Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie wrocilismy z dworu gdzie oczywiscie hot-dog z nami powedrowal, teraz Livka ziaje z zmęczenia..;)
i nie tylko ona bo dziewczyny wrocily zmeczone chyba pogoda juz im sie daje we znaki troche ciepelka i jezory wywieszone..;)

Klaudia jestes blisko prawdy.:cool1:.
Odwiedze Was pozniej bo musze ogarnac znow chalupe.. potem leciec za kropelkami bo wczoraj mi 3 sklepy zamkneli przed nosem.. bylam pod sklepem minute po 17 i zonk juz zamkniete..wiec znow musze dzisiaj leciec..ale przy okazji solarke odwiedze:)

Posted

Czesc Daria. Jak ja wam wszystkim zazdroszcze, ze macie czas na dogo posiedziec. Mi sie zaczal sezon i te baby nagle sobie przypomnialy, ze maja paznokcie na rekach i nogach...

Dziewczyny sliczne, swinka tez. Pozdrawiam Was tutaj wszystkie i jak tylko znajde chwile to polatam po galeriach.

Posted

jot11 napisał(a):
Cześć Daria też deszczewo i pochmurnie :cool3:

Dawaj fotkę z nowym fryzem i kolorem :mad:
Jak długo mamy czekać? :mad:

Słusznie Jola :)
Jak długo jeszcze każe nam czekać na tą fotę ???

Posted

dzasta napisał(a):
Się naoglądałam fotek działkowych a dzisiaj nawet na Maminej działce byłam ale chwilę bo pogoda do :D

No poka De się poka ciekawa żem :D

No właśnie najpierw nam nagadała żeby nas ciekawość zżarła a teraz się wypieła;p

Posted

Cze sloneczne:)
na fotke musicie poczekac jutro se walne sesyjke dzialkową;)
ja wchodzilam na dogo wczoraj ale jak widzialam ze nikogo niet to wychodzilam:roll:
mam jakies fotki..
wiadomo kto;)

bawimy sie w gonitwe;)

moje dziecko podlewa tujki:)

i kadr domu trochu inaczej bo Nati sie bardzo podobalo;)