Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):Lubię buraczki na ciepło :loveu: mniam mniam Podgrzewam na masełku, tylko wcześniej wyjmę je z słoika, domowe robione mniamuśne :loveu: Ja dzis jadlam ale na zimno..:eviltong: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga Ty widziala jego nowa aukcje:mdleje: POŚCIEL BARDZO ŁADNE WZORY TANIO (560144387) - Aukcje internetowe Allegro buu te mi sie tez podobaja:loveu: Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):Ty masz mozliwosc sie jeszcze zastanowic..hehe bo u mnie to po ptokach:roll: ta rozowa jest calkiem calkiem..te czerwone tez.. Głowa mnie boli od nadmiaru szczęścia ;) Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):O ćwinie :mdleje:ładniuchne ojć Ty masz mozliwosc sie jeszcze zastanowic..hehe bo u mnie to po ptokach:roll: ta rozowa jest calkiem calkiem..te czerwone tez.. Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):heheh a ja wiem ze wybierzesz roze:eviltong: jak tam u Was z sniegiem? bo ja co to podesle..u nas caly czas sypie..:roll: :loveu: Tu też, z przerwami, ale wciąż sypie :roll: Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):m-a na dachu wygarnia snieg..mam nadzieje ze caly jeszcze jest:roll: az sie boje pomyslec jak to zacznie topniec..w jakich butach ja wyjde.. Nad waszym balkonem czy na bloku ogólnie? Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):Głowa mnie boli od nadmiaru szczęścia ;) heheh a ja wiem ze wybierzesz roze:eviltong: jak tam u Was z sniegiem? bo ja co to podesle..u nas caly czas sypie..:roll: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a)::loveu: Tu też, z przerwami, ale wciąż sypie :roll: m-a na dachu wygarnia snieg..mam nadzieje ze caly jeszcze jest:roll: az sie boje pomyslec jak to zacznie topniec..w jakich butach ja wyjde.. Quote
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']m-a na dachu wygarnia snieg..mam nadzieje ze caly jeszcze jest:roll: az sie boje pomyslec jak to zacznie topniec..w jakich butach ja wyjde.. [FONT=Courier New]o w takich :grins: [/FONT] Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 :sweetCyb:tym razem sie udalo Adze :beerchug: Nane a gumowego buta to ja mam, w nich zimno jest.. i malo tego guma mi zaczela pekac i wode przepuszcza.. niecaly rok mam te gumowce.. Quote
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza']:sweetCyb:tym razem sie udalo Adze :beerchug: Nane a gumowego buta to ja mam, w nich zimno jest.. i malo tego guma mi zaczela pekac i wode przepuszcza.. niecaly rok mam te gumowce.. [FONT=Courier New]to gumofilce som :evil_lol: mój tata w takich pomyka zimą koło domu :p [/FONT] Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Noo jak sa ogrzewane to tak ale w samej gumie zimno.. Quote
roxi-malina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Moja mama coś wtym typie se kupiła jak w górach byliśmy i jej buty można było wykręcać (całe przemokły):evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witamy:bye: No i udało mi się załapać jeszcze na 50 stronkę:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 One jak były małe miały takie fajne czarne pyszczki. Cudo :loveu: Pościel fajna, mi sie podoba pierwsza i oczywiście różowa :sweetCyb: Quote
tigrunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No i się nie załapałam na 50 :-( Pączka mam :crazyeye: Nawet dwa :loveu: Godzine temu z pieca wyjęte :loveu: To już te tłusto-czwartkowe :grins: Quote
laurin Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witam piękne Panie :razz: O takie świeżutkie pączusie są pyszniusie :loveu::loveu: Ja jutro rano będę faworki robić :cool3: bo dzisiaj mi się nie chciało Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hura, hura, hura - jutro dzień wielkiego obżarstwa :bigcool: Quote
laurin Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):Hura, hura, hura - jutro dzień wielkiego obżarstwa :bigcool: nio :multi: a biedna Daria się odchudza :-( Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 laurin napisał(a):nio :multi: a biedna Daria się odchudza :-( Nie pamiętam czy lubi pączusie :shake: Quote
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Aga76']Hura, hura, hura - jutro dzień wielkiego obżarstwa :bigcool: [FONT=Courier New]dobrze, że jest tłusty czwartek to człowiek może sobie pojeść trochę i poczuć, że żyje :sweetCyb: D robi właśnie racuszki :loveu: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New] D robi właśnie racuszki :loveu: [/FONT] :sabber: kolejkę już zajęłam hihihi Quote
Recommended Posts