Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jot11']Cześć Daria !!
Chyba na działce dzisiaj? To myślę,że zdjęcia będą i Ty w nowym fryzie :cool3:
Zgadlas:)
mam fotki ale od razu mowie ze ten kolor dla mnie nie pasuje..i wygladam tragedia..:roll:
tylko czekam jak sie wymyje i rozjasniam je spowrotem:)
dam dzis jedną a reszta jutro bo juz zmeczona jestem;)

Posted

Cze dziewczyny:)
dzieki ale ja zdania nie zmienie..Doti ma racje ten kolor lat mi dodal;) i nawet jakby twarz sie zrobila pelniejsza:roll: blee
mam tu dzis do Was kwiatki chyba kaczence chociaz na 100% nie wiem ;)

kijanki sie same gdzies wyniosly:crazyeye: tylko pozostalo to ;)

tu jeszcze troche mnie;) slonce oslepialo;)

a Soma przez caly dzien to tylko spala;)

za to ja ciezko pracowalam mylam okna, nawet jedno od srodka malowalam..nastepnym razem czeka mnie malowanie okien na zewnatrz:) a mojego M przekopanie trawnika bedzie nowy:multi:byl tez gril :p znow go ciezko odchorowalam no coz na starosc juz niedomaga to i tamto;)

Posted

A ja myślę nad zmianą koloru z blondu na coś innego bo moje biedne włosy chyba dłużej nie zniosą tego rozjaśniania :shake: Może toffi? :cool3:

Daria nie jest tak źle - pasuje Ci kolorek :loveu:

Posted

Czesc Pegaza:) wcale źle nie wyglądasz, ale ładnemu we wszystkim ładnie:) Soma zamiast się bawić to leniuchowała....;) ale.. zdjęć Pipi i Livi nie widze... ;)

Posted

Wpadliśmy z rewizytą:)
Fotki działeczkowe super ,widzę że masz oczko wodne ,tez mi się podoba ale jest chyba pracochłonne
a co to za zwierz? http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/1172.jpg żaba to nie jest troche mi żółwia przypomina
A fryzurka wg mnie super ,nie wiem jaką miałaś fryzurkę wcześniej ,ale teraz jest bomba ,ja myślę ,że do koloru trzeba się przyzwyczaić zobaczysz za kilka dni
Ja się farbuję na bond już kilkanaście lat i chyba nie przestanę .

Posted

ej no-ładnie wyglądasz...jasne,że ciemny dodaje lat,sama przez ostatni rok swój blond zmieniłam na ciemny(w końcu jak kupowałam piwo to nikt nie chciał odemnie dowodu tak często)ale teraz wróciłam do jasnych tak troszku.
Kolorek Twój bardzo mi się podoba

Posted

[quote name='Paulinka10']hej dziewczyny:)mi tam sie podoba kolor super,ja od chyba 5 lat farbuje na czarno i nie zrobiłabym sie na jasno za nic:)
pozdrawiamy;)

Własnie ja myślę,że to kwestia gustu.Jeśli się komuś podoba czarny to taki kolor ma.Mi też baaaaaaaaaaardzo się podoba i dlatego wracam do tego koloru bo rudego mam już dość.
I muszę napisać,że nigdy nie zrobię sobie pasemek bo to nie mój styl.Ale u kogoś mi się podobają.

http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/021.jpg padnięta Somka.
Mogłaś Daria poduszkę pod głowę jej położyć.Pomyśl nastepnym razem.:cool3:
Ładnie wyglądasz w tym kolorze i nie marudź więcej :mad:

Posted

Be no bylabym ciekawa jak wygladasz w ciemnych:cool1:
Chrupcia beda fotki malych..a Soma bieganie nieee ona juz tylko teraz spi..:)
Iwona narazie trudno mi powiedziec cos o oczku, gdyz dzialke nabylam w pazdzierniku i oczko juz bylo..:lol: a to jest jakas zaba..nie znam sie na odmianach..:roll:
Megi to Ci napisze jak ten kolor sie nazywa- gorzka czekolada:lol:
Jola, Soma lubi takie wygody:evil_lol:

Posted

Hej dziewczyny,co do kolorku to właśnie zależy co komu sie podoba i najważniejsze żeby dobrze sie czuć,ja w moim kruczo czarnym czuje sie najlepiej,kiedyś chciałam rozjaśnić ale dwa dni miałam jasne i nie podobało mi sie i stwierdziłam że już nigdy więcej takich eksperymentów...

Posted

Witam:)
dzieki Klaudia;)
masz racje Paulinka wazne zeby dobrze sie w tym czuc..;)
wczoraj bylismy z M na zakupach w Ikea i zaliczylismy wszystkie markety budowlane oraz zoologiczne;)
kupilam sobie nowy zlew na dzialke w ikea bo tamten straszy okrutnie..juz coraz blizej remontu kuchni na dzialce.:multi:.Pozniej Wam pokaze na fotkach przed i po..:cool3:
jakies fotki mam:cool3:
jak duza spi to wypije jej wode.:lol:

Pipi sie chlodzi na tym betonie..

zapatrzone;)

zeby nie bylo ze tylko spie;) zwabil mnie zapach z grilu:cool1: