Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga76 napisał(a):
Cze :cool1:

Oddam śnieg za darmo, chce kto?

Ja chce,ja chce:multi::multi::loveu:.U nas nie ma,ostatnio deszcz i deszcz:shake:.A jak śnieg popada to zaraz topnieje.Tęsknimy za zimą w Polsce....

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Ja chce,ja chce:multi::multi::loveu:.U nas nie ma,ostatnio deszcz i deszcz:shake:.A jak śnieg popada to zaraz topnieje.Tęsknimy za zimą w Polsce....

Chętnie oddam, bo tej nocy tyle u nas spadło, że chodniki zniknęły :evil_lol:

Posted

Witam Anusie, Age,Dysie i Gosie:loveu:
apropo sniegu obawiam sie ze kiedys rano wyjde i zastane taki widok za drzwiami:roll:

jest go juz tyle ze ciezko sie chodzi jesli chodniki sa nieodsniezone,
Pipi sie dzis nawet nie wykopkowala bo nie miala gdzie chyba w zaspie:roll:
to Leon facet Pipi:evil_lol:

Posted

Cze Eria:multi:
taa chlopak na klacie wlosow juz nie ma..dziewczyna go szarpie rzuca, skacze:diabloti: biedny noo.. dzis juz z rana (7:00) byl uzytkowany bo wiecie ze
s..... z rana smakuje jak smietana:diabloti:

Posted

cze Daria :loveu:

Pegaza napisał(a):
Cze Eria:multi:
taa chlopak na klacie wlosow juz nie ma..dziewczyna go szarpie rzuca, skacze:diabloti: biedny noo.. dzis juz z rana (7:00) byl uzytkowany bo wiecie ze
s..... z rana smakuje jak smietana:diabloti:

"w pakiecie depilacja gratis:evil_lol:"
dziewczyna wcześnie dzień zaczyna :razz:

Posted

Hejka:bye:
U nas śniegu było pełno wczoraj:shake: Kati wyszła i chodzić nie mogła, po prostu zakopywała się w śniegu bo miała:shake: Wieczorem jak wyszłyśmy to było śniegu tyle że sięgało jej do połowy, czyli całe łapki pod śniegiem... Pyszczek cały biały no i oczywiście cała w kulach śnieżnych:shake:
A dzisiaj rano wychodzę i własnym oczom nie wierzę... Chlapa jak nie wiem:shake: Już chyba ten śnieg wolę...:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Aga wiem ale w 1 dzien sie jakos trzymala tak teraz ją oplakuje.. wiec moze niech sie wyplacze i bedzie jej lzej...

Wypłakać i owszem, trzeba (to przyniesie ulgę), ale nie może się oskarżać :shake: pozwoliła Majce godnie odejść, a było to już tylko cierpienie...

Posted

Cze Laurin i Paulina:loveu:
po mnie tego nie ma Ania:cool1:
Paulina nawet nie mow ja sie zastanawiam caly czas w czym ja wyjde jak ten snieg popusci..:mad:
Aga wiem ale w 1 dzien sie jakos trzymala tak teraz ją oplakuje.. wiec moze niech sie wyplacze i bedzie jej lzej...

Posted

Pegaza napisał(a):

Paulina nawet nie mow ja sie zastanawiam caly czas w czym ja wyjde jak ten snieg popusci..:mad:

No ja jak dzisiaj wyszłam to normalnie pływałam... Kati puściłam tylko na trawę chociaż tam i tak mokro:shake: Nie do wytrzymania... Śnieg źle, chlapa jeszcze gorzej... Najlepiej jakby już wiosna była...

Posted

Aga76 napisał(a):
Wypłakać i owszem, trzeba (to przyniesie ulgę), ale nie może się oskarżać :shake: pozwoliła Majce godnie odejść, a było to już tylko cierpienie...

tez jej to powiedzialam..jakby to peklo a miala tego sporo do tego zapach wydalala juz ze tak powiem paskudny, wiec w srodku to byla jedna bomba,najgorsze sa te pierwsze dni..ja po chomiku z tydzien plakalam:oops: co se go przypomnialam.. a co dopiero pies..

Posted

Aga76 napisał(a):

Strasznie współczuję:-( Ale rzeczywiście mama nie może się oskarżać bo pomogła suni... Ja ponad tydzień płakałam po naszej Dori... do teraz jak sobię przypomnę to mnie coś w środku ściska:-(