niunka04 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tak jak z telefonami też sie czeka na sam koniec gwarancji;) Eh te komputery i ta Dogomania mieszają nam w głowie. Ja się czuje oficjalnie uzależniona:evil_lol: Quote
*Jot* Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pegaza napisał(a):Taa zebym znow miesiac na niego czekala- nigdy w zyciu!! pewnie go oddam jak mi sie gwarancja bedzie konczyc;) Jola zapomnialam sie z Toba przywitac;) CZESC !! A mi wypadła 9 :angryy: A już płakałam ,że mnie nie widzisz :placz::placz::placz: Na pcieszenie zjadłam 40dkg.lodowych cukierków z nadziwką :eviltong: Quote
Aga&Dakar Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jolu ale czlowiek ma tylko 8 zebow w rzedzie po kazdej ze stron i to nie kazdy...:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 A Jola jest inna i ma 9;) haha Jola wychodzi na to ze psujemy te klawiatury przez dogo haha no co Ty widzialam Cie ale zapomnialam wpisac..:roll: niunka a ja czasem mam dni odpoczynku ale to sie zadko zdarza;) Quote
*Jot* Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Jolu ale czlowiek ma tylko 8 zebow w rzedzie po kazdej ze stron i to nie kazdy...:eviltong::eviltong::eviltong: To nie ząb ino klawisz z klawiatury Zęby mam.Jeszcze...... [quote name='Pegaza']A Jola jest inna i ma 9;) haha Jola wychodzi na to ze psujemy te klawiatury przez dogo haha no co Ty widzialam Cie ale zapomnialam wpisac..:roll: ) Pewnie,że jestem inna.A co Te klawisze można włożyć,ale trzeba to umieć zrobić.Mi kolega,który umie to robić przyjdzie i mi go wsadzi do lapka,żebys se nie pomyślała czegoś innego!!! No ja nie wiem czy zapomniałaś.Niektórzy mnie nie widzą Quote
Pegaza Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 No widzisz a ja takiego kolegi nie mam.:cool1: i sie klawisz zepsul calkowicie.. dzis sie czuje znow paskudnie a mam jechac na dzialke..doszedl kaszel..cos czuje ze wizyta u doktora bedzie w poniedzialek..:roll: Quote
dzasta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Musiałam zacytować :D http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2030.jpg Witaj DE po długiej nieobecności :D Jak tam samopoczucie i co to za tajemnice znowu co :D Quote
Pegaza Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Witaj J :) widze ze taki widoczek jest Ci obcy hihi a paskudnie sie czuje zara sie tabletkami nafaszeruje.. a tajemnica Ty wiesz o co chodzi..noo pisalam juz z Tobą o tym ale tym razem z innego miejsca..:) pisze krotko bo jak niespodzianka to wiesz szczegolow nie zdradze;) Quote
dzasta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A tak myślałam że to o to chodzi :D To kuruj się De kuruj :D A widok fakt jest mi obcy ale jeszcze nie tak dawno jak mieszkałam z Rodzicami przyjeżdżali obok na takie puste pole panowie z ziemniorkami i warzywami :D Quote
megi82 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no jak tal będziesz latac dalej,to załatwisz sie na dobre.Kochana wez tableteczki do łózka i olej robote....jutro nd,więc będzie ta niespodzianka-ja juz nie mogę doczekać się Quote
karkakarka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Kuna ja to się nawet nie domyślam o co chodzi z tą tajemnicą :roll: Quote
Pegaza Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 J kuma bo wie o co chodzi a reszta hmm jakas niedomyslna;) bylam na dzialce ale fot nie ma..choiny posadzone..M w deszczu je sadzil bo pogoda sie zepsula potem znow sie wypogodzilo...zobaczymy czy sie przyjmą.:cool1:. a u mnie glos zmienil sie na chrypiacy..:roll: Quote
iwa63 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wpadłam w odwiedzinki bo dawno mnie tu nie było Quote
Marzena* Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ja chyba też się domyślam co to za niespodzianka ;) Quote
Nati28 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Dzisiaj niedziela wiec bedzie niespodzianka :) ja sie tez chyba domyslam ;) Quote
Pegaza Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Czesc:) w nocy spac sie nie chce za to rano makabra wstac..dzis sie musze polozyc o normalnej godzinie.. no popoludniu jade wiec jeszcze poczekacie...;) choc widze ze coniektorzy sie domyslają;) ide ogarnac chate bo po wczorajszym wypadzie na dzialke wieczorem jak wrocilam to nic juz nie robilam.. Quote
chrupcia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Czesc Pegaza!:) no to czekamy na ta niespodzianke;) ciekawe czy to jest to co mi się wydaje:) Quote
megi82 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Pegaza napisał(a):J kuma bo wie o co chodzi a reszta hmm jakas niedomyslna;) bylam na dzialce ale fot nie ma..choiny posadzone..M w deszczu je sadzil bo pogoda sie zepsula potem znow sie wypogodzilo...zobaczymy czy sie przyjmą.:cool1:. a u mnie glos zmienil sie na chrypiacy..:roll: Pegaza napisał(a):Czesc:) w nocy spac sie nie chce za to rano makabra wstac..dzis sie musze polozyc o normalnej godzinie.. no popoludniu jade wiec jeszcze poczekacie...;) choc widze ze coniektorzy sie domyslają;) ide ogarnac chate bo po wczorajszym wypadzie na dzialke wieczorem jak wrocilam to nic juz nie robilam.. kochana ja sie martwie o ciebie-chrypka?a ty nadal latasz,martwię się,że z tego powazniejsze choróbstwo będzie-oczywiście oby nie,ale uważaj na siebie. czyli o której możemy spodziewać się dostarczenia niespodzianki? Quote
FREDZIU Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Witamy, a co to za niespodzianka? Czekamy, czekamy i doczekać się nie możemy:razz: Quote
karkakarka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 FREDZIU napisał(a):Witamy, a co to za niespodzianka? Czekamy, czekamy i doczekać się nie możemy:razz: ja tez czekam :) Quote
megi82 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 wróciłam z urodzin chrześnicy męża i myslałam,że juz cosik jest a tu nie ma;/... Quote
*Jot* Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Daria,no jak tak można ? :mad: Niespodziankę chcemy zobaczyć :lol: Quote
Recommended Posts