bo zimówki mamy 15 a aul kupił sobie 17 z kompletem letnich tak ze już się wiosny nie może doczekać :evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
nie bo zimówki mamy 15 a aul kupił sobie 17 z kompletem letnich tak ze już się wiosny nie może doczekać :evil_lol:

Uuuu.. no to niestety musi poczekać :evil_lol:

Posted

Cze Daria:loveu::loveu::loveu:
Czy na wszystkich waszych galeriach musi się od rana tyle dziać:mad::mad::mad:
Chciałam cos napisać na któregoś z waszych postów i już straciłam wątek:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Daria:loveu::loveu::loveu:
Czy na wszystkich waszych galeriach musi się od rana tyle dziać:mad::mad::mad:
Chciałam cos napisać na któregoś z waszych postów i już straciłam wątek:eviltong:

Ewcia zawsze możesz pisać na mojej galerii. U mnie tak czas nie pędzi :shake:
Goście nie wchodzą drzwiami i oknami :shake:

Posted

[quote name='dysia-u']Ewcia zawsze możesz pisać na mojej galerii. U mnie tak czas nie pędzi :shake:
Goście nie wchodzą drzwiami i oknami :shake:
Uluś staram się zawsze do Ciebie zajrzeć:eviltong::eviltong::eviltong:(no prawie zawsze)

Posted

Dzień dobry :loveu:

Zapracowana wczoraj byłam do późnej nocy...

[quote name='Sara_i_Aris']
A wiecie, że Holly gwałci Arisa? :roflt: Świntuszek :eviltong:

Kobiety rządzą :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']no znow z zdrowiem wyszlo ale narazie nie mysle o tym znaczy mysle ze bedzie dobrze...u okulisty bylam z tym okiem i jeszcze mnie czeka jedno badanie na jaskre bo moze mam poczatek tej choroby..:roll:ale to sa tylko podejrzenia...poniewaz z jednego badania wychodzi jej ze moge to miec ale tez moze to oznaczac rowniez co innego..

Kiedy kolejne badanie? Oj to trzeba sprawdzić koniecznie. Podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić...

:bigok:

Posted

[quote name='Aga76']Buu :glaszcze:

no znow z zdrowiem wyszlo ale narazie nie mysle o tym znaczy mysle ze bedzie dobrze...u okulisty bylam z tym okiem i jeszcze mnie czeka jedno badanie na jaskre bo moze mam poczatek tej choroby..:roll:ale to sa tylko podejrzenia...poniewaz z jednego badania wychodzi jej ze moge to miec ale tez moze to oznaczac rowniez co innego..

Posted

Moge sie wybrac w marcu poczatek lub koniec wszystko zalezy odemnie jaki termin sobie wybiore...
narazie musze wykupic leki..tyle ze wczoraj w jednej aptece nie bylo jednych kropli..za to ceny juz znam tych lekow:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
Moge sie wybrac w marcu poczatek lub koniec wszystko zalezy odemnie jaki termin sobie wybiore...
narazie musze wykupic leki..tyle ze wczoraj w jednej aptece nie bylo jednych kropli..za to ceny juz znam tych lekow:cool1:

Ale się wybierzesz?

Ceny do przeżycia, czy jednak zabójcze?