Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm czuję się zmuszona do kupienia pstrąga i zrobienia wg przepisu Marzenki :) Uwielbiam ryby, ale natartej czosnkiem jeszcze nie jadłam - w takim razie w piątek zrobię pstrąga :D

edit: a jak się robi tatar z pstrąga??

Posted

[quote name='karkakarka']
edit: a jak się robi tatar z pstrąga??[/QUOTE]
Pokrojone w paseczki filety zostawiamy na noc w solance, następnie dodajemy sparzoną cebulkę, oliwę z oliwek, przyprawę do zup i gotowe ;)

Posted

Witam:)
temat rybek nie zamkniety heh
od rana ekipa remontowa znow prowadzi prace w bloku,leb mnie juz boli od tych wiertarek..
na srode o 10:00 bedzie zabieg Pipi -przepuklina i czyszczenie zebow..mam nadzieje ze sie nic nie stanie w trakcie zabiegu..wiec trzymajcie za nas kciuki bo sie o nia boje:( jakies dziwne mysli mam...:roll:

wpadne z wieczora moze glowa bedzie mniej bolala...

Posted

Hey :)
Nie martw sie o Pipi napewno wszystko bedzie dobrze ;) przy zbiegu na przpukline bylam nie raz i to nie jest takie straszne a zeby to pikus (Coco tez mial czyszczone) ale kciuki i tak bedziemy trzymac :loveu:

Posted

Daria,nawet nie myśl,że zabieg może sie nie udać.Mówię Ci,że wszystko pójdzie gładko i bez komplikacji :lol:

Pan murarz też znowu jest? :eviltong:

Posted

[quote name='niunka04']wszystko bedzie dobrze nie martw sie;)[/QUOTE]
Dziekuje, oby..:roll:.

[quote name='Yorkomanka']Witam!:bye:
Córcia ma tak dużo zadane w 4 klasie?:mdleje: Ja jestem w 2 gim i prawie nic nie robimy:lol:[/QUOTE]
Witam po raz pierwszy u nas w galerii..:multi: no niestety takie mają wymagania ;)..

[quote name='Nati28']Hey :)
Nie martw sie o Pipi napewno wszystko bedzie dobrze ;) przy zbiegu na przpukline bylam nie raz i to nie jest takie straszne a zeby to pikus (Coco tez mial czyszczone) ale kciuki i tak bedziemy trzymac :loveu:[/QUOTE]
Nati o przepuklinke sie nie boje bo powiedzial ze bedzie malutki szewek moment roboty bo jest mala..ale o te zęby...:roll: znaczy ze zabieg bedzie w pelnej narkozie, ktos mi kiedys napisal jak ratowal swojego psa przy czyszczeniu zebow... jakos mi to w glowie utkwilo..zapadla sie tchawica..na szczescie pies odratowany....
[quote name='dysia-u']Nie martw sie Daria , wszystko będzie ok ! wiesz ile kciuków będzie za was trzymanych?![/QUOTE]
Dziekuje,:smile:no wyobrazam sobie heh

[quote name='ewa2909']I ja ze swoimi kciukaskami się dołańczam.:lol:
Normalnie nie miałam nic u Ciebie do nadrabiania:multi:
Jak tam jepek???????????[/QUOTE]
No Ewa widzisz a inne narzekają ze tyle nagadane a Ty mowisz ze nic.:evil_lol::evil_lol:
wiesz co dziala na zwolnionych obrotach,dzis juz tak do wieczora bedzie, tylko oby rano bylo lepiej.;).

Posted

[quote name='Pegaza']Nati bedzie pelna narkoza juz o tym gadalam..
no wiem wiem..ale wiesz jak to jest mysli czarne tez wchodza do glowy..[/QUOTE]

To je przepędź i to już :mad: