Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak grill to kązdy by chyba wstał już...fajna masz działęczkę-dopiero teraz zorientowałam sie,że ona tak na maxa rekreacyjna,że możecie tam jechac na weekend czy kilka dni i ugotować cosik i umyć się-mi sie marzy takie cos najlepiej na jeziorkiem

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megi82 napisał(a):
jak grill to kązdy by chyba wstał już...fajna masz działęczkę-dopiero teraz zorientowałam sie,że ona tak na maxa rekreacyjna,że możecie tam jechac na weekend czy kilka dni i ugotować cosik i umyć się-mi sie marzy takie cos najlepiej na jeziorkiem

Takiej szukalismy by sie moc przespac ugotowac i skorzystac wc ;)
dzieki dziewczyny:)
jutro dalsza czesc fotek ogrodkowych:)

Posted

Cze:)
ale wczoraj mialam dzien paskudny ciagle nerwowka..

dzialka jest w Bielsku:)
Asia a nic ciekawego nie bylo..;) tak jakos spojrzaly..
taa Jola juz to widze hehe
dzieki Marza i Kasia:)
no to z rana mam takie fotki..a potem mykam obiad szykowac wpadne do Was pozniej..
Soma nie spi:-o

jest i Pipi :p

i moje dziecie z Liv;)

Posted

Czesc Pegaza:) no dziewczyny wszystkie cudowne:) a Soma to chyba jest nieźle duża, bo to nawet na zdjęciu widać:) ile ona waży?, zeby przypadkiem nie spadła na którąś z dziewczyn bo by było niefajnie......

Posted

megi82 napisał(a):
rodzinka w kaplecie

No prawie;)

chrupcia napisał(a):
Czesc Pegaza:) no dziewczyny wszystkie cudowne:) a Soma to chyba jest nieźle duża, bo to nawet na zdjęciu widać:) ile ona waży?, zeby przypadkiem nie spadła na którąś z dziewczyn bo by było niefajnie......

Nie wiem ile wazy nie mam takiej wagi w domu by ja utrzymala;) jeszcze dobrze sie trzyma na nogach wiec upadku nie przewiduje;)

Yoko2009 napisał(a):
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/090.jpg
Pikne dziewczyny:) Soma i Pipi oczywiscie też::):)

Dzieki:)

Paulinka10 napisał(a):
Śliczne dziewczynki,wszystkie cztery;)ile córcia ma lat?
Myślałam że może w brennej masz tą działeczke;)

Ma 11 lat:cool3:
yyy nie :shake:

*kleo* napisał(a):

Bo Soma to wie jak ma pozowac;)

dysia-u napisał(a):
cześć Daria fotki słoneczne piękne.
Nerwówka dziś u mnie

Dzieki:) ja dzis mam dzien spokojny ale za to wczoraj brrr

Posted

Cześc Daria, przejrzałam zaległe foteczki i muszę Ci powiedzieć, iż działeczka jest super :lol:też bym chciała kawałek ziemii, ale jeszcze muszę poczekac,:-( psiaczki jak zwykle, oczywiście, ze piękne,:loveu: no a Ty- ja powiem, że ok, ale chyba nie widzialam Cię w jaśniejszych, ale rozumiem, jak się nie czujesz to trudno. Ja chodziłam w rozjaśnionych, już sie przyzwyczaiłam, ale ostatnio mój fryzjer namówił mnie na przyciemnienie i właśnie nie moge doczekać się piatku, bo idę do niego i niech chociaz trochę rozjaśnia, tez się nie czuję:shake:

Posted

Czesc Daria. Obiecalam sobie, ze codziennie odwiedze chociaz dwie galerie, na wiecej nie mam niestety ani czasu ani sily, wiec dzisiaj padlo miedzy innymi na Ciebie...:eviltong:

Fajna ta Twoja dzialka...a ja mam w Bielsku rodzine i wybieram sie do nich w wakacje...:loveu: