tigrunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Daria a jaki to gatunek tui? Ja szukam właśnie w tym rozmiarze tujek a moje to Brabant chyba się zwią :roll: Quote
Pegaza Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 tigrunia napisał(a):Daria a jaki to gatunek tui? Ja szukam właśnie w tym rozmiarze tujek a moje to Brabant chyba się zwią :roll: Tuja szmaragd czy jakos tak sie to pisze;) te brabanty byly tez ale mniejsze i tansze ale ja wole te szmaragdy;) jakos ladniejsze mi sie wydają.. Quote
Aga&Dakar Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pegaza napisał(a):No noo bo juz myslalam ze bana Ci posle:eviltong: juz mi lepiej pownosilam drzewka i ozylam:D a za dwa dni znow je bede znosic haha wtedy moze polegne:evil_lol: a ta serio to juz antybiotyk pewnie dziala za chwile znow go biore. Kochana jak nie poleglas wnoszac, to tym bardziej nie polegniesz znoszac...:eviltong: Quote
Pegaza Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Zobaczymy..:eviltong: to polegne je sadzac ;) a ponoc w sobote ma byc deszcz...:roll: Quote
Aga&Dakar Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No podobno, wiec jak nie polegniesz to Cie zmyje :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Marzena* Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Daria Tyś pokrecona jak mój M :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zamiast w łóżku leżeć to z tujami po piętrach latasz, a On chory do kopalini leci bo pewnie bez Niego to się zawali :eviltong: Ktoś Ci powinien tyłek sprać :diabloti: Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dzien dobry Aga:) i Marza:) jakos natchnienia do pisania nie mam.. Marza a jutro je pojade sadzic..a w niedziele tez mam trase..hehe ale to Wam powiem gdzie bylam i po co jak wroce..;) Quote
dysia-u Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pegaza napisał(a):Dzien dobry Aga:) i Marza:) jakos natchnienia do pisania nie mam.. Marza a jutro je pojade sadzic..a w niedziele tez mam trase..hehe ale to Wam powiem gdzie bylam i po co jak wroce..;) ciebie ciągle gdzieś gna Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Asia pierogi na sniadanie jadlas?;) smacznego spoznione..;) Heh wiosna tak na mnie dziala;) Aga wyczekana tajemnica..;) Quote
chrupcia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czesc Pegaza:) widze że nawet w chorobie nie usiedzisz na jednym miejscu:) a co to za tajemnica?;) Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Tajemnica wyjawi sie w niedziele:) no ba mnie wszedzie pelno ;) Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No nie no ja czuję że szczeniaczek jakoś tak w kościach Quote
chrupcia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 do niedzieli jeszcze długa droga..:) mnie się wydaje że jakiś nowy domownik:) mam podejrzenie, ale nie będe pisać, bo może inni się nie domyślają:) Quote
Paulinka10 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wszędzie jakieś tajemnice i niespodzianki:razz:niewiem czy dziś sie tutaj witałam ale jak nie to cześć ślązaczki;) Quote
*Jot* Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pegaza napisał(a):Tajemnica wyjawi sie w niedziele:) no ba mnie wszedzie pelno ;) Cześć Daria! No to już czekam na niedzielę i niespodziankę -tajemnicę.:multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pegaza napisał(a):Tuja szmaragd czy jakos tak sie to pisze;) te brabanty byly tez ale mniejsze i tansze ale ja wole te szmaragdy;) jakos ladniejsze mi sie wydają.. Szmaragdy faktycznie są ładniej ale są droższe dlatego wybrałam brabanty.. Daria popułam przez Ciebie klawiature :crazyeye: Pisząc Szmaragdy wypadło mi S :crazyeye: I co teraz ?? Nie umiem naprawić :placz: Pomocy!! Ł mnie zamorduje :placz: Quote
tigrunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 niunka04 napisał(a):Hmm może przykleić kropelką albo czymś?? :evil_lol: świetny pomysł! :evil_lol: Literka wypadła mi z laptopa.. Tu są jakieś wczepy. Niby zamontowałam ale jest krzywo - ale może nie zauważy a jakby co powiem, że to nie ja :diabloti: Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Be apropo wypadnietej literki to mi w tamtym tygodniu wypadla strzalka w dol:D najpierw byla przymocowana a potem znow wypadla zostala taka gumka potem gumka sie urwala i zostalo nic:D i teraz musze mysza zjezdzac w dol.. M tez zadowolony nie byl:D no trudno laptopy tez sie maja prawo czasem psuc..:evil_lol: no te co kupilismy byly przecenione z 19 zl na 14 zl ale wybralismy je bo byly duze i ladne..:) i ladnie nas zakryją od ludzi;) Quote
niunka04 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tigrunia napisał(a)::evil_lol: świetny pomysł! :evil_lol: Literka wypadła mi z laptopa.. Tu są jakieś wczepy. Niby zamontowałam ale jest krzywo - ale może nie zauważy a jakby co powiem, że to nie ja :diabloti: dokładnie jak coś to najlepiej udawać ze się nic nie wie;) no jak do strzałki w dół to jeszcze można się przyzwyczaić;) Albo może do serwisu oddać na gwarancje Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Taa zebym znow miesiac na niego czekala- nigdy w zyciu!! pewnie go oddam jak mi sie gwarancja bedzie konczyc;) Jola zapomnialam sie z Toba przywitac;) CZESC !! Quote
Recommended Posts