Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
Daria a jaki to gatunek tui? Ja szukam właśnie w tym rozmiarze tujek a moje to Brabant chyba się zwią :roll:

Tuja szmaragd czy jakos tak sie to pisze;) te brabanty byly tez ale mniejsze i tansze ale ja wole te szmaragdy;) jakos ladniejsze mi sie wydają..

Posted

Pegaza napisał(a):
No noo bo juz myslalam ze bana Ci posle:eviltong:
juz mi lepiej pownosilam drzewka i ozylam:D a za dwa dni znow je bede znosic haha wtedy moze polegne:evil_lol:
a ta serio to juz antybiotyk pewnie dziala za chwile znow go biore.

Kochana jak nie poleglas wnoszac, to tym bardziej nie polegniesz znoszac...:eviltong:

Posted

Daria Tyś pokrecona jak mój M :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Zamiast w łóżku leżeć to z tujami po piętrach latasz, a On chory do kopalini leci bo pewnie bez Niego to się zawali :eviltong:
Ktoś Ci powinien tyłek sprać :diabloti:

Posted

Dzien dobry Aga:) i Marza:)
jakos natchnienia do pisania nie mam..
Marza a jutro je pojade sadzic..a w niedziele tez mam trase..hehe ale to Wam powiem gdzie bylam i po co jak wroce..;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Dzien dobry Aga:) i Marza:)
jakos natchnienia do pisania nie mam..
Marza a jutro je pojade sadzic..a w niedziele tez mam trase..hehe ale to Wam powiem gdzie bylam i po co jak wroce..;)

ciebie ciągle gdzieś gna

Posted

Pegaza napisał(a):
Tajemnica wyjawi sie w niedziele:)
no ba mnie wszedzie pelno ;)

Cześć Daria!
No to już czekam na niedzielę i niespodziankę -tajemnicę.:multi::multi::multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Tuja szmaragd czy jakos tak sie to pisze;) te brabanty byly tez ale mniejsze i tansze ale ja wole te szmaragdy;) jakos ladniejsze mi sie wydają..

Szmaragdy faktycznie są ładniej ale są droższe dlatego wybrałam brabanty..
Daria popułam przez Ciebie klawiature :crazyeye: Pisząc Szmaragdy wypadło mi S :crazyeye: I co teraz ?? Nie umiem naprawić :placz: Pomocy!! Ł mnie zamorduje :placz:

Posted

niunka04 napisał(a):
Hmm może przykleić kropelką albo czymś??

:evil_lol: świetny pomysł! :evil_lol:
Literka wypadła mi z laptopa..
Tu są jakieś wczepy. Niby zamontowałam ale jest krzywo - ale może nie zauważy a jakby co powiem, że to nie ja :diabloti:

Posted

Be apropo wypadnietej literki to mi w tamtym tygodniu wypadla strzalka w dol:D
najpierw byla przymocowana a potem znow wypadla zostala taka gumka potem gumka sie urwala i zostalo nic:D i teraz musze mysza zjezdzac w dol.. M tez zadowolony nie byl:D no trudno laptopy tez sie maja prawo czasem psuc..:evil_lol:
no te co kupilismy byly przecenione z 19 zl na 14 zl ale wybralismy je bo byly duze i ladne..:) i ladnie nas zakryją od ludzi;)

Posted

tigrunia napisał(a):
:evil_lol: świetny pomysł! :evil_lol:
Literka wypadła mi z laptopa..
Tu są jakieś wczepy. Niby zamontowałam ale jest krzywo - ale może nie zauważy a jakby co powiem, że to nie ja :diabloti:

dokładnie jak coś to najlepiej udawać ze się nic nie wie;)

no jak do strzałki w dół to jeszcze można się przyzwyczaić;) Albo może do serwisu oddać na gwarancje

Posted

Taa zebym znow miesiac na niego czekala- nigdy w zyciu!!
pewnie go oddam jak mi sie gwarancja bedzie konczyc;)

Jola zapomnialam sie z Toba przywitac;) CZESC !!