Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 roxi-malina napisał(a):Ojj biedna psina :-( chociaż 17 lat to i tak bardzo duzo:crazyeye: Roxi to juz drugi pies, ktory zyje tak dlugo..wczesniej byl ratlerek dozyla 18..ja sie zawsze smieje z mamą ze my mamy ręke do zwierzat jak inni do kwiatkow..;) Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Udalo sie z fotosikiem Majka to ta najwieksza:-( lece dziewczyny m-a przyszedl..wpadne pozniej narazie Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piękna niunia :loveu: kudłatki są cudne Quote
roxi-malina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Śliczna [*][*][*] czy mi sie zdaje czy macie też Chihuahua (na zdjęciu chyba jest)? Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 tigrunia napisał(a):Ojj ja w życiu bym nie scieła takiego cudu :loveu: Be a swojej chcesz obciac a ma lepszy wlos od Livki:razz: taa taka kudlata jak yorkowi jej te wlosy rosly, na fotce byla scieta.. mimo ze z mama nie mieszkam to co se pomysle to lezki leca..a co oni musza przezywac.. Paulina to jest ratlerek mala sarenka inaczej..od mamy pies:) ona rowniez miala 3 teraz ma juz 2... Quote
nane Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Courier New]wpadłam zobaczyć co słychać a tu takie smutne wieści :-( ['] [/FONT] Quote
ewa2909 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cześć Dario:loveu: Smutne wieści dzisiaj u Ciebie:-(:-(:-( Majeczko biegaj szczęśliwa za TM(pobaw się troszke z moją Norką) [*] [*] [*] Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pegaza napisał(a):Be a swojej chcesz obciac a ma lepszy wlos od Livki:razz: Ty chyba Jess nie widziałaś :crazyeye: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No jak to fotki widze wiec wiem co mowie:p Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Cze w sobote:multi: zabawy Livki..:p i taka fajną fotke znalazlam przylapani:evil_lol: milej soboty zycze:loveu: Quote
nane Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Courier New]cze D-E :razz: my dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu kanapy dla D :roll: [/FONT] Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No nie .. ta fotka pobija moją :evil_lol: http://i39.tinypic.com/vwsoer.jpg Zabójcza :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]cze D-E :razz:[/FONT] [FONT=Courier New]my dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu kanapy [/FONT] [FONT=Courier New]dla D :roll:[/FONT] Cze M i Be..:multi: bedzie fotka kanapy?:razz: a i dziekuje jeszcze raz za wsparcie.:loveu: za swieczki i wogole...dzis juz mi lepiej..wczoraj mialam malego dolka..buzki dla Was:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Pegaza napisał(a):Cze M i Be..:multi: bedzie fotka kanapy?:razz: a i dziekuje jeszcze raz za wsparcie.:loveu: za swieczki i wogole...dzis juz mi lepiej..wczoraj mialam malego dolka..buzki dla Was:loveu: cze Daria:loveu::loveu::loveu: Dobrze że humorek troche lepszy dzisiaj:roll:. Jeszcze żeby zdrówko dopisywało:shake: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Cze Aska i Ewka:loveu: juz mam posprzatane jesio na blysk przeczyszcze tv, lustra i koniec.. lece na spacerek z psami a potem obiadek..moze wpadne pozniej.. Ewa zobaczymy co bedzie dalej..bede to obserwowac...:roll: Quote
roxi-malina Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej Pegaza No to w takim razie życze udanego spacerku, pysznego obiatku i miłej sobotki;) Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dla Majki ja pączków zjadłam 6 sztuków, piszne były :loveu: a TZ zjadł 9!!!! ale u nas nie idzie inaczej bo w tej naszej cukierni to najlepsze pączki na świecie są!!!!!! cze D-E tak w ogóle :hand: nie nadrabiałam czytania ino zdjęcia obejrzałam czarnej i srebrnej :loveu: a jak ta większa czarna? chyba mi szyję przewiało bo ino w jedną stronę umiem się obrócić :shake: w kwietniu robimy sypialnię i pomysłu mi brak jak ją zrobić :roll: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Cze Roxi:p dziekuje i nawzajem... no nie wierze :crazyeye:Kasia zaszczycila mnie swoją obecnoscią:loveu: czy to aby TY?:eviltong: to T sobie tych paczkow pojadl hihi ta najwieksza czarna ma sie dobrze.. co do szyji sie chyba zapatrzylas w jakies cos czy cus:evil_lol:przystojniak meski jak mi m-a wymyslil co by zrobil w lazience to mi sie juz nie chce remontu.. a wogole to chce miec zrobiony pokoj goscinny a nie lazienke... dopiero co wstalam i nadal jestem nie do zycia:shake: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jak ja słyszę co T by zrobił w sypialni to bebechy mi się przewracaja na drugą stronę :shake: zero gustu te chłopy mają!!!!! zawsze jak jestem na galeryjach to zaszczycam Cię swą obecnością :mad: Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Roxi:p dziekuje i nawzajem... no nie wierze :crazyeye:Kasia zaszczycila mnie swoją obecnoscią:loveu: czy to aby TY?:eviltong: to T sobie tych paczkow pojadl hihi ta najwieksza czarna ma sie dobrze.. co do szyji sie chyba zapatrzylas w jakies cos czy cus:evil_lol:przystojniak meski jak mi m-a wymyslil co by zrobil w lazience to mi sie juz nie chce remontu.. a wogole to chce miec zrobiony pokoj goscinny a nie lazienke... dopiero co wstalam i nadal jestem nie do zycia:shake: Daria weż jakieś igułki bo to żle wygląda:shake: Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i42.tinypic.com/de8ym1.jpg Słodka z niej dziewczyna :evil_lol: Cze De :calus: Mi się poprawiło to ciebie dopadło i wygląda na to, że ostro :shake: Ściskam mocno i zdrówka życzę. Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć :loveu: Ach te choróbska :shake: Ja też życzę zdrówka :calus: focia rewelacja http://i39.tinypic.com/vwsoer.jpg Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Dzien dobry wszystkim odwiedzającym:multi: Na moją chorobe to chyba wiosna pomoze:roll: (guzik dalej siedzi) jednak sie wczoraj zmusilam do tych cwiczen..i zaraz znow sie zmusze..:roll: ale najpier ide zrobic ciasto kokosowe ciekawe czy wyjdzie:evil_lol: milej niedzieli:loveu: Quote
Recommended Posts