karkakarka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nie pisałam, ale czytałam, że Fifi jest u Was :) http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1022.jpg ale ma wypasiony rękaw hehe No i w porównaniu do Figi to olbrzym ;) Oby się zdrowo chował :) Quote
FREDZIU Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witamy całą wesoła gromadkę, swineczka bardzo ładna, życzymy jej dużo zdrówka:p Quote
niunka04 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1022.jpg Słodki jest!!!:) Quote
megi82 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 słodko wygląda w tym tuneliku,a braciszek ma też ładne umaszczenie Quote
Pegaza Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Dziekuje ze Wam sie podoba moj Fifol;) wlasnie go obserwuje jak sie goni po klatce haha a moj M dzis stwierdzil ze chce szczura:crazyeye: wybije mu to z glowy..:x nie gniewajcie sie ze dzis Was wszystkich nie odwiedzilam, nadrobie jutro dobranoc:loveu: Quote
Marzena* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cze Daria :) No to wesoła rodzinka Wam sie szykuje :evil_lol: Pieski, prosiak i szczurek :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):Dziekuje ze Wam sie podoba moj Fifol;) wlasnie go obserwuje jak sie goni po klatce haha a moj M dzis stwierdzil ze chce szczura:crazyeye: wybije mu to z glowy..:x nie gniewajcie sie ze dzis Was wszystkich nie odwiedzilam, nadrobie jutro dobranoc:loveu: Na szczura to bym się zgodziła:) Mój mnie truje o pająka albo o węża :( Ale na takiego domownika się nie zgodzę:) Quote
Pegaza Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Czesc:) a mnie brzydzą ogony szczurow blee a pogoda u nas bez zmian..ja chce slonko i ciepelko.:placz:. Quote
Doti1986 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):Czesc:) a mnie brzydzą ogony szczurow blee a pogoda u nas bez zmian..ja chce slonko i ciepelko.:placz:. U nas od rana taka mgła że ćmok straszny słońca nie widać:( Quote
*Jot* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):Czesc:) a mnie brzydzą ogony szczurow blee a pogoda u nas bez zmian..ja chce slonko i ciepelko.:placz:. Moja siostra miała 2 szczury :angryy: Ogony mają okropne.Nie chciałabym mieć szczura :cool3: U nas pochmurnie i chłodno niestety. Cześć Daaaaaaaaaaaaria :multi: Quote
*kleo* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A zawsze chciałam mieć szczura, czarnego i żeby mi taki wieeelki urósł :loveu: Quote
Pegaza Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 A u nas slonko wyjrzalo:multi: i jutro tez ma u nas byc.:cool3:. Posprzątalam i mam labe..:cool1: Quote
*Jot* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):A u nas slonko wyjrzalo:multi: i jutro tez ma u nas byc.:cool3:. Posprzątalam i mam labe..:cool1: Ja też mam labe i zaraz położę się spać :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Jola tys jest niemozliwa z tym spaniem.. ja bym o tej porze nie zasnela.. jesli juz to popoludniu..teraz jestem wyspana..:) Quote
megi82 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Pegaza napisał(a):Dziekuje ze Wam sie podoba moj Fifol;) wlasnie go obserwuje jak sie goni po klatce haha a moj M dzis stwierdzil ze chce szczura:crazyeye: wybije mu to z glowy..:x nie gniewajcie sie ze dzis Was wszystkich nie odwiedzilam, nadrobie jutro dobranoc:loveu: Pegaza napisał(a):Czesc:) a mnie brzydzą ogony szczurow blee a pogoda u nas bez zmian..ja chce slonko i ciepelko.:placz:. ja kiedyś chorowałam na tego gryzonia i bratowa nie wiedział co mi kupic na mikołaja-zabrałam ja do sklepu-dała pani pieniązki i wsyzła-boji sie małych zwierząt-nawet żółwia,Thanatos biało szara dziewczynka,po 3 tygodniach stwierdziłam,że cosik przytyła za bardzo a ona mi nad ranem zatrzeła rodzić i tak zamiast 1 szczurka miałam ich 12;wszystkie trafiłyu do nowych kochających domków,mój obecny mąż blady się robił jak Thanatos latała po pokoju a on był u mnie....niestety zatrzeła mi chorowac a leczenie nie przyniosło efektu...odeszła za TM .....od tamtej pory namawiam męża na szczura-tzn. 2 bo szczur jeden to smutny szczurek....ale on 3dni po odejsiu mojej lubej sprzedał klatke....i nie chce słyszeć o nowym gryzoniu-chyba,że chcę rozwodu......więc wchodze na fora o szczurkach,czytam,oglądam zdjątka i marze...... Quote
Paulinka10 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Słonko wyjrzało ale u nas i tak chłodno:( Moja córka zanim kupiliśmy Filipa chciała chomika,ale sie nie zgodziłam bo przypominają mi myszy bleee,o szczurach nie wspomne:crazyeye: Quote
FREDZIU Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witamy, gdzieś na topiku czytałam iż wybierasz sie do fryzjerka, a dasz jakieś foteczki?:cool3: Quote
Nati28 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witamy :) ja mialam kiedys 2 myszki fajne byly ;) Quote
Paulinka10 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nati28 napisał(a):Witamy :) ja mialam kiedys 2 myszki fajne byly ;) Ja co roku na jesień mam stado myszy w domu ochydaaaaa........ Ktoś tutaj image zmienił;)pokaż sie pokaż.... Quote
karkakarka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 a ja tam szczurów nie lubię i nie podobają mi się.... A dziś odszedł ukochany gryzoniek mojego Rafałka - Sapuś... Quote
Marzena* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Hej Daria i dziewczyny i prosiaczek :) Kiedy ta wielka metamorfoza ma nastąpić ??? Foty daj od razu :) Quote
dzasta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzisiaj u nas słonecznie i dość ciepło :) Ja już po spacerkach i po treningu z Bertą :D To jak już po metamorfozie dawaj foteczki musowo :D Quote
*Jot* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Hej Daria! Fryz nowy chcemy widzieć,teraz :mad: Quote
Recommended Posts