tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cze ślązaczki :multi: U mnie wczoraj na maxa biało było.. Jeżdżę na oponach letnich więc jak z pracy wyjechałam to trza z górki i potem w inną ulice pod górkę .. z górki jakoś poszło bo mam ABSy więc wyrobiłam, żeby się zatrzymać ale pod górkę to już ruszyć nie mogłam :crazyeye: Na jedynce się człapałam :crazyeye: Dziś mokro :p Wsio się stopiło i do tego deszcz pada :cool1: Quote
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tigrunia napisał(a):Cze ślązaczki :multi: U mnie wczoraj na maxa biało było.. Jeżdżę na oponach letnich więc jak z pracy wyjechałam to trza z górki i potem w inną ulice pod górkę .. z górki jakoś poszło bo mam ABSy więc wyrobiłam, żeby się zatrzymać ale pod górkę to już ruszyć nie mogłam :crazyeye: Na jedynce się człapałam :crazyeye: Dziś mokro :p Wsio się stopiło i do tego deszcz pada :cool1: Samobójczyni :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na letnich oponach:crazyeye: Ja to histeryczka jestem i nie dałabym rady:shake: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):Samobójczyni :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Na letnich oponach:crazyeye: Ja to histeryczka jestem i nie dałabym rady:shake: Ja mialam przeboje z alufelgami bo nie miałam klucza do śrub "złodziejskich". ł mi to odkręcił jakoś 2 tyg temu może no i stwierdziłam, że już nie ma sensu kupować opon zimowych bo prawie po zimie :evil_lol: Quote
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tigrunia napisał(a):Ja mialam przeboje z alufelgami bo nie miałam klucza do śrub "złodziejskich". ł mi to odkręcił jakoś 2 tyg temu może no i stwierdziłam, że już nie ma sensu kupować opon zimowych bo prawie po zimie :evil_lol: Mój mąż kupił sobie jakiś tydzień temu alufelgi i już chce dostać szału bo mu ich nie pozwolę załozyć:shake: nie ma szans, dopiero jak będzie ciepło :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):Mój mąż kupił sobie jakiś tydzień temu alufelgi i już chce dostać szału bo mu ich nie pozwolę załozyć:shake: nie ma szans, dopiero jak będzie ciepło :evil_lol: A opony i letnie i zimowe mu do nich pasują ? :razz: Quote
laurin Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tigrunia napisał(a):A opony i letnie i zimowe mu do nich pasują ? :razz: nie bo zimówki mamy 15 a aul kupił sobie 17 z kompletem letnich tak ze już się wiosny nie może doczekać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 laurin napisał(a):nie bo zimówki mamy 15 a aul kupił sobie 17 z kompletem letnich tak ze już się wiosny nie może doczekać :evil_lol: Uuuu.. no to niestety musi poczekać :evil_lol: Quote
roxi-malina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jejciu ile tutaj sie działo odkąd byłam tytaj ostatnio:crazyeye: Pegaza może wstaw troche fotek naszych kochanych panienek:loveu::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć D-E :multi: A wiecie, że Holly gwałci Arisa? :roflt: Świntuszek :eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Czy na wszystkich waszych galeriach musi się od rana tyle dziać:mad::mad::mad: Chciałam cos napisać na któregoś z waszych postów i już straciłam wątek:eviltong: Quote
dysia-u Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Czy na wszystkich waszych galeriach musi się od rana tyle dziać:mad::mad::mad: Chciałam cos napisać na któregoś z waszych postów i już straciłam wątek:eviltong: Ewcia zawsze możesz pisać na mojej galerii. U mnie tak czas nie pędzi :shake: Goście nie wchodzą drzwiami i oknami :shake: Quote
ewa2909 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='dysia-u']Ewcia zawsze możesz pisać na mojej galerii. U mnie tak czas nie pędzi :shake: Goście nie wchodzą drzwiami i oknami :shake: Uluś staram się zawsze do Ciebie zajrzeć:eviltong::eviltong::eviltong:(no prawie zawsze) Quote
dysia-u Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ewcia wiesz że czekam jak nie na dogo to na nk :crazyeye: fajnie że bywasz wszędzie:multi: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć D-E :multi: A wiecie, że Holly gwałci Arisa? :roflt: Świntuszek :eviltong: A nie odwrotnie ?? :crazyeye: To ci dopiero :roflt::roflt::roflt: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzień dobry :loveu: Zapracowana wczoraj byłam do późnej nocy... [quote name='Sara_i_Aris'] A wiecie, że Holly gwałci Arisa? :roflt: Świntuszek :eviltong: Kobiety rządzą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Wczorajsze dzien dobry Sara, Dysia i Ewa:multi: i dzisiejsze :loveu: a ja mialam ciezki dzien wczoraj... ide poszukac jakis foteczek..:roll: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Pegaza']no znow z zdrowiem wyszlo ale narazie nie mysle o tym znaczy mysle ze bedzie dobrze...u okulisty bylam z tym okiem i jeszcze mnie czeka jedno badanie na jaskre bo moze mam poczatek tej choroby..:roll:ale to sa tylko podejrzenia...poniewaz z jednego badania wychodzi jej ze moge to miec ale tez moze to oznaczac rowniez co innego.. Kiedy kolejne badanie? Oj to trzeba sprawdzić koniecznie. Podejrzenia wcale nie muszą się sprawdzić... :bigok: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a): a ja mialam ciezki dzien wczoraj... ide poszukac jakis foteczek..:roll: Buu :glaszcze: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Aga76']Buu :glaszcze: no znow z zdrowiem wyszlo ale narazie nie mysle o tym znaczy mysle ze bedzie dobrze...u okulisty bylam z tym okiem i jeszcze mnie czeka jedno badanie na jaskre bo moze mam poczatek tej choroby..:roll:ale to sa tylko podejrzenia...poniewaz z jednego badania wychodzi jej ze moge to miec ale tez moze to oznaczac rowniez co innego.. Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Im wcześniej, tym lepiej :happy1: Upss :roll: dlatego butków nie mogłaś kupić... Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Moge sie wybrac w marcu poczatek lub koniec wszystko zalezy odemnie jaki termin sobie wybiore... narazie musze wykupic leki..tyle ze wczoraj w jednej aptece nie bylo jednych kropli..za to ceny juz znam tych lekow:cool1: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Pegaza napisał(a):Moge sie wybrac w marcu poczatek lub koniec wszystko zalezy odemnie jaki termin sobie wybiore... narazie musze wykupic leki..tyle ze wczoraj w jednej aptece nie bylo jednych kropli..za to ceny juz znam tych lekow:cool1: Ale się wybierzesz? Ceny do przeżycia, czy jednak zabójcze? Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Mysle na 8-9 marca.. hm nie mam butow..juz..:roll: lub ksiazki...trudno..:roll: zrzucaja snieg nam z dachu..:p slychac taki gluchy odglos..spadajacego sniegu.. Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Livi pokazuje ciotkom jezorka:eviltong: cwintucha jedna:evil_lol: i maly krupniok:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts